22

Симеон Димитров

преди 5 години

Един и същи *** под 10 имена пише едно и съща глупост. Колкото и да пишеш глупости истината е една. Русия избяга много напред и сега срещу тях да тичат пак няма да ги стигнат. И както ще..ще..ама направиха неща , които САЩ не можаха да направят.

21

Анонимен

преди 5 години

По време на соца един познат успя да купи лада след десет години чакане.След някакво време диференциалът блокира.Когато отвориха - ами то никога не е влизало масло там.Забравили.Така че, екзо-мекзо ама като забравят нещо става нищо.

20

дед Мароз

преди 5 години

Ще, ще, ще, ще ....всичко разбрахме. ЩЕ!

19

Анонимен

преди 5 години

"екзоскелета вече е изпитан в реални бойни действия" - в Луганск и Донецк ли?

18

Анонимен

преди 5 години

1205 година... Калоян срещу Балдуин...-----За съжаление не си прав. При Одрин войските на Калоя са били около 14хил, срещу 2-3 хил рицари, и като бонус сме им направили и засада :) Хубаво е да имаме национална гордост, но ако навлезем леко във фактите, не е голямо постижение.

17

do 12 Анинимния

преди 5 години

И каква е файдата от тея космически кораби, като една елементарна техника за бита не могат да спретнат като хората? Всичкото им е по лиценз, копирано или откровено гепено и после "Сделано"В: Какво е голямо, четвъртито, черно, бакелитово и не взлиза в ГЗ?О: Руски уред за вкарване в ГЗ

16

Анонимен

преди 5 години

След смъртта на Макейн черните дни за соросссоидните дрогари нещо зачестиха.

15

Анонимен

преди 5 години

До 123Мантри...мантри...мантри...

14

123

преди 5 години

До АнонименЗле много зле е инженерната мисъл, защото тези кораби са разработени през ссср и нито един от тези дето са ги измислили не е руснак. Нито един. Всъчност ако искаш да видиш руска инженерна мисъл виж самовара. Нито калашника е руски, нито ладите нито нищо. Космически кораби, смях. Като са толкова космически искам да ме закарат до Марс утре. Имам малко работа там.

13

Анонимен 8

преди 5 години

До Анонимен 11 - какво се репчиш, моят е в мазето, искаш да го видиш ли? /за да ти вляза в тона/. аз претенции нямам за разлика от "голямата работа" Тръмп, Путин, Кимчо и т.н., които постоянно си мерят разни неща, а всъщност те сами по себе си не са нищо друго освен медиен продукт и без околните са напълни невзрачни, но като влагаш милиони милярди рубли, долари, евро, драхми, донги и прочие е готино да не изглежда като гаражна изработка. ако е ефективен супер, но искам да го видя в действие

12

Анонимен

преди 5 години

До 123Какво ще кажеш за космическите кораби с които извозват американските и други пътници до МКС ? Друг никой не притежава такива. Как е инженерната мисъл ?

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Слепените парчета са броня. Твоят дизайн как изглежда ?

10

123

преди 5 години

Ще ще ще. Смях на рояци. Нещо винаги говорят в бъдеще време. А кога ще измислят един автомобил поне. Да ни покажат инжинерна мисъл. Ей така за разнообразие.

9

Анонимен

преди 5 години

Открай време захранването е един от най-големите проблеми и никой поне официално няма решение.

8

Анонимен

преди 5 години

не знам какъв е този екзоскелет, ама това на снимката прилича на слепени парчета гума и каска на третокласник...

7

Анонимен

преди 5 години

При руснаците още от времето на Юньй техник всичко е в бъдеще време.

6

Анонимен

преди 5 години

Всичко супер, но ако не дай боже стане война, пак с *** ще маат. И пак на една вражеска жертва ще се падат по 5 руски.

5

Анонимен

преди 5 години

Този костюм наистина е голяма работа човека в него стоеше няколко часа на изложението и даже не го заболяха краката но по принцип и зелените учтиви хора са достатьчни за да напьлнят гащите краварите

4

Анонимен

преди 5 години

Ще, ще...:D

3

popa ot razgrad

преди 5 години

за да се разбере ефективноста на тия новости е достатъчно да се погледне назад в историята...кой победи? - тежко въоръжените рицари или леката и бързо подвижна конница?...1205 година... Калоян срещу Балдуин...