10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Аман от животни!От такива "разумни" се раждат меркантилни, емоционално скопени използвачета.Да са Ви честити вашите!

9

Анонимен

преди 5 години

7 - Няма нужда от еволюционни бабуни, който така или иначе изчезват, за да живея :)

8

Анонимен

преди 5 години

На мои приятелки мъжете са от този сорт. Аз живея в Кипър и всяка стотинка си я изкарвам с с кръв, плазма и урина. По милиони часове по някога не знам къде съм. Моята приятелка си позволява да не работи 6години и да си живее живота лятото три месеца. Мъжа много я контролира. Само да разбере че е и е гот. Ще я откаже от работата и. Тя си кротува иска работа социална среда. Той усеща че в тъжна понякога и полудява като я види така. Той я обича много за него е Фикс тя да е добре и щастлива. Обич!

7

супер

преди 5 години

До АнонименЖивей без любов тогава, да те видим.

6

Анонимен

преди 5 години

До 5 ... Което прави съществуването й още по-безмислено.

5

Анонимен

преди 5 години

Любовта няма общо с размножаването, това всеки селски звеновод, собственик на бик за разплод може да го потвърди, за твое добро.

4

сериозно

преди 5 години

До нема лошоИ кои са тея? Да не са от някой фиум, да не са някакви артисти дето по време на снимки с камера играят на "влюбени".

3

нема лошо

преди 5 години

тея от снимката се караха разделяха играят на ,,влюбени,, ха

2

бл

преди 5 години

Поздравления за истинския мъж Гошу и позорно "У" за онзи който очакваше жената да го заговори, жената да му се докаже, жената да прави жертви и да се бори за любовта му.

1

Анонимен

преди 5 години

Любовта е просто инстинкт който кара бозаниците да се множат, но създава множество проблеми, така че не бива да бъде поущряван, особено при по-младите.Разум над чувства !!!