38

Едо

преди 5 години

МНОГО МАЛКО БЪЛГАРИ-ХРИСТИЯНИ ПОЗНАВАТ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА КОРАНА И НА ИСЛЯМА. КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ ЛЕВСКИ, А И СЕГА ОЩЕ НИ ГОВОРИ: ,,БЪЛГАРСКИЙ НАРОД ВСЕ НЕ СИ Е ДОРОБУВАЛ". А АЗ ЩЕ ИЗРЕВА: ,, О, ДУХОВНО ПРОСТИ НАРОДЕ, ДОКОГА ЩЕ ВИ ТЪРПЯ! ТРЪГНАХТЕ ДА ХОЙКАТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ОБИКАЛЯТЕ КАТО БЕСНИ КАПИЩАТА НА САТАНАТА, А НЕ НАМИРАТЕ ГРАМ ВРЕМЕ, ДА ПРОЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА, ДА Я ИЗУЧИТЕ ПРИЛЕЖНО, ЗА ДА ПОВЯРВАТЕ В ИСТИННИЯ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС! ПОКАЙТЕ СЕ!

37

Малко е

преди 5 години

На немците им трябва повечко мултикултурализъм. Малко им е. Другари немци бъдете по-толерантни.

36

ДО 35

преди 5 години

Първо,няма нужда да те питам,дали пипера ти е цял.Личи по неграмотните ти писания.Второ,Ердоган дали знае или не за статуята му в горепосочения немски град е до голяма степен без значение,тъй като крайният резултат е статуя на мюмюнмалин в центъра на християнска европа.И трето,това с обясненията ти за идолопоклоничеството и мюсюлманството,много обрязан мозък разля там вече.Спри се,че съвсем ще олекнеш.Звучиш *** просто,защото реалноста е коренно различна и като я отричаш,не я променяш.

35

DE.Düner al

преди 5 години

Вътрешната политика на Германия е да се толерират,прикриват и да не предприемат действия с/у подобен вид изстъпления.Правителството на меркел има за цел която отдавна вече е постигната,а именно дестабилизация на държавата и разединение на народа.Това е просто малка част от истинската немска реалност.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Няма смисъл да те питам дали си българин, личи ти по колосалното ти малоумие! Първо - Ердоан дали знае, че някой му е издигнал статуя в Германия?Второ - не си и чувал, да ти кажа - в една община по черноморите някой си наумил да направи негов бюст и да го сложи в общинската сграда. След като излезе по новините, Ердоан го потърсил и му казал да прамахне бюста му оттам, защото - това сигурно си чул! Ердоан е мюсюлманин, и в исляма няма място за идолопоклонничество!

33

Анонимен

преди 5 години

То и без това от 30 г. Инвестират в турци и араби и *** време им е да си пожънат резултатите. Нали нас ни мразят и ни гонят. Вече като кажеш живея в германия има друг смисъл.. живееш в джихадистка ***

32

Анонимен

преди 5 години

най-категоричното доказателство, че Ердоган е диктатор - статуя на ЖИВ ЧОВЕК.

31

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно как се слага ЗЛАТНА ЧЕТИРИМЕРТРОВА СТАТУЯ на официално мясот без разрешението на официалните власти. Нали ако общината е против ще я махнат още същият ден?А и по принцип статуи на живи хора не се правят.

30

Ахам

преди 5 години

Бабето няма да изкара още дълго, стола стои вече на един крак.......на немците почва да им писва.

29

Ха-ха

преди 5 години

Е па в Бундесхалифата какво друго да сложат?А,може да кръстят някоя по-централна джамия на Меркел,заради заслугите и.Макар че не знам дали може джамия да носи женскио име.То и Меркел толкова е жена де...

28

Анонимен

преди 5 години

ПРИ КУРС 10 ТУРСКИ ЛИРИ ЗА ДОЛАР ТЕ СТАВАТ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА АКО ТУРЦИЯ ИЗОБЩО МОЖЕ ДА ЕС ВОДИ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА :D

27

lYl

преди 5 години

Е нормално, американците го готвят вече за покойник.... И в турция трябва да почват да му издигат паметници докато лирата е на безценица....

26

анонимен

преди 5 години

След Кемниц следва Висбаден, а баба Меркел продължава да се чуди, защо германците се събудиха!

25

Типичен турчин

преди 5 години

Ориенталската простотия е безгранична.Паметници в Германия,ама не искат и да чуят за връщане в Анадола.Реват срещу България,ама стискат българските паспорти.

24

Анонимен

преди 5 години

Ердо гради нова Европа и работи за връщането на центъра и в Истанбул, където си е бил от векове.

23

Анонимен

преди 5 години

Баба Шмъркъл усилено работи за унищожаването на нацията!

22

Анонимен

преди 5 години

Едно не може да му се отрече на Ердо. Винаги разлайва...

21

Анонимен

преди 5 години

Турците хептен психясаха!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

откачалки

19

Анонимен

преди 5 години

Ей такава статуя на Путиен трябва да издигнат в Колорадо.А те закачили някакъв мизерен портрет за 10000 долара.