39

Ная

преди 5 години

А като сме били ние малки как сме ги играели и не е била опасна тая катерушка?

38

Анонимен

преди 5 години

Зам. кмета и по една детегледачка до всяка катерушка да сложи, че да могат майките, като тази на спокойствие да си пият кафето, и да си пушат цигара, докато си чатят по телефона. Разбирам катерушката да се е счупила докато е на нея детето, и в следствие на това то да се нарани - да се жалваш. Ама да го правиш, защото не си го пазил, и не си го научил то да се пази, е това вече си е наглост и малоумщина.

37

Филолог

преди 5 години

До Бесен! безопасТТТТно ?!?!?!

36

друга майка

преди 5 години

До 7 ...*** като нея... - да довърша изречението.

35

Коментатор

преди 5 години

Майката защо не е възпитала сина си да знае какво може и не може и кое е опасно и т.н.*** майка - нали всички дето са вече на 50-60 години израснаха на тези катерушки и който падаше ставаше и продължаваше. Детето да направи малко мускули, че сами хилаво може така да се отърве.

34

Хрантутник кадровик

преди 5 години

Да си блъскат кратуните в жлезата, та да има кадри за полицията

33

До долния

преди 5 години

Едно време само такива имаше ве ей. Значи ако новата дето ще я сложат изкара 40 години като тази опасната, да дойдат да ми се обадят, ама едва ли ще изкара и 4 години и после пак бгмамата ще е тАлАвизУра да е видят всички...

32

Анонимен

преди 5 години

Ахахахахах, що за абсурдна новина?

31

NoName

преди 5 години

Опасна е лудостта на тези хора!!! Когато разтях имаше само такива катерушки, и да по-щурите си изпочупихме *** глави!! Но какво от това, деца са, щуреят, играят... от време на време получават и някоя рана!!! Какво ги пазите тези деца бе! Изнежнихте ги - после защо не били нормални!! Нито ги възпитавате, нито ги пазите като хората!!! Родителите не е лошо да прочетат малко литература или да си върнат лентата как те самите са били отгледани!!! Луда работа... Катерушката била опасна ЛУДА РАБОТА

30

до 23

преди 5 години

Зад Миража, до печатницата. 253-ти блок мисля.

29

Анонимен

преди 5 години

До Играта на таралежитеБраво искам да стисна риката на малкото останали нормални в тази безумна страна. Та нали всички ние израснахме точно на такива катерушки. И да, като паднеш боли, че как иначе детето ще разбере, че нещо е опасно ако не се удари, ако не се надере. Сега растат в стерилни условия и като пораснат се колят и се стрелят не знаейки какво значи да боли.

28

Анонимен

преди 5 години

Това беше една от трудните катерушки на които играех като малък и беше доста забавно, да, имал съм цицини и ударени колена, но определено ми помогнаха за в бъдеще, кординация, баланс, силни ръце и силни крака. Беше чудесно че ги имахме, играта ни беше изпълнена със смях, понякога и сълзи.

27

месара

преди 5 години

до анонимен 26 : това ли ти е партизанското име и номер? и да, нинови, бсп и всички около тях са виновни! до като бяха на власт, защо не решиха нито един проблем за който сега обвиняват, защо не оправиха тия катерушка, а, другарю?

26

Анонимен

преди 5 години

БеСиПиету са виновниииии, кУмуниститИ са виновни...... ууууууууу. Столичната Управа от времето на Орешарски е виновна! Нинова - УстаФкЪНали така драги герберасти!

25

Играта на таралежите

преди 5 години

Ние ВЕЧЕ сме УВРЕДЕНА психически нация! Преди години се смеехме на Американците и на някой европейци, но ДНЕС вече ги задминаваме по идиoтия!Да, преди всичко около нас беше опасно и ДА имаше инциденти (много много рядко),Но ЖИВЕЕХМЕ и живота кипеше! А децата- едвам ни прибираха в къщи, щото игрите бяха прекрасни. И обикаляхме с колелото без КАСКА цяла София, без да има велоалей, катерехме се по дървета,огради и КАТЕРУШКИ,пиехме вода от чешмите и нямахме мокри кърпички.Как сме оживяли!

24

месара

преди 5 години

детето играе на опасната катерушка (въпреки че майка му знае че е опасна), а тя през това време у фейсо, публикува снимки от морето и какво са вечерали. ама друго си е да съдиш държавата и да земеш някой лев, я за почивка, я за телевизор - зависи колко ше лапне. ами гледай си детето ***, какво значи - нямало къде да си играе!

23

Анонимен

преди 5 години

Някой ще каже ли пред кой блок точно е тази площадка ???

22

Анонимен

преди 5 години

Я, та тази катерушка мяза на инсталацията на мястото на бившия мавзолей.

21

Анонимен

преди 5 години

Само проблеми с тия детски площадки. Всичките трябва да се съборят и да се изградят МОЛове. За игра си има виртуална реалност. И това дете, минало ли е инструкция за игрова безопасност, платило ли е застраховка "игрова отговорност" абонамент игрова медицина и защо не е с каска!

20

Ндид Пдид

преди 5 години

Хората пари за хляб нямат, а те наслагали навсякъде тези катерушки, дето всяко качвене може да е последно?! Вместо да дадат на децата по една хлебче с кебапче, за да растат, да са яки, те има сложили ръждясали катерушки, за да си трошат главите? Това не е държава, катерушколандия!