19

да

преди 5 години

Турция никога няма да стане член на ЕС това са пълни глупости в момента турците, които са притиснати до стената се чудят към кого да се залепят за да оцелеят, защото Америка буквално ги уволни от поста "домашен любимец".Европа обаче няма капацитета да замени раздавалата с пълни шепи милиарди аванта Америка!!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да влезе в ЕС.

17

Циник

преди 5 години

Аааахахаха...Тръмп запали кирливия врат на Ерсдухания...и той (пак ) се сети за Европа.Азиатската кoчинка Тюркия - ще види ЕС през крив макарон.Особено като гледат американци и европейци - как се гушка с Путин.

16

Мда

преди 5 години

До Анонимен"Влизането на Турция в ЕС обаче ще е фатално за нас-Защо?"Ами защото нямаме никакви съпротивителни сили-икономически,политически и военни!То сега едвам удържаме на контрабандния внос на турска продукция,а какво ли ще е когато започне да влиза легално без мито...Просто няма да има НИКАКВИ ограничения за всякаква активност на Турция на наша територия.

15

Анонимен

преди 5 години

Турция е добре дошла в ЕС, но без кюрдите.

14

Анонимен

преди 5 години

Нали до вчера бащицата разправяше за какво ни е този ЕС?!

13

Българина

преди 5 години

Искаме референдум дали България да гласува за турция в ес! За нас е фатално, моментално ставаме част от османската ***. За 10г ще изкупят всичко а ние ще емигрираме тотално назапад. Германия и франция ще ни продадат от раз за да отърват кожите

12

Анонимен

преди 5 години

Късно е чадо , мандалото хлопна.

11

Анонимен

преди 5 години

Влизане на Турция в ЕС обаче ще е фатално за нас.Защо?

10

А бе

преди 5 години

До Анонимен"..това са турци.Кой луд ще ги пусне в ЕС?"Ами в последните години лудостта е обхванала здраво Брюксел!Ще я вкарат като стой та гледай!

9

Мда

преди 5 години

Реално погледнато,пълен абсурд е Турция да влезе в ЕС.НО има нещо друго-конфликтът със САЩ може да бъде потушен,ако американците дадат на Турция нещо много голямо,естествено не от себе си.Членство в ЕС е точно такова нещо-няма да струва на Америка нищо,но ще мотивира Турция да бъде сговорчива.Не за първи път американците правят помен с чужда пита,няма да е трудно и сега да принудят ЕС да приеме Турция,дори тя да не отговаря на никакви изисквания.Влизане на Турция в ЕС обаче ще е фатално за нас

8

Киро Скалата

преди 5 години

Или казано с други думи, Ердоган се лута, с Путин пробва, САЩ го натириха, остана му добрата стара Европа..

7

Handel

преди 5 години

Преведено от султански на български - нещата в Турция се влошават много бързо. Поради което Ердоган пак се кани да размаха анти-европейската карта, с кяото започна активната исламизация преди десетина години - "Ние сме бели и пухкави, но Европа не ни иска, поради което нямаме друг изход освен да си направим джамахирия и да се върнем в 19 век!""

6

Анонимен

преди 5 години

Едоган ще им докара нова децентрализирана валута, ще се снима и ще им раздава своите снимки, един хляб в магазина ще струва една снимка на ЕрдоГаня.

5

Анонимен

преди 5 години

Тия шегуват ли се? Или Ержо се бъзика с поданиците си?Какъв ЕС, какви преговори с дикататор на чело, 50% инфлация за годината и санкции от САЩ? Дори да оставим това настрана(а то въобще не е малко) - това са турци! Кой луд ще ги пусне в ЕС? Меркел вече няма смелост за глупoсти.

4

Kr

преди 5 години

По-добре да имаш лош брат, отколкото лош съсед

3

Анонимен

преди 5 години

Колко чувала с пари са нужни на един турчин да си купи едно евро, има ли толкова тоалетна хартия в Турция, че да я претопят на пари.

2

УМЕН

преди 5 години

Кукловодите като видяха сближаването на Турция с Русия са готови на всичко. Не в ЕС, ами и във Ватикана ще ги приемат.

1

Православен

преди 5 години

ХАХА