124

1

преди 5 години

До Анонимен-131,когато паднат,на коча дисагите,Туркя ке падне.

123

Анонимен

преди 5 години

Ванга беше казала: Туркия ке падне!Чакаме!?

122

Тракиец

преди 5 години

Войводи, има ситна подробност! Турците защитават завзетото близо 950 години, а вие Одрин го изоставихте след 100 дни! Заради македонците, които не се считат за българи!

121

Т.Петков

преди 5 години

Браво на войводите - историята трябва да се знае добре, но ние трябва да вървим напред, а не да се връщаме обратно.

120

Анонимен

преди 5 години

Що не го остават тоя да срине икономиката на турция и изгладнялата тълпа да го обеси на площада.

119

Анонимен

преди 5 години

А най интересно е, че българската конница в състава на византийската армия приятно се изненадала, че противникът говори на език близък до нейния и отказала да се бие!

118

Анонимен

преди 5 години

.................каза лудия диктатор!!!!

117

НВ

преди 5 години

Реджо се е самозабравил отдавна колко по дълго е на власт толкова по зле за турския народ

116

Анонимен

преди 5 години

След смъртта на Ердоган - султан следва разпада на Турция и независим Кюрдистан!!!

115

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е луд диктатор, но е много болен и скоро ще пукне!!!

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32 като е толкова добре що идвате за БГ паспорти а!!!!Я ги врущайте моментално тогава и никакво стъпване на наша територия нащионални предатели.Това сте македонците.Цялото ви съществуване е една лъжа...но скоро албанците ще направят това което ние българите трябваше...ПРЕДИ 2 ГОДИНИ КАТО БЕШЕ ГОЛЯМОТО НАВОДНЕНИЕ В жалкото скопие Кой ви помогна бе ***???Ама българите се лоши...

113

Анонимен

преди 5 години

До Макеяж ми ..я таупо ла.но не се обаждай..

112

Ньойски договор

преди 5 години

Османската империя не е Турция. След първата световна война, когато тази империя се разпада, тогава се създава държавата Турция. А защо се разпада, нали уж са всичките мюсюлмани - ами не има видове мюсюлмани, както има видове християни. С две думи яко ни лъжат всичките, но все пак разделяй и владей. Аз чета много история и мога да кажа - БЪЛГАРИЯ е била, е и ще бъде велика страна!!!

111

Българин

преди 5 години

Абе днес.бг защо ми цензорирате коментара или и на вас ви плаща ДПС миризливи и мизерни новинари

110

Отвратен

преди 5 години

Казаното от ВМРО, е вярно но е проява на "лош вкус". Аз празнувам, апа ти ми разпраяш кък умрела кака Данка. И те политици! Пу....!!

109

Щирлиц

преди 5 години

Тъжната историческа ирония е, че районът на езерото Ван, около което се случва прословутата битка, е част от арменското наследство. Въпреки това, България никога не говори по този начин, а показва по-верния път: сътрудничеството на Балканите, вместо претенции, напомняния, многозначителни игри на думи и провокации.Отдавна е време България да заговори именно по този начин,защото граничи със свои земи,заграбени от "съседите".

108

бай Иван

преди 5 години

Какви турци,каква турска народност.В Турция има около 80 народности,подобно бъдещето на Германия.В Османската империя са наемали войници,енчари и генерали от къде ли не.Отделно са разселвали народи в райони ненаселени,за да има кой да работи и плаща данъци.Руси турци със сини очи,що е то?- славяни!Е,в Турция има 20 милиона кюрди,които си искат свободата,защото са друг отделен народ,с друга култура,език и религия.

107

Су 34

преди 5 години

Казвам булгароподобни защото след 5 века генетично вливане на тригълноглаво ДНК се е появил квадратоцефалният булгароид. Б--------Българите нямат генетични вливания. Те са такива от 15 века назад от както сме създали първата наша цивилизация. Да му мислите вие дето не се знае какви сте откъде сте - от Китай от Уйгурия ли, от Алтай ли, от Каспия ли сте?

106

Су 34

преди 5 години

За какви компенсации тогава ревете? Кого сме избивали тогава?---------Събрали сте няколко беззащитни жени, деца и старци и сте ги избили, понеже не сте мъже и не можете да се биете с мъже. За тях става въпрос.

105

Су 34

преди 5 години

А как ни стана роб за 5 века? Доброволно ли?---------Българите не са били роби никому, най-малко на вас, които не ставате за войници и сте яли бой векове наред от който, където ви свари!