10

За вас лъжа,

преди 5 години

За мен истина.Прди 5-6 години карах цистерна. От Италия ще товоря наливно вино за Германия. Напълних 22 тона вода, дойде един жабар, изсипа две кафе нещо си и ми казва давай за Вюрцбур, до като идеш виното е готово.

9

Анонимен

преди 5 години

Тази статия накрая малко като рекламка прозвуча ;)Аз бих допълнил в Олимпик има доста добри оферти налазвайте :)А за виното: най-ме (кефи) вино от 3 лева от 2007 година :)Чепка грозде е 2 евро !

8

Берлин

преди 5 години

Да не го бъркат с кисело мляко. Тук в немски магазин стоки от Бг само млечни.

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Няма начин да е друго, БЪЛГАРИЯ Е РОДИНАТА НА ВИНОТО!

6

Анонимен

преди 5 години

Късайте си дипломите и ставайте лозари.

5

Анонимен

преди 5 години

Да, така е. Tелевизори също много се търсят, все търся бълтарски теевизор да си купя.

4

До 18

преди 5 години

Е къде се продава в Германия в Кауфланд,Реал, едека не съм ги виждал ,там един морков не ни дават да продадем та бутилка вино

3

Анонимен

преди 5 години

Просто из е става евтините африканско и южноамериканско вино, защото е по-евтино заради шоги стоката. Не си мислете, че ще предлагат български винени меню в мишелинивите ресторанти.

2

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-малко грозде слат, толкова е по-търсено. Важното е да е филтрувано с наноцедка и картинката на етикета някакси по-оригинално да изглежда.

1

Браво!

преди 5 години

Браво на правителството и лично на премиера ген. Борисов, който неуморно се грижи за всички сектори на българската икономика, включително и за по-малко значителните като винопроизводството!Виждаме как благодарение на неговите денонощни усилия сега продаваме много повече вино в Европа, САЩ и други западни страни!Браво!