59

Анонимен

преди 5 години

Умните турци отдавна трябваше да са си стегнали бохчите и в София Пловдив Бургас и другите малки градчета и селца на България да докарат бизнесите си и парите си в Австрийски и Немски банки на сигурно.

58

Берлин

преди 5 години

44 То ясно, че B си го объркал с T, случва се. По важно е да направят нещо, чак тука се усеща.

57

Дааа

преди 5 години

Едно време имаше виц-въпрос:Може ли една жена да направи мъжа си милионер.Отговора е-може ако е бил милиардер.Сега се оказа че и Реджеп Ердоган го може този номер.

56

Trymp

преди 5 години

US банка: Турция да плати $179 млрд. външен дълг, иначе...

55

Mda

преди 5 години

да, друг вариант е да се държи валута.Един руски милионер си има склад с мед, в тенекии.Той е ве4ен.

54

Пак аз

преди 5 години

За това не е смешно и глупаво да се купува пфу старомодно злато, едно кило е $35000, а е една шепа.Да де, зависи къде живееш.САЩ и ЕС нека си купуват акции.При тях е друго

53

AZ

преди 5 години

В Индия няма пенсии, и там няма пари.ЬА това Индийците купуват злато.

52

Е

преди 5 години

Турците с това ли се успокоявате..че при Виденов било по-зле от Ердоган?Ами Виденов е история,а Ердоган е настояще и бъдеще!Честито!

51

Анонимен

преди 5 години

Преди 20 години стигнахме до заплати от 3-4-5$ и сума си фалирали банки. Е, имаше и кредитни милионери, но народа го издухахме много здраво. Турците са още много далеч от тия ядове.

50

до 51

преди 5 години

не руски е. Всяка първа новина пък е за Русия, но сега нали са дружки. И в този смисъл рашките да гледат кво се случва, че както са тръгнали и те... Днес Путин обяви голямата минавка - вдигането на пенсионната възраст...

49

Анонимен

преди 5 години

и това насред лято! а зимъска... чудо ще става...Анадолския като много зее срещу когото не трябва, така е... Имало икономическа блокада срещу Турция. Добрутро. Ти като тръгна да се репчиш с рогата напред на целия запад кво очакваше, да те галят? да се молят САЩ и ГЕрмания да не си изтеглят инвестициите, че тогава ще кон боб яде ли...

48

И аз да попитам

преди 5 години

Това турски сайт ли е...? Защото почти всяка втора новина е свързана с турция.

47

Султана

преди 5 години

ЗЕТЯ И само Зетя ще ни оправи икономиката.Така каза дъщерята!

46

?

преди 5 години

Това магическо гориво на бъдещето,де турците притежават...да не е кози барабонки?

45

Аспарух

преди 5 години

Имотите на милиардерите си остават същите,в смиъл пак къщи със 10-20 стаи или огромни магазини.Стоката вътре си е същата.Паднали са акциите.Губиш само,ако продаваш.Да дребни акционери могат и да продадат,но богаташите,не.Ще чакат по- добри времена.

44

Adolf Eichmann

преди 5 години

Путин ги предупреди, че ще ядат дедовия за сваления самолет.... дедовия е натопорчен и зъл :))))

43

Анонимен

преди 5 години

След Байряма доларът се покачи от 6 лири до днес 6,40. Тази вечер гледах централната новинарска емисия по турската НТВ. Не казаха нито дума за растежа на долара през последните дни. Видно е, че има цензура и не ми харесва.

42

Анонимен

преди 5 години

Tucia pritejava 70 procenta ot svetovniya zapas na BOR

41

Коко

преди 5 години

В държави с диктатори трябва да се въвежда задължително "валутен борд", иначе хипер инфлация. Пример е НРБ.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39И е вярно и не! Когато плащаш за отвън за резервация в Турция, плащаш в долари, не в лири. Окончателното плащане е в същата валута, поне в голямата си частПроблема е че нормалните хора си получават заплатите в лири, които вече са нищо.