11

До 2

преди 5 години

И аз така си помислих докато четях.Според мен при едни нови мотриси БДЖ е по добре от автобусите.И е по евтино със сигурност!

10

Константин

преди 5 години

Според боцко и повечето гербави, всичко е наред, според мнозинството граждани нищо не върви. Днес няма придвижване на хора и капитали, онзи ден заради кофти направен път и откраднати пари за пътя 16 жертви, преди това търговски регистър, ГРАО, застрахователна компания "Олимпик", да видим утре какво ни е приготвило "хубавото" правителство на гебр и оп. Оставка боце - некадърник и мошеник. И кой е начело на МТИТС и има отговорности към транспортния сектор за превоз на пътници - московски.

9

Анонимен

преди 5 години

Тея Перник бус дали ще пуснат старите си трошки или специално за тази линия ще купят нови като тези на Витоша експрес? Щото иначе по-добре с влак отколкото да се возиш 2 часа в разпадащ се автобус. И едва ли цената ще е много по-различна от 14 лв, тъй като от поне 5 години си е тази и на Хебросбус и на ВЕ

8

Анонимен

преди 5 години

До Така еО, свещена простота! Поредният който досега живя в благоденствие и го возеха най - сигурните превозвачи! Добре че дойде Герб. Докога, бе, докога с тази евтина бесе парска пропаганда? Вземете и говорете най - после за истинските причини за това положение- за това, че по - голямата част от бизнеса в България е сив и крадлив, абсолютно некоректен нито към служителите си, нито към потребителите. Това в най - голяма сила важи за фирмите монополисти. Там ужасът е пълен. Крещете за това.

7

Анонимен

преди 5 години

Taка трябва, така... Защото и хората са виновни, че са си мълчали. Доста време мина, откакто Господари на ефира раздухаха случая, а после фирмата продължаваше да си вози с грешните цени. И никой не се осмеляваше да повдигне въпроса. Нека сега, да им е хак и на фирмата и на хората. Не случайно казвам и на хората, да вземе да се събуди малко това племe. И следващия път сами да контролират тия процеси. Като се покаже нагъл превозвач, да го смачкат сами, щото да знаят, че иначе остават без автобуси!

6

Така е

преди 5 години

При герб - днес няма едно, утре друго, докато накрая никой няма в тази ***

5

Анонимен

преди 5 години

договорът е прекратен едностранно от възложителя заради неспазване на клауза, засягаща цената на билета.-----------докога ще се задържат изкуствено цените, всичко се пука по шевовете , гръмне ли балонът цените ще тръгнат нагоре и никой няма да може да ги спре. бетер венецуела ще настане.

4

Анонимен

преди 5 години

Тези от Витоща спечелили поръчката с цена 7лв за билет и след това начисляват още 7лв за някви си услуги,имаше ги в "господарите",за тва,не само да се прекрати договора,ами и солена глоба трябва да получат.

3

EK-lin

преди 5 години

До АнонименНе е ясно за перничани и колани. Имат, обаче винкел!

2

Анонимен

преди 5 години

Сега БДЖ ще намаже малко и няма да фалира.

1

Анонимен

преди 5 години

Перничани оборудвани ли са с колани?