66

На меринджея тъщата

преди 5 години

Страхотна пръчка - дребна, меркантилна, но е проебана вече и дава навсякъде. След седмица романтика може да мачкаш и фърляш в бразилската дупка отзад и да я милваш после. Браво на Моника, искаме още!!

65

Анонимен

преди 5 години

Ще я поподмятат мъжете с дебели портфейли още някоя и друга година и после по нанадолнището където и е мястото.Сама си е избрала животеца.И тази си е въобразила,че е нещо повече от посмешище за народа.Нещастно същество.

64

Анонимен

преди 5 години

Хем не й пука какво говорят за нея, хем доказва, че не ползва PhotoShop. хахахах Защо доказваш? Нали не ти пука... :)

63

ссс

преди 5 години

Нали знаете какво значи наличието на тен!!! Прилича на жена от третия свят!!! Понеже с акъл не може да ни впечатли си показва *** и гърдите постоянно. Няма лошо, но явно липсва мъж, на който да ги показва!

62

Този

преди 5 години

И коя трябва да е тази кифла?

61

Топ новина!

преди 5 години

Хаха, съвсем пропадна тоя сайт. Тоя пък кон сега "къф" е?

60

До Анонимен 61

преди 5 години

Това е прекалено мета за нея, не се хаби.

59

Анонимен

преди 5 години

"Когато наистина не ти пука за това какво мислят за теб, ти развиваш страхотно чувство на свобода", е написала плеймейтката под снимка от плажа.-----Така пише в статията.Ама аз пък си мисля, че човек на когото не му пука какво мислят за него, няма да му мине през ум дали въобще някой мисли за него нещо. Съответно щом се сеща да размишлява относно кой какво мислил, значи на нея и пука. Ако не и пукаше, нямаше дори да си припомни, че такива хора съществуват. Ахаааа... големи мисли! АХАХАХАХ!

58

Загрижена

преди 5 години

Бих я посъветвала за тази снимка да използва фотошоп, че се стреснАх:)))Не посмях да разгледам другите в галерията.

57

Беселина

преди 5 години

Аз дойдох за коментарите :-)

56

Анонимен

преди 5 години

Според мен тези статии са много полезни. Сигурен съм, че ги четат всички световни учени и умове и именно тези статии и участниците в тях ги мотивират да търсят нов дом за човечеството!

55

Анонимен

преди 5 години

ФАКТ, че с тия джуки е като Джар Джар Бинкс от Междузвездни войни .... пък колкото си иска да поздравява хейтърите.....

54

анонимен

преди 5 години

Нещо, много и е изкълчена кълката! Моника, не ни излагай града, преди да пуснеш снимките в нета, дабре ги огледай, имаш достатъчно време, то и друго не правиш, ама мозъчето ти се е доста свило!

53

НаНеколкоРикийи

преди 5 години

Става, става !

52

Пазарчето

преди 5 години

С тия джуки на селския пазар във Велинград може да мине и за кон .Само не се знае колко може да тегли .

51

Анонимен

преди 5 години

Тези от Дупница са постоянно ОДУПЕНИ.........ха-хаА тася щом е от там няма как братя ИЗБЕГАлеви да не са "топнали чушлетата".

50

cky2kbg

преди 5 години

До ?Беше в някакво риалити , пак арменската тв мафия се опита да я лансира

49

Анонимен

преди 5 години

Що ли имам усещането че в багажника на колата има щайги с домати и чушки, а жезлонга си го носят от Бг.Селска и работа.Отишла в Гърция и трябва целият свят да разбере.С мама на море.............Дъртата чанта гледа да се пробута покрай дъщеря си.ОТВРАТ!П.П. С мама на море значи че си търси тъпкач.

48

Анонимен

преди 5 години

УЖАС!!Провинциалистките вече изтрещеха от глад и простотия.Моника коя?!То бива селски манталитет но това е доста отвъд границите на разума.Тая има спешна нужда от психиатър!!!

47

?

преди 5 години

Кое е лицето Моника Валериева?