22

Iceblast88

преди 5 години

До (-_-)По тази логика, по време на дъжд, сняг, слънце, облачно като е, общо взето винаги автобусите и камионите трябва да отбиват. Те данъци, свинетки и тн. не плащат нали? Пътищата като се правят не трябва да се предвижда и, че тези МПС-та се движат по тези маршрути, или просто да ги спираме от движение? Вие мислите ли преди да коментирате? На тесен път с много завой автобус или камион да отбие? Къде точно? Преди завоя за да може когато някой го взима да се натресе в спрелия автобус, може би?

21

Анонимен

преди 5 години

Извини ме, но може да се отбива чак при Владо Тричков, а стигнеш ли Владо Тричков почти си стигнал Нови Искър и София.

20

(-_-)

преди 5 години

Да, пътя е тесен и с много завои, но има къде да се отбива. Проблемите идват от това, че точно тия големите не проявяват никаква толерантност и много рядко отбиват, за да минат колите напред.. Образуват се големи опашки, някой се изнервя, изпреварва и ето ти катастрофата..

19

До 18

преди 5 години

Ти карал ли си по тои път та така лекомислено се изказваш "да отбие"?? А още повече говорим за голямо прасе като атобус или камион!

18

(-_-)

преди 5 години

Пътищата не убиват.. Хората са тези, които създават опасни ситуации. Тоя тъпан е трябвало да отбие докато премине силния дъжд.

17

nikzlatev

преди 5 години

До 11 А бе умник ! Кой е изготвил заданието,кой е подписал договора - 2011г. Кой приема и одобрява извършеното - приемателна комисия, подписи, акт 16 - 2016г. Правителството на Борисов !! Какъв Орешарски ви е в главата. А дори и фактът,че Бойко,Цецо, А.Шайков, Т.Биков и Харизанов мълчат по въпроса,вече говори красноречиво.

16

Iceblast88

преди 5 години

Целия казус се решава за 2 часа! Вадят се документите с които е приет пътя и с които е пуснат в експлоатация, от там се вади на кого са подписите и ето ви ги виновниците за катастрофата! Кратко, точно и ясно. Ако в прокуратурата незнаят какво престъпление е това ще им помогна - престъпна немарливост, корупция, предизвикване на смърт поради престъпна незаинтересованост и пренебрегване на служебните им задължения! ТОВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПОНЕ 90% от катастрофите в България! ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕ!!!

15

Iceblast88

преди 5 години

Няма значение дали пътя е правен при БСП или Герб Ако бяхме нормална африканска страна (каквато за съжаление не сме и сме много зад тях),сега първия арестуван нямаше да е шофьора, а държавния *** които е приел обекта и тези които са разписали акт 16!Ето там е заровен проблема!Че прокуратурата, няма да тръгне да разследва защо балдъзата,на стринката на чичото на калинка Х е взела рушвет и го е дала на политик У и за всичко са платили данъкоплатците и сега същите данъкоплатци плащат с живота си

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧети бе гербераст, всичко е ремонтирано и рекламирано от твоя кумир - разБойко "тиквата" Борисов. Къде видя БСП в случая?

13

Анонимен

преди 5 години

Гняв срещу всички управляващи, които пак мънкат оправдания за поредните жертви на тяхната безотговорност и некадърност! Гняв заради абсолютната неспособност на управницит да осигурят на своите граждани сигурно и безопасно пътуване! Гняв заради всички прогнили от корупция обществени поръчки, чиято основна цел е да захрани определени партийни обръчи с нашите пари! Гняв заради загиналите пътници в Искърското дефиле и десетките други пострадали заради калпавите пътища, на което място ноже да е всеки

12

Анонимен

преди 5 години

То Московски каква връзка има с некачествените ремонти извършени от БСП?

11

Анонимен

преди 5 години

Ами Борисов не е някакъв да говори глупости като вас комунистите. Ремонтът е завършен през 2014 г. когато на власт бяхте вие с Орешарски. Ваша е отговорността!

10

Анонимен

преди 5 години

На Тодор Живков умря дъщеря му. На Желю Же-лев умзря дъщеря му.На Сакскобурготски умря синът муНа Плевнелиев умря синът муНа Московски умря синът муКой е следващият...и недоземат

9

Анонимен

преди 5 години

Чуда се колко хора трябва да изгорят в запалените влакове или автобуси, колко трябва да умрат при катастрофи заради некачествено свършена работа, за да си тръгне Московски?Дори Гоиспод му подсказа нещо, ама той упорства.

8

nikzlatev

преди 5 години

До Анонимен 2 Да, да,и за лунното затъмнение пак ви е виновен Орешарски. Договорът с Трейс е от 2011г. (Борисов) за 24 месеца.Извършен 2012-2013г.(Борисов)и завършен със 11 месечно закъснение 2014г. Но не приет. Приет, акт 16, 2016г. - пак Борисов. Очаквам да се сетите и да обвините Станишев,Кремъл,Путин, КГБ и Решетников...Цацаров да се самосезира и да ги потърси.Само да не закача Трейс, че те в момента са докопали много други проекти и нямат време да се занимават с глупости.

7

Анонимен

преди 5 години

То ако беше при Орешарски Борисов досег щеше сто пъти да го е заявил гръмко и по БТВ щяха да го повторят 16 пъти.Аме те се снишавдат като плъхове и чакат да отмине данданията.

6

Анонимен

преди 5 години

пропадане от 15-20 метра на пътната настилка---------------------------Да не ви чува великият вожд.Фалшива новина.

5

Анонимен

преди 5 години

Tиквата в Световрачане , България , ли. 1 ЕЕЕЕ ?

4

Мда

преди 5 години

Ремонтираните и нови пътища-по-опасни от старите...Чудна работа?

3

ИЪИ

преди 5 години

За какво ми протестират? Да си спомнят за кого са гласували 3 пъти подред и на следващите избори да мислят повече.