12

Търтея Пешо

преди 5 години

До пчелата МаяСус *** , чети , недостиг на шофери у столицата им . Не кат у нас всеки 5-ти новопристигнал гражданин да става такси драйвер ...

11

ined

преди 5 години

Ако имаш бакшиш да я кара щеше да е поне $140 - на всеки сфетофар като включва помпата да трупа суми

10

Пчеличката Мая

преди 5 години

А защо по дяволите да не го ката едно малко японче?!? Скапан свят. Скоро хората ще са излишни.

9

икономист

преди 5 години

То по тая логика да забраним и някои домакински уреди, като бойлерите и хладилниците например, които могат да бъдат особено опасни за потребителите при определени обстоятелства. Знаеш ли колко много случаи има на спонтанно запалили се хладилници, от късо съединение, и на гръмнали бойлери с не сработили защити?

8

аз

преди 5 години

вече ще убиват и отвличат хора още по лесно без свидетели. а при сблъсък и жертви виновни няма да има. човек директно подарява живота си на машина за стотици километри целогодишно

7

@4

преди 5 години

Ако автономно такси се хлъзне ше приложи мин-макс стратегията известна от игрите и ще намери минимални поражения с максимално оцелели. Например при случая с автобуса нямаше инстинктивно да бяга в дясно, да не стане челен удар, а напротив щеше да търси удар в ляво с потенциални една- две жертви.

6

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-сложно правиш едно нещо, толкова повече увеличаваш променливите, които ще доведат до потенциални грешки. Автономен пилот означава постоянно обновяваща се операционна система, а досега не съм виждал продукт, дори мултимилионен такъв, който след няколко ъпдейта да не дава фира, от която страдат масово потребителите.

5

Анонимен

преди 5 години

супер . ама ако го хакнат не ми се мисли..

4

Анонимен

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност: ако автономно такси се хлъзне на ремонтиран от тиквена фирма път, кого ще обвини Тиквата?

3

Анонимен

преди 5 години

А ковчег, венец и място подсигурени ли са??

2

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно нервен съм когато ме вози човек, че да се доверя на една платка. Горяла ми е платка на чисто нова индустриална машина пред очите, при това пусната в серийно производство (от японски производител).

1

Анонимен

преди 5 години

Не бих се качил в нещо автономно, правено от "безгрешната" човешка ръка. Знаем колко неадекватни стават технологиите, когато се бъгнат.