119

Анонимен

преди 5 години

Венецуела и Перу нямат обща граница............ей сега гледах картата на Южна Америка!!!

118

Анонимен

преди 5 години

Това е социализамъ... където мине трева не никне.

117

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е най-богатата държава на нефт!Само се замислете защо тия цветни революции и финансови кризи, хиперинфлации стават все в такива страни???После конспирацията била само теория, нали???

116

паметлив

преди 5 години

При нас помните ли хиперинфлацията при Жан Виденов??Тоя достоен човек отказа да предаде държава в лапите на същите тия хищници и лешояди!!!Знаем ги тия банкерски номера и финансови механизми!!!

115

Анонимен

преди 5 години

Които не слуша световната глобалситка мафия и МВФ ..............така става..............хиперинфлация и държавата се срива............не са виновни нито комунистите, нито Мадуро.................те искаха и да го убият наскоро, помните, нали?

114

С/Н

преди 5 години

Венецуела е държава на хора с ци гански манталитет. Никога няма да се оправят.В бъдеще се появяват нови Венецуели, а старите такива ще продължават да дълбаят дъното. Много трябва да внимаваме да не се окажем в тяхното положение - залитане към леви идеи и левичарски управленски практики.

113

No comment

преди 5 години

Венецуела 2018=Турция 2019.

112

Анонимен

преди 5 години

До Интересно ми еНа теб ти е интересно единствено да плюеш по България и да величаеш двойния ни поробител Русия.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Добре че Ердоган ефенди не е соцалист иначе щяха да ни стъпчат по пътя за Европа.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 134Много правилно другарю, аз съм го решил този въпрос. На бензиностанциите плащам само с рубли. Един чувал рубли един резервоар гориво. Американците да *** от яд.

109

Анонимен

преди 5 години

До NAFTAПроблемите идват от валутата наложена в целия свят, за търгуване на петрол. И още по-конкретно от това, че всяко плащане с тая валута, попада под шапката на закона на държавата с тая валута. Сещате се сами коя е тая държава. И ако си решат, че нещо е незаконно по техните закони, сделки за милиарди спират, защото мноо страни се страхуват да не попаднат също под санкции. Ех, а как са живяли тия хора преди петрола, друг въпрос.

108

Анонимен

преди 5 години

А в България, *** си мисли, че е много хубаво нещо станало като му разтуриха кочинкaта на Ердоганя. Представяте ли си, ако тyрчилята обеднеят толкова като венецуелците? Че ако тръгнат така да минават на орди границата от отчаяние, няма кой да ги спре. И тогава бежанците от последните години, които така яростно плюехте заради фашисткото си възпитание, ще ви се видят безобидни като бебета.

107

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Другарят Мъдуро явно не знае,че в комунистическият рай населението ""живее щастливо"" само ако е оградено с три реда телени мрежи и граничари с калашници...Да беше питал товаришч Путин-той щеше да му обясни как стават тия работи...

106

Интересно ми е

преди 5 години

Интересмо ми е, какво общо има със статията това, че руснаците живеели по-зле от българите. Интересно ми е също така, като българите живеят по-добре защо са първи по смъртност в света и най-бързо измираща нация?

105

Реалист

преди 5 години

Някой да има информация, дали бягащите имат последен модел Айфон или са само с предпоследният модел?

104

NAFTA

преди 5 години

Венецуела се съсипва от САЩ, САЩ държат финансовата система в цял свят чрез долара като основна валута, във Венецуела на власт явно са неудобните, когато дойдат нашите хора всичко ще тръгне нагоре изведнъж

103

Анонимен

преди 5 години

Ми кой им пречи на капиталистите във Венецуела да си развиват капитализма? Чавес и Мадуро и с пръст не са пипнали старата система и старите собсвеници - там си е капитализъм както беше и преди социалистите да вземат политическата власт. Само дето сега социалистите не раздават петрола на американски концесионери без пари. Иначе капиталистите си запазиха цялата икономическа власт - що е такава мизерия тогава, нали капитализма, пазарната икономика най-добрата система такова...

102

Комуняга

преди 5 години

Виновни са Сорос, САЩ, Дядо Коледа, извънземните ..... Костов ..

101

Анонимен

преди 5 години

Ако не са бедните руснаци туристи много българи щяха да гладуват.

100

Анонимен

преди 5 години

Опозицията във Венецуела печели винаги около 20-30%, това са старите собсвеници които за запазили непокътната икономическата си власт. Във Венецуела само правителството е от социалисти, иначе системата е капитализъм както в България.