12

уволнение кога?

преди 5 години

В друга държава щяха да ги уволнят. Представете си да да прецакат вашето дете,което е учило за някое ,,елитно" училище, да ама детето на бизнесмена Х е по-важно и то заема мястото на вашето. А накрая все казват : ,,Кой за каквото е учил" по-добре ще звучи ,, ,,Кой за колкото е платил".

11

Анонимен

преди 5 години

До botoТе са подали тази информация, оценката да се умножава по 1, а не по 3 и софтуера е разработен въз основа на тази информация.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Какво толкова са сгрешили, не са отнели човешки живот, нито някой е останал извън училище заради класирането. Ти какво наказание искаш да им наложат - смърт ли.

9

House M.D.

преди 5 години

Кастратева не я ли уволниха вече? Много му станаха гафовете на това момиче.

8

Анонимен

преди 5 години

Леле, страшни наказания. Една година няма да могат да се издигнат в ранг и порицание. Хаха

7

Ха-ха

преди 5 години

Тези порицания и похвали от времето на соца са идеално средство да си умиеш ръцете. И вълка да е сит и агнето цяло. Глави трябва да хвърчат и за най-малката издънка. Може офисния планктон да се поразмърда

6

boto

преди 5 години

Реално какво се получава тук: Този, който управлява хората, които са отговорни за грешката (софтуера) а именно министъра наказва хората, които работят с него, че разбираш ли не са замазали положението и не са умножили някакви си цифри и т.н.Това е все едно аз да мога да си умножавам и деля у банковото разплащане :) Да си пуснем 100 лева ама да дойдат 200 и после банката да вика ама то касиерката не е умножила. Да ама софтуера на банката не го позволява, човешки грешки се случват.

5

Анонимен

преди 5 години

порицание за гафа- какво е това точно че на мене нищо не ми говори?заплатите ли им падат ,уволнени ли са?

4

boto

преди 5 години

Едната оценка не била умножена другата не знам си какво. А това не е ли работа на софтуера разработен по спомени от министерството на оразованието. Ако нещата се смятат преди да се въведат в системата аджаба защо ни е тая система а не ползваме екселска таблица?Никой не излезе и не обясни това. Защо софтуера е направен да приема невалидни данни, колко струва и кой го прави? Да не излече, че същата фирма дето прави търговския регистър прави и тоя софтуер?

3

Анонимен

преди 5 години

Досега не е минала матура без сгрешен въпрос или задача. Това се така наречените експерти.

2

Анонимен

преди 5 години

НЕ МОГА ДА ВЪЗПРИЕМА СЪЧЕТАНИЕТО НА ДУМИТЕ ЕКСПЕРТ И ГЕРБПРИЛИЧА МИ МНОГО НА ОКСИМОРОН.ВИЖ КАЛИНКА И ГЕРБ, СУЛТАНКА И ГЕРБ, БАЛДЪЗА И ГЕРБОТРАЗЯВА ТОЧНО НЕЩАТА.

1

Анонимен

преди 5 години

Наказанието е страховито. Страх ме е да не си посегнат. Нидейти тъка че ше се разрева на глас ! Бъдете човечни !