42

Макс и Мориц

преди 5 години

Няма вина жената.Не пие от хубаво.Като е видяла къде е дошла на почивка и....

41

Анонимен

преди 5 години

Кат сте им казали - "Ол инклузив" да сте им обяснили за къде и какво се отнася! Щото , те явно са останали с убеждението, че масрафа без пари, а като са в настроение "плащат" в тупаници!

40

Анонимен

преди 5 години

Най сетне нещо ободряващо в новините.Добре си е англичанката.Достойна поданичка на Нейно Величество.

39

WTF?

преди 5 години

Да бъде издирена и осъдена да заплати в четворен размер изпитите водки и труда на полицията по издирването и + труда на персонала в магазина по почистване. И черен печат

38

Така е

преди 5 години

Това е англичанка.

37

Анонимен

преди 5 години

Като е станала търговка на Сл. бряг, ще търпи всякакви. Търговски риск се нарича това. Вече прекаляват с това развяване на записи от камери.

36

Анонимен

преди 5 години

Да не става дума за някоя асвабадителка? Сигурно е такава, защото се крие упорито националността и. Представям си как щяха да гърмят и трещят българските продажни медии ако ставаше въпрос за американка или англичанка.

35

Ха ха ха ха

преди 5 години

....ще се видите по телевизията"ха ха ха ха ха ха ха ха ха :))))Кого и с КАКВО плашиш меринджейке ?Ама за да управляваш магазин и затова се искало акъл.

34

искам

преди 5 години

и номера на телефона на тая...Яка мома - въобще не ме интересува дали е рускиня или финландка - с такава жена ще ти е ГОРЕЩО отпред!!!

33

Ванката

преди 5 години

Трябвало е да замези :)

32

Анонимен

преди 5 години

Нека правят като са ги издигнали в култ всички чуждестранни туристи. Бият, пият и си нарушават закона.

31

Анонимен

преди 5 години

БГ пропадляците си мислят, че още сме в соца, когато рускинчетата бяха дашни и им пускаха почти безплатно. Свърши се тая байновци, рускините вече и те искат нещо по-така. Мирис на чесън, цигари и немито не ги привлича вече. Вече пускат на по-класни мъже и по-платежоспособни от вас и със сигурност и по-интелигентни. Само парите не са достатъчни да ги привлекат, трябва си и класа, нещо което вие нямате. Постът се отнася до всички плюли по рускините по-долу. Разбирам, че носталгията е голямо нещо.

30

Анонимен

преди 5 години

Първо вижте видеото и ще разберете, че е руска мамушка.Налита на Савой и Карнобатска :))))))))))))))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 5 години

До Що пък рускиняЩото само те не знаят, че има камери в магазина :))))))))))))))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 5 години

До От 18Знам една, която се омъжи за най-големия неудачник и алкохолик в града, само за да избяга от путиновия рай.

27

Мега як

преди 5 години

Това е Слънчев бряг бе хора! Кво искате? Рай за всякакво пиянско шоу. Яко повръщано и море от концентрат.

26

123

преди 5 години

До От 18Не че нещо, рускинче дето го е добарало само после плаче за още. И ти би плакала, ама не си от хубавите рускинчета. Има различни все пак. Не се класираш.

25

Отвратен

преди 5 години

"Служителите на магазина са били доста неприятно изненадани от състоянието на плажната чанта. Очаквано са възмутени."Продавате некачествен алкохол :)

24

От 18

преди 5 години

Айде бе, вие пък големите специалисти се извъдихте по рускините. Сигурно някоя готина рускиня не ви е пуснала и сте се озлобили. Праснете си по една злобарка и се успокойте. Омразата няма да ви направи по-привлекателни, че да почнат да ви пускат. Те пускат на богати хора, а не на безпарични неудачници като вас. Точно, защото познавам представители на всички изброени нации пиша така. А жената може да е просто някоя изпаднала българка, която иска да се напие за да забрави всичко, но няма пари.

23

Анонимен

преди 5 години

Лирата се срина почнаха да идват тука да пият на аванта, нямат пари за пиячка оставете я на мастика жената туй и е останало скоро ще иде при алкохолика Наум Шаламанов.