18

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте, но на дъното на тази трагедия си е невниманието на шофьора. Още повече пък ако пътищата не са в добро състояние. Вниманието ти трябва да е на макс, да караш с възможно най - ниска скорост. Тоест трябва да умееш да преценяваш ситуацията, защото отговаряш за толкова много хора. А пък да се оставяш другите да те разсейват си е направо престъпление. По -добре спри изчакай и тогава продължи. Но така разсъждавам аз, не знам за другите. На тях им дай само да врещят и да не разсъждават.

17

Анонимен

преди 5 години

Държавата винаги печели! Все едно, че ние сме и вечните врагове, а не онези, която я поддържат жива! Това или не е държава, или ние сме мазохисти!

16

Анонимен

преди 5 години

Да се разследва фирмата извършила ремонта на пътя - ще се установят драстични нарушения и кражба на пари!!

15

Анонимен

преди 5 години

За да се засилват тежките превозни към мантинелата на едно и също място, явно причината е в пътя, откъдето и да го погледнеш! Като се добавят и допълнителни фактори, като лошо време и/или леко превишена скорост, се увеличава вероятността за произшествие.

14

Анонимен_777

преди 5 години

Липса на сцепление с асфалта в летен сезон е малко вероятно да е причината ! Грешен наклон на виража, неадекватна мантинела, неавадекватен дренаж на пътя и съответно - аквапланинг, както и превишената скорост са по-вероятните причинители ! Липса на сцепление с асфалта лятно време е много малко вероятно да е в дъното на тази трагедия !

13

Анонимен

преди 5 години

До ЛогикаА, сега вече плочата е друга? Не "една жена каза", а "един мъж каза". Тоест, изобщо не е имало мантинела, така ли?

12

Логика

преди 5 години

А9, само рейсове и непременно сини ли трябва да са ? А и мантинелата май е свършила работа първия път !

11

Логика

преди 5 години

А 9, : Тази мантинела не е от рейса, тя е от месец и половина от един камион. Един тир се завъртя. Брезент съм сигурен, че беше. И след Брезента една цистерна се завъртя преди моста малко ....

10

Логика

преди 5 години

А 9 , : Пред БНТ мъж, който попаднал на мястото веднага след катастрофата, разказа, че скъсването на мантинелата там всъщност не е от този инцидент - тя е била скъсана още преди месец и половина от обърнал се ТИР.

9

Анонимен

преди 5 години

три големи машини правят идентични ПТП-та ,в рамките на месеци , на едно място показва проблем не само във водачите----------------Колко идентични? Всички ли са смачквали мантинелата и скачали в дерето? Наясно ли си, че дерето, в което са скочили, е от вътрешната страна на завоя? И да ти кажа пак - пътният участък е с перфектен асфалт, с бетонна стена и с голяма рисунка на автобус, който навлиза в насрещното движение и със знак 40 под него. Какво повече да направят?

8

ГРОБ

преди 5 години

До 1Прост си като твоя кумир от Банкя

7

1

преди 5 години

И каква трябва да е оградата, за да спре безумците? Я да каже експертът с каква височина и дебелина да бъде, за да спре многотонен автобус или ТИР?

6

Логика

преди 5 години

Байфидане, :При разследването прокуратурата ще проверява и състоянието на пътя, подчерта още Сотир Цацаров. Участъкът е ремонтиран основно до края на 2016 година, след което е приет без забележки в началото на 2017-та. Само година след ремонта обаче са установени дефекти в носещия слой на асфалта, а инцидентите в участъка са зачестили !

5

Анонимен

преди 5 години

В България пари за ремонти и поддръжка, се отпускат само и единствено, когато е ясно кой ще краде и кой ще подписва документите. Като за всички незгоди в държавата са виновни гладните мършички на държавна хранилка.

4

Логика

преди 5 години

Факта , че три големи машини правят идентични ПТП-та ,в рамките на месеци , на едно място показва проблем не само във водачите ! А за чий х*й е там министър който пет пъти е карал една фирма да свърши нещо , ама от там му показвали един пръст / не мисля да уточнявам кой/ !

3

Байфидан

преди 5 години

Ех, да ва *** в червените гаддове, колко е удобно в омразата си да обвинявате само ГЕРБ. Само че, както стана ясно ремонтът е извършван основно през 2013-2014 г. Кой беше на власт тогава, бе главоци.

2

Логика

преди 5 години

Вече е повдигнато обвинение на водача ! Проверките продължават ! Нещо като крайния резултат е ясен , двата отбора играят мача за пред публиката !

1

123

преди 5 години

Комплексна отговорност,ама ще го отнесе шофьора. Всички мишлета ще се изпокрият и като отмине бурята ще се започне отнова да се мисли за нова далаверка. Гарантирано от ГРОБ...