10

Анонимен

преди 5 години

Партийните секретари наричани областни управители в едно с целия състав са напълно излишни *** . Пари за пенсии няма а за партийни другари в изобилие.

9

House M.D.

преди 5 години

Краси, в България няма губернатори.

8

Анонимен

преди 5 години

Кога стана областна калинка на Атака, кога започна да разбираш от пътища?

7

Джоко

преди 5 години

Абе Илиянчо, къде си другнал с твоето УНСС и други 11 ( уа уу у, кога успя !?!?!?) да даваш акъл ? Седни си на зад"ника ,че мандата ти свършва.

6

демокрад

преди 5 години

Областните ще оправят и пътищата след като вече оправиха областите ... Какво ли разбира поредната областна калинка от пътища и дали има нужната квалификация? Едва ли. Обаче поне ще поемат управлението на АПИ и ще си оправят положението. Колкото по-малко политика има за да може хората да работят, толкова ще е по-добре. А тоя вика дайте да има повече политика и ГЕРБ.

5

Идея

преди 5 години

Идеята е крадливото правителство на ГЕРБ да се измъкне от наказателна отговорност, както и фирмата изпълнител приближена пак на това правителство.

4

Анонимен

преди 5 години

Аре преди да почнат с реденето на поредния дрийм тийм с пожизнено запазени места за наши момчета, крайно време е господа управниците да се вземат в ръце и да вложат малко мисъл и полза роду в ДЗЗД-та като да обвържат прекратяването им с продължителността на гаранционните срокове по закон според изпълняваните проекти. Иначе нищо няма да се промени

3

Анонимен

преди 5 години

Още 2-3 дена ще са идеите и после всичко ще си е по старо му до следващата трагедия

2

Няма нажежда

преди 5 години

Зада може и те на грабят,това лице от Атака,беше най големия хулиган по митингите и той станал областен?!Бягайте и се спасявайте както можете от тази територия....

1

Анонимен

преди 5 години

идеи... варианти... хипотези... опции..е даде ама хората ги няма!След дъжд качулка вика народа