170

Спрямо

преди 5 години

Предния червей, Радев е върхът на еволюцията и нищо не може да промени този факт, колкото и троловете да се пенят от злоба.

169

ШибиРиби

преди 5 години

Млъкни бе Радев , извини се и кажи на стария да си върне книжката в КАТ и да плати на Чоека щетите

168

Хи хи хи

преди 5 години

И да плюити, и да не плюити, президентът има рейтинг колкото на цялото правителство заедно :)))

167

пРезидентът

преди 5 години

Е срам за нацията както ни е известноОказа се че и баща му е същият тепигьозКрушата , дървото и пр...

166

1

преди 5 години

До Радев е неприятен,цункай си тиквата приятно ще ти стане,не коментирай Президента на България.

165

до 170

преди 5 години

Румен е генерал продесионално. по служба. , а. Бойко - е по подарък , по назначение.

164

Анонимен

преди 5 години

Абе в бесепето духовници няма, затова не можем да ти посочим никой !

163

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да плюете Радев той си остава най-добрият физкултурник измежду елита на бесепе. Може и да не разбира от политика , но е с най-добра физическа подготовка. Айде сега посечете поне един висш духовник в бесепето , който може да прави толкова коремни , колкото него.

162

M, не ...

преди 5 години

ПТП-то с бащата на г-н Радев цели осем дни не влиза в сводките на МВР.Може би това има впредвид г-н Радев казвайки: "случая се раздухва".Много ми е интересно какво обяснение ще дадат от МВР за това.

161

Анонимен

преди 5 години

ПУКА ИМ ЗА СТЕФЧА- ...НЕ ЧУВСТВАМ ВИНА- ПОНЕ ДА БЕШЕ ПОЧУВСТВАЛ НЕЩО, А!?

160

Анонимен

преди 5 години

ФАМИЛНО НЕ ДОЛЮБВАТ ЗАКОНИТЕ. ТЕ СА ПРОСТОЛЮДИЕТО.

159

Анонимен

преди 5 години

МНОГО ПО РЕСПЕКТИРАЩ,ХАРИЗМАТИЧЕН И РЕАЛЕН В ИЗКАЗА СИ ПРЕЗИДЕНТ,НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С МИШЛЕТО ПЛЕВНЬО...БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ!ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЦЕЦКА Ц.НА ТОЗИ ПОСТ-ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ....

158

промо

преди 5 години

да ама пък бойко може да държи маркуча на пожарната хах аа

157

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да плюете Радев, той е : генерал, летец-изтребител, завършил две военни академии, говори руски и английски ! Айде сега посочете поне един гербераст, който притежава поне една десета от посочените по-горе качества на президента !

156

Анонимен

преди 5 години

Има си пътниоргани ама всички се правят на луди. Веднъж съпругатана президента Радев не спря на полицаите. Те първо я хванаха и след ден си промениха показаниятя. Оказасе, че са помислили един НСО гард за съпругата на президента. Щото те много си приличат.След това башата на президента Радев нарушил знак, бутнал инвалид, но полицаите изкарали потърпевшия виновен. Е да, и аз не бих коментирал такива пътни инциденти.

155

M, не ...

преди 5 години

"цели институции са впрегнати да раздухват случая"Едно клише, което г-н Радев толкова много обича, че в някой случай като този звучи ***.Кои институции, как точно и какво точно раздухват?Историята се размириса заради публикуваното видео и копието на протокола.Институциите както винаги са на автопилот, докато изчакват нещата да утихнат и отгоре да им подскажат"какво да решат". Досущ като времето при комунизма.

154

M, не ...

преди 5 години

Жалко за Стефчо, диабетик, инвалид.Първо го отнесе от бащата на г-н Радев.После го отнесе и от КАТ.А президента Радев ни говори за големи работи.Това че катаджията написал глупостите в протокола вероятно под натиск, за да запази службицата си е разбира се малка работа.О, да, за това трябва да се произнесат компетентните органи. Г-н Радев гледайки видеото от инцидента не е достатъчно компетентен да каже по чия вина е.

153

М, да ...

преди 5 години

До 170 АнонименРадев е с човек с високи изисквания към себе си и към останалите, това се забелязва в словото му! Човек е на действието, а не на изящество в думите, които иначе са точни и на място!

152

Тоз капут

преди 5 години

Е избран с парите от търговията с дрога Бенчо/ ОчитеОставка и съд за пРезидента!

151

Анонимен

преди 5 години

До до 166Зашо не? Нали по същия начин навремето гледаха прехласнато разни Станишковци и подобни, когато това им изнасяше, а разни си крадяха доволно, но по други параграфи? и ще продължат да гледат прехласнато и новите велики управляващи, когато си уредят новите кражби и сами си оближат пръстчетата след това. Светът се променя хората -не. И никаво БСП не прави изключение от правилото.