30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30"Украйна в НАТО."---Така казват в Диспансера на 4-ти километър. Всички пациенти са "за". :)

29

Анонимен

преди 5 години

Тази не беше ли тежко болна? Не трябваше ли да ходи в Европа за тежка операция? Или бе само повод по нареждане на САЩ, Европа да постави неизпълними изисквания към Янукович и последвалия "Майдан"? Тази след като излезе в цетущо здраве от затвора не призова ли за паравоенни формирования за саморазправа с руснаците в Украйна? Световната демократична общност проявява много странно отношение към Украйна, Косово, Саудитска Арабия и Обедининети арабски емирства.

28

маклин

преди 5 години

Да се оправят,малко са нашите грижи,та да мислим и за тях ! Само да вметна че Украйна може да даде на света...только одни пизди.

27

До 32

преди 5 години

До Габон 32По принцип си прав, ама не можеш да го обясниш на европейците камо ли на украинците. Затова се натискат за ЕС, разсипаха страната си и в бъдеще ще ядат *** по европейски стандарт като нас... вече са поели по този път, късно е да им се обяснява.

26

17% не я пазят

преди 5 години

знаеме колко журналисти пишещи с/у Шоколадченко как бяха избити. Та бая може да се потревожим за Тимошенко която директно вади 17% от гласоподавателите срещу дядъ Пиеткъ

25

Анонимен

преди 5 години

Айде по бьрзо да се разпада тази измислена дьржава и кой от кьдето е руснаците при Русия поляците при Полша.

24

Анонимен

преди 5 години

До 31Много мъка и унижение си преживял, човече :-)

23

Габон

преди 5 години

Не знам защо плюете храната и шоколадите защото не била европейска. Ами радвайте и се! Украйнците все още не са влезли в съюза и храната им не е отровена! Пиша го от опит. Нямате си и на идея каква е разликата, ние ядем пластмаса.

22

Анонимен

преди 5 години

Тимошенко като президент ще прегази московията като луда крава телето си. После ще разкара престъпното рашистко управление, ще навре плешивото джудже откъдето се е пръкнало и ще стане президент на Русия за да направи от мужиците хора.

21

Анонимен

преди 5 години

Украйна в НАТО.

20

Бай Гей

преди 5 години

Представям си контрола в украина на продуктите !Определено това не е моята марка Рошен :) Не за друго ами не искам и да съм и спонсор на тези убийци !Нищо лично.

19

Анонимен

преди 5 години

Защото е поредната държава, която е попаднала в оковите на шаха и камък, ножица, и хартия. Поредните игри за власт. Затова ви се струва, че е,, просяк държава,,.

18

Баба Генка

преди 5 години

Таз Юлка е голяма крадла,да знаити! Преди години баба ви направи баница,а таз да доиде у село ,да я открадне и да си я тури на главата!Ама баба лоша муцка има и фъз-Юлка в пандиза.Сега я гледайти,зализала косата,ама сите си спомнят за баницата

17

Анонимен

преди 5 години

Ако Тимошенко вземе властта, ще възстанови Руската империя без Полша и Корея под името "Украйна".

16

Анонимен

преди 5 години

О, чудесно, ще си изберат осъден престъпник за президент...

15

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 18Не купувам,и няма да купя нищо,произведено в Украйна,докато главорезите са на власт там!

14

Анонимен

преди 5 години

Някой забелязал ли е как магазините се задръстиха със стока на Рошен като отидеш в секцията със сладките неща ? И то само в последните месеци, а Украйна не е в ЕС. Отрват.

13

Анонимен

преди 5 години

Продължението на нацията от алкохолици.Тая сега нали беше солташаk на Хилъри?Даже и беше в почетното клубче на нестандартната сексуална ориентация.Сега кво стана? Първа републиканка? Всичко за пари,а?Ромски прелести.

12

Анонимен

преди 5 години

Кукловодите там не могат да осъзнаят, че държавата им е руската Македония. Украйна като самостоятелна единица не е съществувала преди 1991-ва. Три годишният период между 1917-1921 не мога да го броя за държавност, защото за 3 години е невъзможно да създадеш държава от нулата и да се смяташ за различен народ от руския, това е някакъв абсурд.

11

Не се карайте

преди 5 години

Следващият президент на Украйна ще е Путин.