34

До 29

преди 5 години

"Колко ви плаща Герб да плюете плюете по президента и БСП във 70 % от коментарите в новинарските сайтовете вилнеят Гербаджийските *** . *** нещасни!" Никой не плюе Радев. Всеки отбелязва непрекъснатите му грешки и това, че се излага с непрекъснатото плюене по ГЕРБ. Самият той не прави абсолютно нищо за България, а само чака нещо, за да се заяде. Той е нашият президент, т.е. на цяла България и всеки има право да го критикува и да му посочва правия път и грешките, когато бърка.

33

До 2

преди 5 години

"Президентска република и разпускане на парламента, след велико народно събрание, няма друг избор!" ОК, ако г-н Бойко Борисов е президентът!!!

32

смехрко

преди 5 години

Къде я другарката ви дружинна :))))))))))) острото перо Ленчето:))))))))))Кирчо контрабандиста:)))))))))) >Пълно затъмнение никакви оставки нито изявления нито импейчмънд:)))))))))))))))))))) Нито да серазбере по мъжки там от зад с другарчето ви Радев...Псевдо президен избран с манипулаций ,лъжи и подкупи.

31

смехрко

преди 5 години

Тролчете псевдо червани от БКП платени ЗАБРАНЕНИ СТЕ С закон.21век сме поне това разберете.Но нали сте 80% *** и прости.Както го каза един от вашите Вождове.Че електората им е такъв.До вас другаря ви радев не може по конституциа да е президент.1.Злоупотреба със служебно положени2.Облагодетелстване на близки или роднини от това.справка назначенията на любовницата му.Катастрофата на тейко му прикриване и подправяне на документи ИЗМАМА.3.Грипен... :))4.Изводите са човеци не за селски ........

30

Анонимен

преди 5 години

Румене, какво стана с баща ти??? Кога ще влиза в затвора???

29

Анонимен

преди 5 години

Радев, направи поне едно добро за България - подай си оставката !

28

Анонимен

преди 5 години

Радев, стига си приказвал празни приказки и хулил другите, ами вземи направи нещо. Че, от колко време си държавен глава и нищо не си направил за тази държава.

27

Анонимен

преди 5 години

До "Радев да мълчи" Чета и си правя изводи. Само изключително *** човек може да напише такива дивотии. Оставете Президента на мира. Радвайте се, че има такъв човек в България.

26

Анонимен

преди 5 години

И как ще го направи? Ако едно момче е гей е отхвърлено от обществото и няма права , ако е с някакъв проблем ( в говора или др..) пак е така трябва първо да си променим мисленето и да приемем различните!

25

Анонимен

преди 5 години

Колко ви плаща Герб да плюете плюете по президента и БСП във 70 % от коментарите в новинарските сайтовете вилнеят Гербаджийските *** . *** нещасни!

24

Анонимен

преди 5 години

нулев интерес към другаря Радев

23

Анонимен

преди 5 години

"Като пилот летях с огромната убеденост в себе си за безопасността и успешния изход на полета, защото стотици брилянтни умове в областта на физиката поколения наред бяха "регламентирали" всичко в тази сложна наука", е заявил Румен Радев."Ааа, що? Аз мислих, че е благодарение на стюардесите и счетоводителите. Един доцент така ми каза.

22

Анонимен

преди 5 години

"Като пилот летях с огромната убеденост в себе си за безопасността и успешния изход на полета, защото стотици брилянтни умове в областта на физиката поколения наред бяха "регламентирали" всичко в тази сложна наука", е заявил Румен Радев.ааа, щооо? Аз мислих, че всичко е благодарение на стюардесите и счетоводителите.

21

Анонимен

преди 5 години

Руски резидент не щем. Ама при 80% ди6или какво да очакваме? Избраха го.

20

Радев???

преди 5 години

Отблъскващият Радев. Той не е нашият президент, а представлява само комунистите. *** на баба ви Корни.Той трябва да е надпартиен, но не е. Аут на Радев, че дразни повече от половината българи. Избраха го случайно и всички вече дълбоко съжаляват. Да си ходи в милата Москва, откъдето му диктуват всичко! Хем е глупав, хем му личи. Вижте му малките злобни очички. Хем е и хърбав. Вечно влачи и се пъчи до Десито, а не вижда, че тя може да го нокаутира с един удар.Да си изберем нов президент.

19

Да добавя към 26

преди 5 години

Румен Радев назначава незаконно сервитьорката/любовница Деси във ВВС без тя да има никакъв ценз. Връзкарство от соц тип. Не го е срам да ни поучава, като няма никакъв морал.

18

Радев да мълчи

преди 5 години

Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Р.Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и други афери

17

Яжте ...

преди 5 години

..му *** на Генерал Радев, злобари миризливи . Следващият мандат пак е за него ,мишоции

16

месара

преди 5 години

къде ше ги обединявате другарю Президент, под червеното знаме ли?

15

Анонимен

преди 5 години

Президент който разделя нацията по добре да си трае с изказвания за обединение, некомпетентен незнаещ, много жалко за народа с такива на власт.