182

айэтсав

преди 5 години

Много добре си изглежда момиченцето ....... ще има голям успех НА МАГИСТРАЛАТА

181

На меринджея тъщата

преди 5 години

Супер маце, гледа я до 14, "живота ми", после ще стане страхотна мацка и ще я разнасят като *** по спалнята. Вие нямате ли синове, нали и те трябва да боднат нещо. На мацето на 17 ще му се зачерви окото като му се изпръска за първи път някой младеж в муцуната. На 20 ще даде на приятеля си да й го набута в гъзната дупка и да я милва после. После ще му има доверие и ще му дава да се разтоварва вътре. Жени, съдба, какво да ги правиш... Повече такива начинаещи пръчки трябва, браво на Анелия!

180

йори

преди 5 години

Млад човек, неприятен за гледане!!!!

179

Хм...

преди 5 години

Не стига, че си е направила огромни бърняките, ами отгоре на това ги е очертала и с молив. Ох, че е заблудено момето. Няма ли родители, които да й обяснят, че се излага с този вид?!

178

Пффф

преди 5 години

Не е хубава. Та Анелия по красива бе. Дъщеря и нека още малко поозрее и да стане истинска жена като Анелия без джуките и всичко си е ок.

177

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 196" Гледайте собствената външност и морал ,защото едва ли осъзнавате колко ви ниско IQ то... "Миличка, преди да обсъждаш другите, погледни себе си - нито IQ - то ти е високо, нито имаш морал, а за външният и вътрешният ти вид- да не говорим, че мязаш на ***. Моля, *** и кандидат- *** като тебе да не дават акъл за морал.

176

Румен до 196

преди 5 години

Коментарът ви е като на човек ,на който IQ е равно на възраста.

175

Анонимен

преди 5 години

Дребнави и злобни ***. ..Не е ваша работа, как изглежда това момиче. ..Проумейте го с малкото гънки на мозъка си...Гледайте собствената външност и морал ,защото едва ли осъзнавате колко ви ниско IQ то...

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 192Като те гледам миличка, ти която апелираш другите хора да НЕ бъдат злобни, ти самата си ЗЛОБНА ПА.Т.КА. Най- добре ще бъде за обществото ни, ако такива като тебе и това момиче на снимката , се изпокриете някъде, защото освен че сте ФИЗИЧЕСКИ ГРОЗНИ, А И В ДУХОВНО И ДУШЕВНО ОТНОШЕНИЕ СТЕ МНОГО НЕПРИЯТНИ.

173

Анонимен

преди 5 години

Силиконовите усти така и не ги приех като критерий за красота, но иначе пък кое красиво момиче не се е гримирало на 14-15 години?! Аз също много обичах да гримирам очите си, но на училище не съм ходила с грим. Това момиче предполагам също. По-малко злоба и компромисно отношение и разбиране към всеки етап от възрастта на човека, ще се отрази добре на обществото.

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Първо почистете кoчините в душите си и тогава гледайте в живота на други хора...." Миличка, защо си толкова злобна? Защо не погледнеш ТВОЯТА си КО.ЧИ.НА , а си тръгнала да коментираш другите хора, които не са съгласни с теб и с мисленето и поведението на такива като това побъркано момиче на снимката ?

171

Анонимен

преди 5 години

Отврат е слаба дума.

170

Еми ест.

преди 5 години

Наще чалгарки, само такива дъщери могат да възпитат. Взеха най хубавите ценности през годините на мафия, наркотици и проституция,а сега предават знанията на поколението.

169

Анонимен

преди 5 години

Какой туй?

168

Lina

преди 5 години

Спомням си как се "китосвах" така и как майка ми ме пращаше в банята дя изтрия всичко. Стандарти на възпитание, всичко зависи от родителката. И още, при положение,че майката работи с професионални гримьори, защо не им плати да предадат основи в гримирането на щерката, тъй като е страшно положението....

167

Пищова

преди 5 години

Малеееее тая как ше ми лапне питоня. Ох с един гълтам ,ще му свали кожата до край. Ще ми изсмуче сметаната

166

Анонимен

преди 5 години

Ама не е ваша работа как ще изглежда... При положение, че вие изглеждате като пpaceта и хипопотами... Неин си е живота и тялото и ще прави с него каквото си иска....Първо почистете кoчините в душите си и тогава гледайте в живота на други хора....

165

Анонимен

преди 5 години

Ще изкарва по 5-10хилки в Евраза час ,а за сефтето и до 100 бона ,та на кукли ли да играе...

164

Устата и като шунда

преди 5 години

Подле Що мъжете сакат да и го турят там...

163

Анонимен

преди 5 години

Горкото момиче! Без да осъзнава, тя съсипва с тялото си, лицето си, живота си с такива гадости. И най-лошото е, че тя си мисли, че е красива... Днес устните, а утре гърдите и друга част на тялото. Наскоро даваха поредната отвратителна "новина" за Сузанита ( честно: НЕ я харесвам!), влязла е в болницата, защото преди това е направила пластична операция с цел уголемяване на гърдите със силикон!