11

Анонимен

преди 5 години

Няма 17 годишно момче, което да се натиска на 37 годишна феминистка. За такива момчета има богат избор от 15 - 19 годишни млади дами с чисти души и сърца и стегнати ду*пета без целулит. Дори самото допускане, че момчето я е преследвало за секс е обидно за всеки НОРМАЛЕН мъж! Колкото и хубава да е, няма нормален 17 годишен, който ще си легне с 37 годишна ако не е изнуден! Освен ако няма сексуални отклонения от типа на некрофилията, както Маркон.

10

до смях

преди 5 години

Закона не прави разлика между мъж, жен,а *** и прочие като става дума за насилие.А насилието бива много видове. Навсякъде се тръби, че мъжете биели жените, но имам твърде голямо подозрение, че ПСИХИЧЕСКИЯ тормоз, който оказват жените над мъжете е много повече. Затова и мъже се самоубиват и вършат глупости. *** по тая тема никой не говори, щото предизвиква присмехА за оная от статията - принуждавала го е тоя докато е бил на 12, да и праща снимки по шнорел. От там се е почнало.

9

Анонимен

преди 5 години

"Жена да насилва мъж. Що за глупост !!! А тоя малкият, цял живот и се натягал на тая хубавица, дала му, ся я съди. Бати жалката история."Щеше да е точно така, ако тая нагла феминистка не беше съсипала живота на сума мъже ей така, по донос. Сега тя е наред да се оправдава и да чупи пръсти пред камерата.

8

смях

преди 5 години

Жена да насилва мъж. Що за глупост !!! А тоя малкият, цял живот и се натягал на тая хубавица, дала му, ся я съди. Бати жалката история.

7

Анонимен

преди 5 години

"Нищо не разбрах от тази статия."Нарочно е написана така. Каква е работата - ритаха холивудките, че разни чичаци са ги "принуждавали" да си дадат най-ценното. А въпросната "дама" сама на свой ред е принудила 17 годишно момче да спи с нея, когато е била на 37. Безгранично лицемерие, като се имат предвид обстоятелствата.

6

Анонимен

преди 5 години

всичко оправят с пари накрая- въртят едни пари и едни обвинения отпадат- правосъдие с кинти

5

Мен

преди 5 години

До 3Благодаря

4

Поручик Ржевски

преди 5 години

Става дума, че американския съд е вдлъбнат и за всяко бъркане в гащите таксуват по няколко милиона без да се съобразяват, че някаква си силиконова красавица отива на висок ток и голямо деколте на репетиции за филм в 10 вечерта в хотелската стая на режисьора.*** долни номера, става дума за едни пари.

3

до Мен

преди 5 години

Накратко казано: Крадеца вика - дръжте крадеца.Надълго: 2-те кoкошки обвинили, че някой си ги е насилвал навремто. Ама едната "забравила" да спомене, че същевременно и тя е вършила същите неща. А другата знаела, ама я покрила.Таа от цялата работа се потвърди максимата - Каквото и да ти говорят, става дума за пари.

2

Анонимен

преди 5 години

Тия за какво се оплакват нали си слагат големи цици за да съблязняват ъжете ако някой трябва да се оплаче това е Кевин Спейси, че е станал жертва на силиконова измама, жените трябва да ходят с бурки. Както си личи, каквото търсят туй и ще намерят.

1

Мен

преди 5 години

Нищо не разбрах от тази статия.