18

Анонимен

преди 5 години

А стига бе!?Имигрантите поддържат икономиката на Германия, и нашата я поддържат имигрантите.Абе тия без имигранти каква икономика имат?

17

Джо

преди 5 години

Бихме германците на световното в Америка и показахме, че сме по-добри от тях. Те ни гледат с презрение, но тяхната социална политика ще ги направи най-голямото гето за мързеливци от Африка и Близкия изток.

16

Асан Кьоравио

преди 5 години

Той ,брутчеда,е IP специалист у Хамбургер...

15

Анонимен

преди 5 години

Единствената цел е превръщането на Европа територия пълна с хора с вид поведение и живот подобен на българските роми.Колкото ние българите прогресирахме с 2 милиона такива толкова и Европа ще прогресира с 100-150 милиона бежанци или подобни на тях.Нали,просто си говорим реалности.Нищо ксенофобско нищо расистко.Колко и да го тунинговаш един голф той никога няма да стане мерцедес.Иначе да има и черни мерцедеси.Ама са мерцедеси не са голфове със китеник и спойлер.Така и с тия.

14

stomin

преди 5 години

До Анонименхм това къде го е писал циника и о чудо без този път простаци некадърници *** е абсолютно вярно

13

Анонимен

преди 5 години

Да живее мама Меркел.ДГД русофилските л,,, ари!

12

Анонимен

преди 5 години

Колкото Циничния гумаджия се е интегрирал в Германия и допринася за икономиката им толкоз и афросирийците ще се.

11

Валентин

преди 5 години

А *** на снимката както се е напрегнал - ще се изхожда ли, какво? сигурно иска да проумее защо 2+2 е 4

10

либерал-атлантик

преди 5 години

Покъртителна снимка :-))) . Немците се опитват да "компресират" няколко хилядолетия еволюция в няколко месеца ! Уви не става !

9

Анонимен

преди 5 години

Имигрантите са бачкатори на поточни линии, общаци на строежи, дюнерджии и ***. Германецът е едрия бизнесмен, инженера който проектира техниката и организира и оптимизира производствения процес. Направиха си третия Райх, но без да се разширяват териториално както искаше Хитлер.

8

Анонимен

преди 5 години

Африканци и арабели ще се квалифицират на Кукуво лято.

7

lelka

преди 5 години

В Германия се цени мързела и простотията. С тяхната трудова политика те привличат трайно неработещите хора, дето никъде не ги искат. Живеещите на социални помощи получават повече от работещите. Празни приказки за ниския процент на безработни. Маса хора работят на по 2-4 часа. И много са в многомесечни болнични. Данъците са към 50%. Нормалните германци бягат далече от ЕС. И след Брекзита никой от Англия не иска да се премести в Германия.

6

Анонимен

преди 5 години

са САЩ е почти вярно,но за Германия е измислица и най-долна лъжа.

5

Циник

преди 5 години

Аз съм от бившите имигранти...това което няма да забравя , е как гонеха с митничари и полицаи трудолюбивите строители и сервитьори от източна Европа! Само абсолютен *** - не би си задал въпроса - защо???!!! Защо днес - африкнските и арабски шебеци - биват хранени с данъците ни...за да могат спокойно да колят и изнасилват. Потресен и поrнусен съм от случващото се последните години в Европа.Ако имах шанс да започна отначало бих избрал Нова Зеландия - последната нормална държава в този полудял св

4

Анонимен

преди 5 години

Добре че дръпнахте 10 милиона бели източноевропейци иначе с тия камилари и дюнерджии щяхте да сте с икономика като на Латвия.

3

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

съм чувал тия дето напъплиха Германия да имат каквато и да е професионална квалификация но както кажетеПоследният път когато видях беше мигрант (вчера) на позиция в супермаркет, като общ работник. Нали си съгласен, че и такива трябва да има?

2

Анонимен

преди 5 години

Либерализмът и демокрацията са в основата на всичко добро и стойностно!

1

Анонимен

преди 5 години

Не съм чувал тия дето напъплиха Германия да имат каквато и да е професионална квалификация но както кажете. В статията не се посочва за кои по-точно имигранти става въпрос. Чиста проба манипулация.