22

добруджанец

преди 5 години

Не знам как е из цялата страна но при нас щом почнаха да хвърчат много самолети нямаме нищо.Никога до преди 5,6 години е нямало над 600 самолета да прелитат всеки ден при нас.Има ли връзка?

21

:)

преди 5 години

Уважаема Световна банка, ако България не вземе мерки, след 2050г. домати ще трябва да се гелдат до Алекандер платз. Мислете за бъдещето - изгорете рапицата, изкопайте бетона... Бъдете готови. Между другото в България от 15 години доматите са гръцки (не че е лоша реколтата, а още има ембарго за Русия и нямат идея какво да правят с нашите)

20

ами сега!?

преди 5 години

Кой както иска да го приеме,но българите ще обедняват все повече и повече,не само заради лошата реколта като сегашната.Който поне малко разбира от икономика ,не може да не се съгласи ,че условията за производство/с някои изключения/ в България на каквото и да е,са влошени рязко в сравнение с 1989г,както и това,че вече няма специалисти.На какво се крепи икономиката в България е отделна тема,но сегашното състояние е червена лампа за предстоящата катастрофа!?

19

по-полека

преди 5 години

До Гoшу Хем нямаш никаква представа как сеят и садят бабите, хем коментираш. Не ми е известно нито една баба да си е купила семена на Монсанто, даже по селата (поне за собствена консумация ) се сеят семена ,които са от старо време и не са хибридни.

18

Гoшу

преди 5 години

Ало, "умниците", дето ми пишете колко били вкусни селските домати от на бабите градинките. Абе не ви ли хрумна, че бабата като иде до селския хоремаг и купи пликчето със семките за доматите, вътре обикновено са ГМО семки на Монсанто? А? Или си мислите, че тя от времето на бай Тошо си заделя семе и всяка година от него сее :))) Ха-ха-ха, наивници. Даже тревата след 2-3 разсада със семки от собственото си поколение се изражда и спира да дава :))) Всички лапате ГМО, ама нали бабичка го е продала

17

Анонимен

преди 5 години

"се очаква рязко обедняване на населението на страната"Накъде повече бре, от край време сме най-бедните в ЕС

16

Аз

преди 5 години

По добре да ядеме вносни домати от Гърция или Полша с европейско качество отколкото БГ *** с много болести...

15

Анонимен

преди 5 години

Ще си внесем евтини от Турция

14

До била доматите

преди 5 години

Домат за 79ст. какъв искаш да е... Отиди на пазара - не знам дали са български или не, но някои търговци имат страхотни домати - вкусни, сладки. Е, не са 79ст. а няколко пъти по толкова, но си струват. Казвам го като човек, който с години се хранеше с изцяло домашни зеленчуци, отгледани от семейството ни

13

Анонимен

преди 5 години

Е пазил до декември ли домати да има.. още 2-3 седмици и толкова. Разгледайте се с тез гмо-та..

12

Анонимен

преди 5 години

че ние и земеделие ли сме имали?! щото на пазара има само внос от турция, гърция и македония! най вече ***, дето е останал накрая! тц,тц,тц!

11

Върнете Десито

преди 5 години

РоПле непуща Десито да си кае на народо га да полива и га да полива повече.Метерожката стана заложница за новопрезидентските амбиции на ПлювналНаливуев

10

Мнение

преди 5 години

До Лол 7 Имам познато семейство което си инсталира всички климатици на пода на терасите , за да не се виждат.Щяли да им завиждат и проклинят.Па може и да е така. Нали сме си зависници.Едно време всички еднакво бедни и нямаше завист.

9

Така е

преди 5 години

Някой знае ли как да се адаптираме към измененията на климата ? Ако има такъв , да го изберем за премиер.Аха , Слави има такъв човек. Нали така? Така е...

8

до Пародия

преди 5 години

Давай на бабата, а тя после ше ходи да си купи от борсата зарзават преоценен и ше ти го пробута с рев, че е от градината и едва къта стотинки , за да мята пачки на телефонистите! Не е луд този, който яде баницата, а този, къде му я дава!

7

Лол

преди 5 години

Даже няма да гледам клипа, от години с ъм се убедил че в България се лъже като за СВЕТОВНО като става въпрос за пари, а в днешно време даже си ЗАДЪЛЖЕН да лъжеш щото излезе ли че имаш пари, батките ще те намерят.1. Хората лъжат за да изглеждат като сиромаси - иначе съгражданите им завиждат и лошо им се пише тогава2. Лъжат за да вземат повече пари някакси, нищо че и земеделието си е бизнес, да не са светци? И ние си имаме проблеми в другите бизнеси3. Самозащита - батките чуят ли че имаш, край

6

Анонимен

преди 5 години

С тез изгнили каставици могат да конкурират Белорус ама Германия не могат да конкурират, без СССР сме за никъде един домат не мое произведем иначе на приказки го докарваме. Ще фалират не заради лошото време а щото сме алчни некадърници. Немеца като му видиш оранжерията и ти става ясно, че не си e купувал лъскави коли ами е инвестирал в производството и лошо време не го плаши.

5

баба мара

преди 5 години

в билла пускаха консервни домати по 79 ст за кг от 2 касетки не можах да намеря един читав домат грьцкото бяло грозде е с твьрда ципа и не е сладко август сиотива всичко е над 2 лева и днес ще пишат че цените в бьлгария били наи ниски в ес

4

Анонимен

преди 5 години

То всяка година е така. Пък стоката изнесена.

3

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха не смЕх, а голям смЕх очаквали рязко обедняване на българите след 2050 г. та ние сега като цяло сме гола вода представям си тогава какво ще е .