14

Анонимен

преди 5 години

От тия ваши планове за засилени мерки, да не объркате нещо и да угасне тока в други ден.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Защо според теб точно млади мъже биха спрели проблемите в администрацията и дай конкретни имена, иначе си голословен и вероятно себичен млад мъж.

12

Анонимен

преди 5 години

Айде Microsoft Assure ще папкат. Започват отново едни големи игри,кражби,бавене ... Живота си върви. Про'ста маса - ***. Продължават да гласуват за тия дето съсипаха: - газовия поток - ядрена централа - ел. правителство - ел. машини за гласуване - банковия сектор - пътищата Признавам. В *** сме добри. Камионите за смет са Мерцедес и хората си работят сериозно. Това е!Тиквон е най-некадърния от всички!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Смях. Електронно правителство го правят 200 години.Похарчиха 200 милиарда и накрая - НИЩО!!!Е, бас Африканската държава. Това, ако беше ЕВРОПЕЙСКА страна вече щеше да има министри в затвора. Дори имаме книга за най-големите корупционни сделки.Няма оправия. Обикновенно в такива случаи ВИНАГИ се появява някой ЛУД ДИКТАТОР ,който много бързо оправя проблемите с бързи присъди и убийства. 100% ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ МНОГО СКОРО В БГ.Къде е електронното правителство?Къде са машините за гласуване?

10

Анонимен

преди 5 години

Облачни разсейки,накъдето "видят очите" и видиш ли,те ще решат проблема а този проблем НЕ Е ТЕХНИЧЕСКИ,НИТО ТЕХНОЛОГИЧЕСКИ,а е предизвикан от политически решения и назначения на псевдоексперти,по изграждане,поддържане и съхранение на информация от национално значение!!!В наше време,да се размахват някакви дискове,като причина за срив на ТР означава,или АБСОЛЮТНА НЕГРАМОТНОСТ,или,СЪЗНАТЕЛНО ПОДДЪРЖАНА КАШАМЕРИЯ,за постигане на държавно-частни цели - приватизиране на държавата,чрез информацият

9

Оджа

преди 5 години

След,като Държавата разпродаде всички печеливши бизнеси за жълти стотинки!Сега,ще организираме държавни дружества?!А,кой ...Кой,ще я плаща сметката ...

8

Анонимен

преди 5 години

Поредните дрънканици на някакъв псевдо-експерт. Държавата, видите ли, не можела да си позволи сървъри, експерти и не знам си още какво. Затова ще взима от частния сектор? Тоест, ще купи от прекупвача, прекупвача ще има печалба и държавата пак ще й е изгодно? Знаете ли кога? Никога. Само по-голямо забатачване.

7

WTF??

преди 5 години

"Държавен хибриден частен облак"?! Или "създаване на Държавно предприятие Единен системен оператор"... Ми така кажете бе, че целта е ново Държавно предприятие. Да има прясно папкане за още чиновничета.

6

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен.

5

Извадено от контекст

преди 5 години

Експерти от "Демократична България" предлагат екшън план.Ние не предлагаме да решим конкретния проблем. Идеята е да се създаде такава структура с ограничени възможности"Софтуерният инженер обясни, че изграждането на Държавен хибриден частен облак е друго предложение, което отново е мярка. Идеята е държавата да има облачна инфраструктура, и ще има икономии от мащаба. Това е финалната стъпка, когато всичко друго падне.

4

Анонимен

преди 5 години

Ахаххахах, продължавам да се смея! Абе нямахме ли някаква евро комисарка. Тя какво мисли по въпроса?

3

Киро Скалата

преди 5 години

От такива идеи ми се насълзяват очите...Ама всичко това е ясно от десетилетия, що разни хора все се правят на звезди?

2

Бети

преди 5 години

Е,предлагат се екшъни.Ами,по рано трябваше да предлагате екшъни.Браво.До сега гледах само американски.Дайте да гледаме и български екшън.Дано е с добри артисти.

1

Браво!

преди 5 години

Идеята е държавата да има облачна инфраструктура"Браво! Страхотна идея!