86

гого

преди 4 години

абе хуйооо Глосов, твойта стана, произвеждаме колата но гумите клиента си купува отделно.....стига глупости, ако е урбанизирана зона, АПИ пътища там не прави, те са общински, но щом си правил пътя и мантинелката е твоя хитрецо няма да отървеш кау ша, Баце те е продал в жертва

85

П.Петров

преди 5 години

Всички отговорни да се вържат за мантинелата, когато завали !

84

Iceblast88

преди 5 години

Представям си от сега доклада-зъл бобър партизанин е прегризал дърво което е паднало на пътя и с това е предизвикал катастрофата,а шофьора поради скоростта си(която е била естествено несъобразена с пътната обстановка-това си е просто автоматично в доклада, даже го има отпечатано в бланката)не е успял да спре навреме.А зъл мармот комунист всяка вечер е развивал гайките на мантинелата по малко с което я е отслабил достатъчно за да стане белята.В дъното на цялата трагедия е зла хиена комунист!

83

Анонимен

преди 5 години

Комунистите не са си тръгвали в, а ни управляват вече 10 години.

82

Анонимен

преди 5 години

По-добре да идват комуистите с техните безобразия

81

Уууу!

преди 5 години

Ако се слага мантинела на опасен участък се бетонира и не е единична а тройна за да държи.Каква е тази мантинелка да държи велосипедисти?Отводняване няма,асфалта се пързаля заради непозволени материали в него,абе всичко правено за да се вземат едни пари.

80

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

79

до 82

преди 5 години

еееехеее.поне ще видим най новите модели на луксозните коли,които щефовете на ремонтните фири ще си купят с парите от тая скромна сделка..Даа. Ще има и рекордни суми в някой джобове. Е там със сигурност рекордите постоянно се увеличава.Кражбата на нашите пари става все по-бруталнаИ после ще се режат лентички и овцете ще гледат прехласното Тиквата Слънце

78

Г И Н Е С

преди 5 години

Герберастките крадльовци поставиха НОВ световен рекорд 43 млн. лева на километър за АМ Струма при Кресна.

77

Анонимен

преди 5 години

Хитрино, Своге, тунела с падналото осветителни тяло колко още?

76

Щирлиц

преди 5 години

Още един умник!Кой тогава е виновен за гората от и-дио-тски поставени знаци,най-вече по новите ни "магистрали"?Бай Тошо може би?

75

Вальо

преди 5 години

Абе хора (АПИ ,ТРЕЙС ,МВР и др.) Излезте веднъж като мъже и кажете имали виновни или няма какъв е тоя флипер ама аз не съм,ама аз незнам. Четете за Георги и плачете защото той и останалите на вашата съвест ще тежат не на народа. На който малко му остава да кипне и тогава съвестта няма да ви спаси.

74

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е задължително да има мантинела, а самата мантинела изобщо не се слага, за да спира 15-тонни автобуси.

73

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори да им покажем вратата.

72

Анонимен

преди 5 години

Я изровете от архива кадри кой резна лентичката на тоя ремонтиран участък.

71

Анонимен

преди 5 години

Мантинелата отговорност на общината, а общината - хора на ГЕРБ.

70

Анонимен

преди 5 години

"Мислех, че Волен се издъни най-много с един необмислен текст за катастрофата край Своге.Обаче шампионът е друг: Класикът Антон Дончев.Изведнъж се оказа, че той е член на Надзорния съвет на Трейс груп фирмата, която е ремонтирала пътя-убиец и след това пет пъти пет! е отказала да изпълни разпорежданията на Пътната агенция и да отстрани незабавно откритите дефекти.А през това време Пътят-Убиец лакомо си е вземал своето.",цитат от статия в Афера.

69

Анонимен

преди 5 години

Аха!А рязането на лентите край мантинелата е грижа на някой министър,а може би и на светиня му Буда?!Сега остава общината да изкара виновен общият работник бай Пешо и чистачката на пътния участък,леля Пенка!!!А има един единствен виновник,който се нарича ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД,дето се е оставил бандите от мошеници и крадци,да го правят заложник на техните решения и чиновнически скудоумия,за решаването на които,спешно се организират нови банди,наречени,"нови комисии"!!!Ех стадо,стадо!!!

68

спонсор на МВР

преди 5 години

Бай Пешо, портиерът на общината в Своге и виновен за всичко!

67

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че на чистачката на Общината от Своге е вината.