176

Анонимен

преди 5 години

И по зле ще става за северна България, Видин ,Монтана , Враца са забравени от бога места . Има само някакво измислено земеделие и нищо друго. Много ясно, че хората ще търсят някъкав подминал за оцеляване. Чудно как при почти нулево производство общините и другите държавни учреждения са пълни с администрация в която се получават доста добри заплати за региона. Но тази администрация е скалъпена от чичово и вуйчови ГЕРБАРИСТЧЕТА. Затова хората търсят спасение навън , макар и в Румъния.

175

Анонимен

преди 5 години

По-добре цяла България да се присъедини към Румъния.Хем ще си вдигнем стандарта,хем ще живеем в държава със закони.И шайката на УПРАВЛЯВАЩИТЕ ще бъде вкарана по затворите и голяма част от откраднатите пари ще бъдат върнати в хазната.А това са милиарди.Не усещате ли че управляващите ни свирят по тънката струна на патриотизма ни, само за да си осигурят евтина пожизнена работна ръка и безнаказаност за престъпленията и кражбите които вършат?Оставки,съд,затвор,конфискация,връщане на ограбеното!

174

Ано

преди 5 години

Пловдив.Инженер.Голяма германска фирма. Стаж ,опит и години на върха на кариерата без мениджърска позиция. 1500 нето.Таван

173

аааа ха ха ха

преди 5 години

Българи емигрират в европейската държава Румъния в търсене на по-добър живот ха ха ха а икономиката на Бойко отбелязва невиждан от никой растеж :))) и един мармот слага варовик в асфалта ааахахаха жалки сте, идете си с мир

172

Анонимен

преди 5 години

30 години геноцид.Целта е да бъдем изгонени от родината си.

171

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 161 Бойко е *** , а Корнелия трагедия.Иска да ни доуправи.Пази Боже!

170

Анонимен

преди 5 години

Чамадан, вокзал, Тирана.Който не му харесва да вдига гълъбите.Никой не го спира.Аман от мързеливи мрънкащи негодници.

169

До 170

преди 5 години

Посочи две фирми извън София където инженерите вземат по 2500 нето?

168

безпартиен

преди 5 години

Заплати и пенсии от бюджета/общински и държавен/очакват около 2.5 млн.пенсионери,1 млн.служители,1 млн.безработни и чакащи "социала" ***/джипсита/,1 млн.малолетни и непълнолетни!Колко останаха да изкарват парите на всички изброени по-горе?Кой е луд да инвестира там където няма образована и с трудови навици работна ръка?Образование на неграмотните ц....гани и след около 20-30 години може и да тръгне нагоре икономика и стандарт на живот.Ако все още има България!

167

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Какви новооткрити фирми у нас, бе? К'ви 2500лв?Аман от гола пропаганда!

166

до 166

преди 5 години

Русия е велика сила и богата държава.....................как може да я сравняваш с България??България е след Албания и Румъния!!Гарантирано от ГЕРБ и Б.Б.!

165

Анонимен

преди 5 години

До инженерСтой, стой, през това време инженерите в България по новооткритите фирми взимат 2500 чисто.Ти още си стой у вас и чакай Бойко да те заведе на работа.

164

Айде бегай!

преди 5 години

До Анонимен 159От 10 години мои приятел работи в Белград като инженер. Заплатат му е над 2 500 лв. Цените са двоино по ниски. Цигарите и храната които са наи голямото перо в семеиният бюджет са троино по ниски. .Същата длъжност в БГ заплащането е 1 500 лв. И един мармот .... За това министъпредседатяла на Сърбия преди 3 седмици заяви, че има план как да достигне нашата средна заплата и за това сръбето идват да кандидатстват за работа в хипермаркетите у нас.

163

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 160Но у нас дори за инженери се предлагат заплати от 1000 лв., които са по-ниски от румънските за работници."1000лв е заплата, която у нас се изкарва дори от таксиметраджия.1000лв се взимат и за елементарна работа на конвейер във фирмите за авточасти.Инженер спокойно получава 2000лв НЕТО у нас.

162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен164 Не само Румъния, но и Албания е вече преди България..................гарантирано от ГЕРБ.За сметка на това Русия е след България!

161

Кисиляк

преди 5 години

В един град нова фирма отваря да работи Съответно шефа на фирмата се вика на седянка със силните и му се обеснява че заплатата за града е ~500-600 лева и не е препоръчително да дава повече от товаПод силните се разбират хора от общината и браншовата организация

160

Анонимен

преди 5 години

Не само Румъния, но и Албания е вече преди България..................гарантирано от ГЕРБ.

159

БГ

преди 5 години

Кога ще ги настигнем...румънците?!?! Никога. С тези явни кражби, с тази съдебна система, със здравеопазване и образование. Никога.

158

Анонимен

преди 5 години

До 164 - Така е. Затова, родната ни икономика трябва да бъде разрушена и изградена на ново ...

157

Анонимен

преди 5 години

E как стана така , нали Бойко се изцепи , че румънците ни дишат прахоляка , толкова много сме били дръпнали прд тях. Егати смешника.