63

До марсиянец

преди 5 години

Това всичко се съчинява като компромати от партията майка. Затова сме на този хал.

62

Анонимен

преди 5 години

Както каза един експерт, при скорост 50 км/ч, ако пътят беше направен както трябва щеше да има акт за шофьора, а не толкова загинали. Най-голямата вина е на държавата и контролните институции, след това е фирмата изпълнител, накрая е шофьорът. Неговата вина е най-малка.

61

Наблюдател

преди 5 години

Пътят е добре асфалтиран. Свидетели казаха, че шофьорът се е загледал и изведнъж е видял завоя и е тръгнал да се набира на волана. Вината е на шофьора. В чужбина има неписано правило, че пр неблагоприятни условия се кара с наполовина скоростта, която е показана. Българите карат като че ли ако не са в МПС получават по 100 евро на ден и бързат.

60

Анонимен

преди 5 години

Свидетели от автобуса казаха че шофера блял настрани. Неговата работа е да гледа пътя и да върти волана, щото не кара по релси. Това за асфалта е второстепенно. При лош асфалт ако трябва ще кара с 5 км/ч. Важното е да докара хората живи и здрави. Тук политика няма. Има лош шанс и това е. Изкажете съболезнования и стига играхте върху костите на мъртвите.

59

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен водачът на рейса, а водачът на трейса!

58

не ползвайте трагеди

преди 5 години

Аз съм имал случай когато протестирам че 10-20 км в час не са много. Но полицаят беше категоричен. Ами ще спреш ако трябва. Така че без да съм враждебен към шофьора, логиката е че ако пътя е опасен, той е трябвало да премине с "безопасна" скорост.Това е положението.Сега БСП защото са зажадняли за власт искат да изкарат кого ли не виновин. Те може би са виновни, но шофьора също е виновен.Все пак да напомним че навремето БСП пропагандираха че "асфалта не се яде". Да, ама спасява животи......

57

Психодиспансер

преди 5 години

Ще виновен тоя, дето даде най- малко пари за оневиняване. Тук е така !

56

Любопитен

преди 5 години

Тук виновен е шофьора, в Хитрино са машинистите а при случая със пияният Московски.....

55

ист

преди 5 години

шофьорът на рейса убиец - рейсът не е убиец.Правилно е - шофьор убиец с рейс.

54

Анонимен

преди 5 години

ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ НИТО НАСТИЛКАТА Е КАЧЕСТВЕНА НИТО ОБЕЗОПАСЯВАНЕТО НА ЗАВОЙ С ПРОПАСТ Е ПРАВИЛНОТО!ТРЕЙС И АПИ !И НАЙ-ВЕЧЕ АПИ ПРИЕЛ ОБЕКТА 2016-ТА ГОДИНА!

53

до52

преди 5 години

Ти имаш разлайваща функция ,амбицираш ни да пишем повече....

52

до 52

преди 5 години

Навсякъде пишеш една и съща глупост !

51

Анонимен

преди 5 години

Мисля си, че когато едно превозно средсто поднесе и се пързаля и то по нанадолнище, скоростта се увеличава, така че в момента на сблъсъка е вероятно скоростта да е по-висока от тази с която се е движел преди да се удари....

50

Анонимен

преди 5 години

Тук обвиняват шофьора, в Хитрино машинистите. Истината е, че в България за да управляваш без катастрофи, трябва да имаш поне пет висши образования, сто години стаж като шофьор, самообладание като сфинкс и.. изобщо да си истински бог.

49

Логика

преди 5 години

А 20 , седни /явно трудно мислиш прав заради загуба на равновесие / прочети бавно какво съм написал / опитай за десетина минути да го осмислиш/ и пак пиши нещо ! Нали точно това съм писал ! Как да ти го сдъвча : безумие е да караш в дъжд или лед на магистрала със максимално разрешената скорост само защото е РАЗРЕШЕНА! И бъди спокоен за мен . Карал съм по " черен лед" (ако знаеш какво значи това) 16 км за един час ! И да аз също не съм имунизаран против ПТП !

48

Анонимен

преди 5 години

Преди да пишете глупости, защо първо не се поинтересувате какво, как, къде е станало? Има достатъчно репортажи от мястото и се вижда и настилката каква е, и дали и какви знаци има, и дали има маркировка и въобще за какво става въпрос. Пътят е просто безупречен, не бих могъл да се хвана за нищо, освен за някакви измислени следи от варовик в асфалта.

47

do 50 ЗАЩО

преди 5 години

Вярно ли се очудваш, че ти сложили минуси, дето си казал, че не трябва да карат пияни?!Виждаш, че в основната си част коментарите не са адекватни и са чисто тролене, обслужващо едни червени другари!Колкото и да плюят ББ, в едно нещо има право - материала ни е лош и това си е чистата истина!

46

ЗАЩО

преди 5 години

Кои са тия тримата които са ми сложили минуси на мнението ми че професионален шофьор не трябва да кара пиян Нека вас тримата да ви карат такива професионалисти

45

Анонимен

преди 5 години

Сайтът е налазен от защитници на Трейс и свързаните (многобройни, както се оказа), а вероятно и зависими лица и институции. Жалко за загиналите!

44

Анонимен

преди 5 години

Имало ли е знак, че пътят е хлъзгав, че пътят е с концентрация на ПТП или е имало само знак за ограничение на скоростта ?-Преди завоя има точно такъв знак - че има концентрация на ПТП и то точно такива, като това, което е станало.