9

илитерати

преди 5 години

"Идния" септември означава септември 2019 г.Това, което сте се опитали да кажете е "идващия/настъпващия" септември.

8

Тинтири Минтири

преди 5 години

Всеки вторник - дъжд.

7

Нинова

преди 5 години

До месараОчаквах да кажеш нещо за времето, но....По показаната агресия и непрестанното използване на думата "член", професионалното ми заключение е, че като малък си бил сексуално насилван и имаш тежки психически травми. Съвет - обърни се към психиатър. В противен случай си на ръба да станеш гей-насилник.

6

месара

преди 5 години

до нинова мераклийката : явно държиш да се запознаеш с члена ми, като умник се вживяваш!

5

Нинова

преди 5 години

До месараЕто, продължаваш да си мислиш за членове. Казах ти, съмнително е. Къде в тази статия пише за партии, членове и т.н.? Явно си имаш някаква психическа травма от членове. Между другото, знам че е трудно за теб, но постарай се да пишеш на български.

4

месара

преди 5 години

до нинова : е тия дето членуват в партия кви са, не са ли членове? а иначе в отверстията нямам член, имам един член между краката, който се оглежда за умници - иска да ги посети!

3

Нинова

преди 5 години

До месараАбе да нямаш случайно член в някое от телесните ти отверстия? Под статия с прогнози за времето, ти си пишеш за членове. Съмнително е!

2

месара

преди 5 години

другарката "истина"нинова да почва да организира членовете на бсп_то, всеки член с гъба в ръка да подсушава тия" лоши "пътища!

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Сега ударих...джакпота.Тези...дати,които са ги посочили синоптиците за...валежни ще ги пусна като тото...комбинация;сигурно ще...спечеля.