54

Тъгъдък-тъгъдък

преди 5 години

140 диви коня препускат из европейска столица.Е, браво! Може пък да влезем в "Гинес".

53

До Случаен

преди 5 години

Не знам как може да се намали броят на гълъбите, но знам, че гларусите също се размножават интензивно, навлизат все по-навътре в територията на страната и е само въпрос на време да стигнат и до София. Прочетох това в научно-популярна статия.От лични наблюдения - Преди повече от 10 години, по покривите в нашия квартал/в централната част на София/, една есен видимо се увеличи броят на враните и гълъбите силно намаляха. На следващата година тези врани изчезнаха и гълъбите пак станаха много.

52

Феликс

преди 5 години

Гневните се на Природата,а благодарение на нея ни има като вид,всичко ви пречи,всичко ви онова...мрънкалници.

51

месара

преди 5 години

и прасета на последък!

50

Случаен

преди 5 години

До 41, много точно казано! Гълъбите се развъждат толкова бързо! Гнезда по тераси на блоковете! Купища *** по прозорци и стени! След дъжд е просто отвратително! Вони та неможеш прозорец да отвориш! Немогат да се изчистят дограмите, или да имаш отворена тераса! Влизат вкъщи, ако случайно си оставил прозореца отворен. Обичам животните и птиците, но е крайно време да се вземат мерки, за намаляване на гълъбите. Страшна напаст са! Запушени водосточни тръби, за дъждовна вода! Ужас е!

49

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтелигентните хора не вярват в измислени истории и приказки за пророци, светии, шамани и т.н.

48

Анонимен

преди 5 години

Нека гледат "Умно село" на Доньо Донев. След котките идват мишките и плъховете. Тогава ще броят не котки, които са полезни, а плъхове и мишки. Спрете им парите, спрете им медийните глуупости, преди да са направили белята.

47

Анонимен

преди 5 години

Има един филм - "Преброяване на дивите зайци". Днешните НПО-та и всякакви спонсорирани от чужди държави и българската държава организации напълно отговарят на героите и условията. Усвояват пари и отчитат дейност.

46

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ превърна София в град-държава. Цяла България е тук, понеже хората нямат работа по родните си места. Некадърните софийски (в повече) общинари допринасят ежедневно за неприятния облик на столицата - калпави ремонти, некрасива и нефункционална градска среда, заличаване на емблематични места и сгради. Крайно време е да ги разкараме!!!

45

Анонимен

преди 5 години

До Пророк МохаммедНа кой му пука какво пише в корана?

44

Анонимен

преди 5 години

Бездомните домашни животни трябва да са нула на брой, няма опрадание за съществуването на тези животни на улицата!

43

Пророк Мохаммед

преди 5 години

До rmКоранът казва, че хората трябва да се грижат за животните, защото и те са създания на Аллах. Мохаммед казва: "Животните са също от юммета ни, само те не могат да говорят. Но ако ги малтретирате, в деня на страшния съд те ще проговорят да свидетелствуват срещу вас." Затова, грижете се за животните, както трябва да се грижите за хората в нужда.

42

Вет'ринарната м

преди 5 години

Не знам как става точно, но се прибират едни пари - от общинари и псевдо-ветеринари. И понеже не може повече да отчитат че са кастрирали кучета - броят на уж-кастрираните кучета сигурно десетократно надхвърля броя на кучетата, сега се хванали за друго.Но плъхове наистина има милиони из София, а и другите градове.

41

Щерю

преди 5 години

Рай за бълхите - в пряк и в преносен смисъл...

40

rm

преди 5 години

ужасни смрадливи животни, в центъра е ужас, във всеки двор има по 15 котки и разни слабоумни лелки и тетки които им купуват храна и то скъпа и я изсипват директно на тротоара, та мазните котки да си хапнат.Кучкарите и коткарите са сбъркани хора, за тях живота на една котка е повече от човешкия.

39

Анонимен

преди 5 години

Тук в Амстердам нямаме бездомни котки но имаме милиони бездомни плъхове! Някак си бездомните котки ги предпочитам пред плъховете. Така, че по-добре приберете кучетата, които напада хора и оставете котараците да си ловят мишките!

38

Анонимен

преди 5 години

"Четири лапи"да се захващат да броят и гълъбите в София.Че и в квартали в които от време на време прелитаха, сега са се навъдили много.Все около отпадъчните контейнери, от които ромите вадят хляб и го разхвърлят наокола за да ги хранят.И други ги хранят пред входовете на блокове без да си дават сметка че те са преносители на много болести и акото им руши фасадите на къщи и блокове.

37

Ястреб Османлията

преди 5 години

Племе, което не може да се грижи за най-слабите членове на обществото си като пенсионери, болни и сакати, бездомните кучета и котки, не заслужава да съществува изобщо, и не трябва да съществува!

36

Ха-ха

преди 5 години

Що не броите жирафи. По лесно е. Виждат се отдалеч

35

Анонимен

преди 5 години

2 милиона ***, но никой не се сеща за тях.