35

Данчо

преди 5 години

На времето ,СДС пусна затворниците и даде пенсии на хора ,дето не са помирисвали работа ,за да гласуват за тях и да спечелят "с малко , но завинаги ". Сега ,управниците ни са го докарали до там ,че да се надяват на травеститите и хамалите да гласуват за тях и за това не ги гонят и им разрешават разни мероприятия из столицата.

34

Фалш

преди 5 години

Ще ги размножава то друго не остава.....

33

мак

преди 5 години

фандъкова е заета, прави от София спортна столица. Пък и сигурно не живее във въпросния район, тъй че не търсете разбиране и помощ.

32

ДО СОФИЯНЦИ

преди 5 години

Не мога да разбера какво ви пречат Травеститите и Хамалите ?Всеки има право на сянка под Слънцето .

31

ivailo

преди 5 години

E какво ще стори другарката Фандъкова , най-много да измрънка нещо неясно и да почне да се оправдава...

30

гостенин

преди 5 години

Според мен, няма да закачат траверсите, защото самият Борисов е съмнителен - при него жена не се задържа. Борисов назначи пастирката за президент, който също е съмнителен. Цецка също е съмнителна, а Борисов искаше да я прави и нея президент. Толкова са ми съмнителни нещата, че даже не споменавам американското посолство като фактор.

29

Анонимен

преди 5 години

Цялата врътка в случаят е че построиха огромен бизнес парк на площат Македония и това им сваля цените на неотдадените площи под наем... иначе хората там от години реват и нищо и никой не помага, а при саморазправи после проблеми... така че всичко идва от собствениците на бизнес центъра, а не от хората...

28

Анонимен

преди 5 години

Все повече започваме да приличаме на толерантно западно общество. Следващата стъпка е да могат да те осъдя, че си докладвал изнасилване, защото поругаваш анонимността на извършителя. А понеже той в общия случай е от някое малцинство значи си и расист, хомофоб и т.н.Още по-лошо

27

Анонимен

преди 5 години

Вечер избягвам да минавам от там защото тогава са наизлязли и в най-безобидния случай ще ти досадят или ще те отвратят с вида си като ти предлагат услугите си.

26

Анонимен

преди 5 години

Работил съм преди години в офис на площад Македония. Ползвах паркинга на КНСБ, сутрин газиш по кондоми, вечер може да ти излезе и късмета. А ако решиш да си спреш такси след 23:00 пред министерството, спокойно можеш да си вземеш отпуск по майчинство.По онова време ченгетата ги пазеха да си вършат работата на паркинга, случвало се е да влизам в спор с тях, защото не ме пускаха да си взема колата, докато ... "офиса" е пълен.Сега не знам как е, но мога да пожелая само успех на инициативата.

25

Анонимен

преди 5 години

Що в тая държава става все по-гнусно за живеене? Герб има ли нещо общо?

24

Анонимен

преди 5 години

С хамалите нямат грижа- ще ги съберат бързо, ама с травеститите нагазваме в дълбока вода и ще ни упрекнат в насилие над "жени" по джендер критерии, щото тук е социалната роля на пола. По- добре да се вземат парички от Брюксел по програма и една борса за хамали в Люлин, а за травеститите на Лъвов мост за да са на едно място с червените фенери и така.

23

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да се види травеститите от кой етнос са. Важно е за да се знае как да се реши проблема. Ако са от столипиновски произход, тогава никой нищо няма да направи! Най много хората събирайки подписи да бъдат обвинени от БХК за расизъм, ксенофобия и омраза! А пък са и електорат. Значи от там да започнат.

22

Анонимен

преди 5 години

Хамали на пл.Македония винаги е имало и на никого не са пречели.После дойдоха траверсите,те се събираха в градинката на Възраждане,после напълниха и Македония.Връзката между траверсите и грабежите и нападенията е,че там където има представители на обратните винаги има проблеми.

21

Фандъкова

преди 5 години

Ще предложа на г-н Борисов да ги назначим за наши форумни ***. Ще им плащаме стандартния надник.

20

Анонимен

преди 5 години

Спрели са да се отчитат на др0гарчето и не може събере за Бентли, сега иска да ги изгони и да настани нови *** да му съберат за Ролс-Ройс поне.

19

Анонимен

преди 5 години

ЗАпочнах да се обърквам вече, хем тази розова медия постоянно пишат колко е добре да си гей, как това са някакви свръхчовеци, пример за подражание, хем сега ще ги гоним? Някаква шозофрения ли долавям или по-скоро нагаждачество според това на къде дух.а вятъра и поточно какво носи със себе си той?

18

-10

преди 5 години

На някой стана ли му ясно каква е връзката между травеститите и следнето, прбиването и ограбването на "гражданите"?

17

Ха-ха

преди 5 години

БСП-то са тръгнали да превземат територията на травеститите и хамалите. Ако мислят да изкарат там Корнела по-добре е да изгонят само хамалите

16

Край

преди 5 години

Мърморещата безволева женица не е никакъв кмет а е копче за раздаване на обществени поръчки на който и каже ББорисов. Госпожата не желае да упражнява власт - да налага ред в града. Не желае да глобява и принуждава населението да спазва законите.Тя иска само едно - да я избирате за да харчи парите на София.За управлението на такъв град се изисква ЖЕЛЯЗНА РЪКА.