23

Ристу

преди 5 години

До 20: Нормално. Религията разделя хората.

22

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката бащата или чичото на детенцето е?

21

Ani

преди 5 години

на моя приятелка в сащ детето ходеше с поляк и като стигнаха до темата за деца решиха че единия иска да са католици, другия - православни, не се разбраха и се разделиха заради това,

20

xmm

преди 5 години

сега си налага религията, но детето като порасне може да реши да я смени и ако не се разберат с родителката да не си говорят и виждат повече. А не я кърми заради анаболите, явно не ще да го трови. А мъжо и каква религия е, дали арменеца се е конвъртвал,той може да иска детето да е с неговата религия.

19

prrrrr

преди 5 години

с тая глобализация трябва да те интересува всяко кътче на земята, драги. А основите на великия сащ са поставени от гонените по това време в европа евреи, чети, образовай се, че сал едно плюене ви е останало,а с него не се прогресира.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Кой го интересува някаква чернокожа тенисистка от една далечна държава отвъд Океана ?!Защо постоянно ни заливате с новини за САЩ и американците ?Ние нямаме нищо общо с този народ, основите на чиято държава са положили изселени от Европа престъпници и леки жени.

17

Ужс!

преди 5 години

Черната мамба била и сектантка.

16

До 14

преди 5 години

Гузен, негонен бяга! Ха-ха-ха! Ами психични и сексуални отклонения са например пропагандираните от ЛГБТ организациите "ценности".

15

Анонимен

преди 5 години

Тая секта е поредната простотия на американските откачалки. Обучават малoyмните си последователи, че САЩ бил създаден по подобие на Божието царство ахахахахахах

14

13

преди 5 години

А кой дефинира кое е сексуално отклонение и кое - не? Границата кой поставя? Щото има хора, които смятат за сексуално отклоненое ВСЯКО сношение, което не се извършва с цел зачеване. И ти ли си от тях?

13

От 1 до 5

преди 5 години

До по-долните коментариМного смели приказки, като се има предвид, че тъкмо вие, грантаджиите, се опитвате да приравните сексуалните отклонения на сексуални ориентации и по този н-н да ги нормализирате, както стана с хомосексуализма.

12

Анонимен

преди 5 години

Aбе, тази ли беше, която я спрегаха, че уж си харесвала Григор и се задумали едно време?

11

Анонимен

преди 5 години

Еати телето това! Буаааа, ще си върна вечерята...

10

Анонимен

преди 5 години

Голям форхенд!

9

Бай Хой

преди 5 години

До От 1 до 5Гумена главо, много добре ти го е казал Анонимния. Аз само бих допълнил че джендърството е неразривно свързано с двете най-големи религии. Едните директно си вземат 8-9 годишни жени и си е-б-в-а-т козички, а другите правят масови оргии с момченца по манастири и храмове. Идея нямаш колко години се крият хилядите г-е-й педофили в църквите.

8

Анонимен

преди 5 години

Горкото дете, майка му е назобен мутант и член на секта с откачалки, на всичкото отгоре няма да има рожденни дни и само ще гледа как другите деца си ги празнуват.

7

Анонимен

преди 5 години

До От 1 до 5за такива като теб, които виждат само в черно и бяло, джендърството винаги е решениея си признай, баща ти да не те е пипал?обикновено хора преживели силен стрес (от всякакво естество) прегръщат сляпо първата им попаднала религия

6

От 1 до 5

преди 5 години

Нали, колко по-добре би било децата да се възпитават в джендърство!:-)

5

Анонимен

преди 5 години

съжалявам деца, които от най-крехка възраст се товарят с отклоненията на родителите си(важи за всички покръстени,*** и тн в невръстна възраст. тези които си го причиняват след 18г са друга бира, предполагам че са направили информаиран избор)

4

Сър Стенли Ройс

преди 5 години

До БауТова са християнските ценности. Натрапваш религията на невръстните си деца, които нямат избор и стават същите зомбита като теб, които след 20 години правят същото с техните деца. И никога не излизат от матрицата.