209

българин

преди 3 години

Цар Борис III е един от най-великите държавници и царе, направил толкова много за България. Но Андрей Пантев пише глупости и простотии за Иван Михайлов /той го нарича Ванче/. Иван Михайлов е един от най-великите българи и защитници на българщината в Македония. Той не е "фашизоиден" или "екстремистки елемент", като го нарича комунистът Пантев. Освен това Пантев трябва да знае, че Иван Михалов никога не се е занимавал с политика и не е искал да влиза във властта. Той е български революционер.

208

Тахо Шайбата

преди 5 години

То на такива писачи само баламурници кълват. Владетел ала бала... И *** пише отдолу.

207

добруджанец

преди 5 години

Някои от пишещите разглеждат фактите както на тях им изнася.То бива преиначаване но Вие минахте македонците бе братя.

206

ШибиРиби

преди 5 години

Простия български народ не заслужава такъв цар. Трябва да дойде един с камшик

205

Анонимен

преди 5 години

Щом не е научил децата си да не придевяват искове за чужди имоти. Какъв мислите, че е този човек.

204

extremist

преди 5 години

До АНОНИМЕН 211 : НЕ САМО ПРЕД КЕВОРКЯН сакскобурга СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ ЗА БЕЗКОРИСТЕН ИДЕАЛИСТ....ТОГАВА (КАКТО И СЕГА) НА НАС БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ МНОГО НИ СЕ ИСКАШЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ДА ЗАСТАНЕ НЕ-КОРУМПИРАН ЧОВЕК, С НАДЕЖДАТА НЕЩО ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ...."800 ДНИ - ВЕРВАЙТЕ МИ"

203

????

преди 5 години

Борис !!! не еспасил евреите, а БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА и БЪЛТГАРСКИЯ НАРОД ! Той е бил предупреден,че ако изпрати евреите, ще бъде отлъчен от църквата! С неговото съгласие се организира 9-юнския преврат и убийството на Стамболийски ,той въвлича България на страната на Германия през Втората световна война! Вредите, които нанасят на България фамилията Кобур-Готски са неизброими !

202

extremist

преди 5 години

НЕЩО НЕ ВИ КЕФИ ИСТИНАТА, А ....

201

АНОНИМЕН

преди 5 години

До extremistПри едно интервю на Симеон с Кеворкян на въпроса на Кеворкян след като се завърне в България ще си търси ли имоти ще иска ли връщане на всичко което са ползвали отговора беше крайно отрицателен,той идвал за да оправи България,Е оправисе за 800 дни,*** ЧЕ ВЯРВАЙ

200

МОНАРХИСТА

преди 5 години

Шуми Марица окървавенаЛеве-десни, леви-десни ще ви изпратим с погребални песни, за комунизма и демокрацията е готова кастрацията!!!

199

Анонимен

преди 5 години

Да, Борис не изпраща нито един български войник на Източния фронт. Не защото не иска, а защото не смее - да сте чували за констатацията "...те ще преминат на руска страна с духовата музика начело"... Обаче, изпраща достатъчно войска в окупираните от Германия Гърция и Югославия та няколко немски дивизии да заминат на Изток... Уж, че Борис е освободител и обединител... Дъвка за народа... Фактите се оказват по- различни..

198

extremist

преди 5 години

Какъв владетел е бил цар Борис III? - БОРИС No: 3 E ЛИЦЕМЕРЕН, ШИЗОФРЕНИЧЕН МЕГАЛОМАН АВТОКРАТ. БОРИС No: 3 НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТИТЛА "ЦАР" ЩОТО НИКОЙ НЕ ГО КОРОНОВАЛ...борисчо ХИТРЕЦА ОРГАНИЗИРА ПРЕВРАТ СРЕЩУ ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА НИКОЛА МУШАНОВ И ГО СМЕНЯ С КИМОН ГЕОРГИЕВ.НА 3 МАРТ 1943 , борисчо НАТОВАРВА НА ВЛАКОВЕ 11363 ЕВРЕИ ОТ МАКЕДОНИЯ, БЕЛОМОРИЕТО И ПИРОТСКО И ГИ ПРЕДАВАТ В ЛОМ НА ГЕРМАНЦИТЕ - ОЦЕЛЯВАТ 300.....

197

extremist

преди 5 години

"Борис е бил герой...." ТОВА ДАЖЕ И ГЪОБЕЛС ГО ПОТВЪРЖДАВА В ЛИЧНИЯ СИ ДНЕВНИК:"ИСТИНСКИ НАРОДЕН ЦАР"

196

extremist

преди 5 години

Но Борис не само запазва дипломатическите отношения с Москва, а и не изпраща нито един български войник на Източния фронт - КОЛКО ЕЛЕГАНТНО ЗАМАЗВАНЕ НА ИСТИНАТА:БЪЛГАРИТЕ УЧАСТВАТ С РУМЪНЦИТЕ В ПОДКРЕПА НА НАЦИСТИТЕ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ...

195

Iceblast88

преди 5 години

До 204Като започнеш от немските машини с плочки от преди Втората световна война замацани с червена боя, минеш през цялата собственост на хората и стигнеш до личното имущество, земя, сгради, *** и каквото друго са можели да откраднат!

194

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Като не знаеш - поинтересувай се . Може и да научиш каква "вода ненапита" е бил Ванче Михайлов и колко хора са пратени в село Невратно по негова повеля...

193

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88 Кои са машините, боядисани в червено? Тракторите "Универсал" и "Фордзон", онези, които вместо гуми имаха едни големи шипове, като клинове, на задните колелета ли ???

192

Анонимен

преди 5 години

Съветите които бяха дружки с фашистите и заедно разпалиха войната, после търсят оправдание да издоят българския народ защото са победители.Ей затова не вярвам на англо-американците. Защото храниха и поиха руснаците за да вилнеят в България. А нас ни държаха зад желязната завеса.

191

Корнелия Нинова

преди 5 години

Вашите пари са наши, затова сме богаташи!

190

Iceblast88

преди 5 години

До 198Първо всички българи загинали през ПСВ са загинали с идеята за национално обединение на всички територии населени с българи!Второ-пропуснати ползи ли? България е фалирала 4 пъти докато е управлявана от комунисти и сега е на път към пети фалит! Изклани са без съд всички по умни хора и сме върнати 1000 години назад. Затова сме на дъното в Европа, защото цветът на нацията е заличен, нещо което дори и турците не са направили. Откраднат е поминъка на хората и затова сега сме бедни! КОМУНИСТЕ!