81

ШибиРиби

преди 5 години

До жоре мадридскийоЖоре белия дом никога не е бил частна собственост. Виж опитай да влезнеш в на някой фермата не да му я вземеш просто от любопитство да се окажеш в частна собственост и вероятно ше ти събират мозъка от царевичните мамули. Комунистите окрадоха всичко частно и възпитаха поколения в неуважение и злоба към богатите.

80

Анонимен

преди 5 години

Тази нагла пиявица Симеон няма да се спре пред нищо,докато не му покажата вратата!Той няма да спре да изнудва,докато не го изгоните!Иска нещо,което не е негово,нито на баща му.А ние да искаме ли обезщетение за жертвите и убийствата,които са извършени благодарение на дядо му и баща му,които оставят маса сираци и майки с черни забрадки,както и за загубата на една трета от територията на България!

79

М, да ...

преди 5 години

А защо се твърди, че държавата е лош стопанин когато иде реч за приватизации, м? На тази територия има огромни противоречия в законодателството бранещо единствено частната но не и държавната собственост! питам се кой е мераклията да приватизира "Враня"? Иначе каузата държавата да си прибере собствеността е справедлива!

78

do Pesho 68

преди 5 години

Ако се абстрахираме от обикновената завист и злоба...Сградите и паркът са построени и платени от цар Фердинанд, запазени са над сто крепостни акта и продавателни записи, удостоверяващи купуването и окрупняването на земята.Търновската конституция:"ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ51. Държавните имоти принадлежътъ на Българското Княжество и съ техъ не могътъ да се ползуватъ нито Князьтъ, нито неговите роднини"Накратко - имотите са на фамилия Сакскобурготски.Защо му ги вземат?Хаха... защото могат.

77

ПЕНКО

преди 5 години

СПОРЕД ЗВУКА ,КОЙТО ЧУВАМ /НАВСЯКЪДЕ/ ПО СЛУЧАЯ ВРАНЯ ,СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ НАИМЕНОВАНИЕТО С А К С О Ф О Н -ПРОИЗХОЖДА ОТ НАИМЕНОВАНИЕТО САКСОН ,А КОБУРГ Е НЯКАКВО РЕПРЕСИВНО ДОПЪЛНЕНИЕ ,КОЕТО Е УКРАСЕНО С КРЕСЧЕНДОТО -ГОТИ !!!!!!!!!!

76

Шопо

преди 5 години

Въпиюща наглост на един алчен Дедо от Мадрид...

75

СТИГА

преди 5 години

ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ . ЦЕНИТЕ ЯКО ВЪРВЯТ НАГОРЕ , ХОРАТА РОПТАЯТ , А ВИЕ ОТ "ДНЕС" СИ ЧЕПКАТЕ ВЪЛНАТА С ТОЗИ НИКАКВЕЦ

74

Анонимен

преди 5 години

Този, " цар" дето продаде ордените на баща си не заслужава дори да стъпва по нашата свещена земя.

73

ПЕНКО

преди 5 години

ЦАР ,КРАЛ, ИМПЕРАТОР ...И СМЯХ ,СМЯХ ЗА ЕВРЕИТЕ ... " ЕХ КАК ИМ ГО НА.Ч.ХМЕ НА ОВЦЕТЕ ОТ "СТАДОТО БОЖИЕ"- С ИЗМИШЛОТИНАТА НАША/ГЕНИАЛНА/ ЗА ХРИСТОСО БУЗЕСТИТЕ !!! ОБАЧЕ БЛИБЛИЯТА СТАНА КОРАН И ДОЙДОХА ДРУГИТЕ ОВЦЕ - ЯТАГАНОРЪКИТЕ !!! СИЛЕН РИМ ...СЛАБ РИМ ... НО ЕВРЕЙСКИЯ ДОЛАР ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖИ НА "ВЛАСТ" МОНАРХО ОВЧАРИТЕ ...ТУК -ТАМ !!!

72

Жоре Мадридскио

преди 5 години

Все едно на Томас Джеферсън наследниците да си искат Белия дом, защото той е живял там...Нещо не ми се връзва

71

Анонимен

преди 5 години

Минчо спасов да не казва страсбург как ще отсъди! Ай сектир!

70

Курнела Нинова

преди 5 години

Царю стани член на БСП и тогава тогава ще кръдеш до насита не ли така ?????

69

Българин - родолюбец

преди 5 години

За крадците от БСП може за кобурга не може що така във комунистическа България ???????

68

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Царят да си остане да си живее в двореца,защото цар без...дворец,все едно селянин без обор за...крави.Така че,да остане човека и да си плаща един наем 200-300 лева,колкото за една...гарсониера в Младост 1,2,3,4,5,6

67

Кеворкян от ДС

преди 5 години

Царя е от нашите другари алчни за пари много парииииии

66

Анонимен

преди 5 години

За какви царски имоти бълнува този. Това са присвоени имоти от монархофашиста Борис. Какъв цар е бил този наследник на един пияница наре4ен Фердинант. Нашите умници отишли намерили на този дядо му в кръ4мата и го докарали за цар. Нароил цар4ета и принцеси и ги уредил с имоти на далавера. Баща му на този дето никога не е бил цар по цел ден на лов в 4амкория а народа умирал от болести и мизерия. Баба и дядо по негово време са били 25 годишни и са ми разказвали каква мизерия е била.

65

Курнела крадлата

преди 5 години

Не ми пука за царя аз съм милионерка във евро купих Техноипекс за 30 хиляди лева и то със бонове а го продадох за 10 000 000 милиона хо хо хо хо кък е добре ли ми е

64

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ако си му ги дадат тия имоти, и ги продава, то да играе само в българските каэина. Нема да иэнася български пари, тоа пенсионер

63

путин -Путана хо хо

преди 5 години

Царю и аз бях гол когато дойдох във Кремъл ,ама виж ме сега милиардер във Долари кък е дбре ли е така

62

Пешо

преди 5 години

Дъртият крадец да си стяга куфарите и ....откъдето дойде. А елементарните лъжи на адвокатите му няма да минат в Страсбург. Собственост се доказва с документ, а такъв за Врана в полза на Сакскобурготски няма и никога не е имало.