10

До.

преди 5 години

Не е пенсионер. Около училището няма достатъчно близки блокове, няма как някой да пречи на когото и да е.

9

Анонимен

преди 5 години

Този ще да е някой нов Петко от Лясковец,на когото също не са му издържали нервите да му крякат под прозорците.Горкият човечец.Само който не си е патил,той не знае колко е дразнещо това.

8

Анонимен

преди 5 години

По това време в дворовете на училищата се навъртат само пласьори. Явно някой родител на зарибено дете не е издържал.

7

Заря

преди 5 години

...и на мен ми иде да . .като гледам 15 г.как си пробват силата в 23.00ч. по някой автомат за кафе, улук или контейнер....

6

до 1

преди 5 години

Първо става въпрос за пневматично оръжие. Но дори и с него,както и ГСО стрелбата в населено място регламентирано като такова по ЗУТ се наказва, без значение каква е гъстотата. Пък като си говорим за тероризъм, отдавна трябваше да се приеме закон третиращ кражбата на елементи от железопътната мрежа като такъв. Много берачи обаче тогава ще влязат за много години в затвора, пък те са на специално отглеждане, важен електорат!

5

Анонимен

преди 5 години

Май е по-добре първо да се изясни Защо са простреляни...от тази дупка може да изкочи някой заек, че и десетина...Полицията все си задава грешните въпроси..

4

Анонимен

преди 5 години

... с което са произведени изстрелите, с които двамата са били простреляни...

3

Майтапчия

преди 5 години

Не сме достатъчно демократизирани,щом се гърми само с въздушни пушки!Друго си е да влязат в действие Колт-овете,като в братска Америка!А тука-някаква селяния,колове,брадви и прочее.

2

.

преди 5 години

Предполагам, че на някой пенсионер му е писнало всяка нощ под прозорците му да се събират тълпи от крещящи нарко-алкохолирирани крет3ни и е решил да вземе случая в свои ръце, защото като се обадиш на 112 за нарушаване на обществения ред първия въпрос, който ти задават е: 'Сбихте ли се вече?' и ако отговорът е 'Не още' те обикновено отговарят: 'Ще почакаме още малко, докато се сбиете'.Не е това начина.

1

Анонимен

преди 5 години

Гърменето с огнестрелно оръжие в гъсто населен град, би трябвало да се разглежда като терористичен акт, и да се наказва с най-тежката възможна присъда!Не и в тая пародия на държава естествено, дори и да хванат стрелците, след 24 часа ще ги пуснат най-много срещу подписка