128

Анонимен

преди 5 години

Леле- мале , голяма защита на ГЕРБ от тук присъстващите .Дано не ви се случи случка , я с магистрала , я със самолет или да ви падне на главите мазилка от т.нар. санирани обекти., или да ви окраде банка или застрахователно дружество, или да попаднете в болница или, или......много са възможните несгоди ,свързани с управлението на ГЕРБ Амин

127

Тато из Правец

преди 5 години

Вие не разбрахте ли,че има само една партия- БКП ?! Всички останали са за камуфлаж ..

126

Анонимен

преди 5 години

Права е жената .

125

Камата

преди 5 години

Недоумявам.Всички ли в БСП са откачалки.Няма ли един разумен комунист,да каже на курлеля да се спре с глупавите изказвания.В лудница ли живеем,хора.

124

Тео

преди 5 години

Брей, много огладнели тези от БСП, почнаха всеки ден да искат оставка на правителството ........

123

Анонимен

преди 5 години

Невероятен упадък на морала и човечността...политическо самоубийство на БСП. При едни нормални избиратели тази партия няма шанс за парламента. Да вадиш политически дивиденти от една трагедия, която вероятно е резултат от човешка грешка е изключително пошло и грозно ...

122

Анонимен

преди 5 години

Сега Бойко да излезе и да каже, че българите са виновни, щото не проучват пътищата, по които минават. Както каза за Олимпик, че не проучвали компаниите, където се застраховали.

121

Анонимен

преди 5 години

Най-после Цецо отпусна порите за троловете! Като бик на червено! Ама за 17-те жертви цяла седмица бяхте в нелегалност! Плъхове! Оставка!

120

Анонимен

преди 5 години

Всъщност по времето на БСП се построиха повече магистрали, отколкото при ГЕРБ. Разлика е в качеството, което при ГЕРБ е престъпно

119

вип

преди 5 години

Хайде милионерката социалистка пак се обади.... Май само за нещо не обвини Борисов тава лято за многото дъждове... То бива бива ама да обвиняваш правителството за всичко лошо дето се случва в страната е много тъпо и глупаво... Какво иска тази да дойде на власт с философа хидроинженер, батко и братка и да си крадат на воля....

118

Анонимен

преди 5 години

Тая мноооого му се е нaдъpвилa на Бойко. Само да го гепне и ша го .......

117

Анонимен

преди 5 години

Епа по добре да няма магистрали за да се убиват повече хора по двупосочните пътища . Това е комунистическата логика. А пък аз викам да няма пътища въобще, да си джиткаме с конски каруци за да се изпъни мечтата Нинова за светло комунистически бъдеще.

116

Чоки

преди 5 години

***,твойта маниакална любов към Бойко ще те доведе до пълна лудост.Спри се.Жалко за теб.Ще го преодолееш.Времето лекува.

115

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Голяма димка е за БСП-то тази катастрофа!Вече не се сещам за какво ли не БСП-то не иска оставката на ГЕРБ. То не беше за наводненията, за суджукейт, за Хасковогейт, за чумата по домашните животни......сега за катастрофата.Катастрофи стават навсякъде и то много по - големи, но никъде не съм чул, за катастрофа да се иска оставка на правителство.

114

Бсп са гадове

преди 5 години

Баххти наглата и гнусна червена крава! Все едно, че при управленията на БСП не са правени и ремонтирани пътища и не е имало никакви катастрофи.

113

анонимен

преди 5 години

Не БСП да се изхвърлят от властта а Герб трябва си ходи заедно с Бойко Борисов Много точно го е казала Нинова на цялото правителство

112

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Важно е да се държи електората буден, щото техният е спящ!

111

Анонимен

преди 5 години

Герб и БСП трябва да бъдат изхвърлени от властта

110

НИНОВА.

преди 5 години

спри се.ОИтвратителна ставащ.БКП 45 години краде.1990г. каквото остана наше, общо, го раздаде вкуфарчета на БКП дейци и ДС.Оттам се пръкнахте вие.Сега се биете в гърдите, че сте НОВА???, 100годишна партия.АНАХРОНИЗЪМ.ГЛУПОСТ.ДОСАЖДАШ.Не може да управлявате, щом се АФИШИРАТЕ, че сте СЪЩИТЕ, които СВЕТЪТ махна през 1989.Разпуснете се.НЕ СЕ "ГУШЕТЕ" в ЗАПАДНИТЕ соцпартии. Има разлика между тях и вас.

109

аз

преди 5 години

Е това е истината - няма магистрала, няма проблеми. Те затова от БСП-то 1 км. не са направили.