16

Анонимен

преди 5 години

IZMISLICI NA FANDYCI

15

Дзъ

преди 5 години

вЕрно ли? виц на деня ли е или е отчитане на партийни активности по модел на ДКМС?

14

Анонимен_777

преди 5 години

Това трябва да е някаква сатира.. ??! 'Спортна столица на Европа' ?? Без да е дори близо до адекватен брой спортни зали, без свързани, безопасни вело-алей, с ЕДНА полу-представителна плувна запа ?! Със замърсен и прашен въздух ?!

13

пф

преди 5 години

фалшиви статистики!

12

айхайахахахахахахха

преди 5 години

аххаахахахахахха голям майтап

11

СОФИЯ

преди 5 години

ЛИПСА НА АСФАЛТ Е ПОСТОЯННО ЗАРАДИ ГЕРБ И САМОКОВКАТА ФАНДЪКОВА

10

НИК

преди 5 години

София... постоянна....столица....че и на спорта.... Да бе да. Това да го сложите в раздел вицове, а още по-добре в раздел фантастика!

9

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулативна статия......................за да се кротне материала и електората!!!

8

Анонимен

преди 5 години

София е гетото на ЕС...............най-мръсната и най-скапаната столица!!!

7

БЧК

преди 5 години

Защо никой не споменава, в коя дисциплина държим още първо място ?Най-бедна страна в ЕС.Ама така им изнася на управляващите, да ни занимават със спорт. Защо Фандъкова не се откаже от служебния автомобил и охраната... и да спортува ?Крос до жълтите павета сутрин :))Хората се чудят на трапезата, какво да сложат и как да платят сметките.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз, като по-мнителен веднага написах в гугъла Sofia Sport CapitalВ резултатите излязъха само български сайтове, макар и на английски. Bulgarien Sport Hauptstadt - върна отново резултати основно от bnr bg и faz netИзвод - някой доста си е повярвал.

5

ПАРОДИЯ

преди 5 години

И откъде идва тази награда....да не е от организацията обявила Борисов за европейска личност на 2018та в началото на годината ????

4

Хуц Хуц

преди 5 години

На ММА ходя, на бокс ходя...

3

Даскалицеееее,

преди 5 години

и пред учениците ли се изразяваше така непълно и недоизяснено, докато им преподаваше?Кой е обявил София за "Европейска столица на спорта"?

2

ИЗВЪН

преди 5 години

На тази новина би повярвал всеки, който през живота си не е прекрачвал границата на Р България.Не се досещам за държава в Европа, в която населението да има по-ниска обща култура, по отношение на спорта.В България можеш да видиш някой да тича, само ако е откраднал нещо. Карането на велосипед пък е нещо, като мазохизъм с неочакван край.Но кому е нужен спорт, когато има чалготеки, в които можеш да се кълчиш и да подхвърляш салфетки на воля ?!После да се сбиеш и караш пиян.

1

Анонимен

преди 5 години

с този "чист" въздух там, на спортуващите им препоръчвам да дишат по-малко........