10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ!БИВШИ, А ПОНАСТОЯЩЕМ - ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ!

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПомня, тоя Тлъстак не беше ли един от най-доверените за охрана на бай ви Тошо?

8

Тънък намек

преди 5 години

Вижте колко по нормално е когато Нинова мълчи! Изкаже ли се, все едно си признава вината. Ремонта е правен 2013 - 2014 г. Така каза радиото!

7

Анонимен

преди 5 години

"Столичната община ще поеме разходите за погребение на всички загинали в тежката катастрофа край Своге. Всички жертви са жители на Столична община. Предложението за това е на кмета Йорданка Фандъкова, съобщават от пресцентъра на Общината."Гузна съвест?

6

Анонимен

преди 5 години

Съм за следствен експеримент! Същият шофьор да натовари Правителството и да повтори деянието! Ако не пропаднат, значи - виновен!

5

Анонимен

преди 5 години

Разследване ...след дъжд качулка...И е редно столичната община да каже, че ГРАЖДАНИТЕ на столична община поемат разходите на погребенията защото така е правилно да се каже, защото това е и ИСТИНАТА .Служителите на общината и Фандъкова не ги плащат личния си джоб.Писна ми от лицемерни бюрократи.

4

Аха...

преди 5 години

Тая фирма де що има търг е спечелила, а се знае, че строи некачествено от много години. Само вижте "новите" участъци на Тракия, които са опасни за здравето, Дондуков и мноого други... Но явно бутат, където трябва. И те са за трепане, но и онези, които им дават баницата още повече. Сума народ си замина заради тях. Ние чакаме да ги осъдят тези, които са ги назначили и са прибрали своя дял.

3

Анонимен

преди 5 години

Около 99% от журналистите в България биха направили услуга на обществото, ако се откажат от "кариерата си"!

2

Анонимен

преди 5 години

Започнах да се замислям колко ли от катастрофите през последните години са станали така както властите ги представят и колко от тях всъщност са заради калпавите им пътища.

1

Анонимен

преди 5 години

"По-рано от фирмата, извършила последния ремонт на участъка, заявиха, че възложителят в лицето на Агенция "Пътна инфраструктура" и проектантът по проекта определят как да бъде извършен ремонтът."Нещо не ми се вярва, при всички положения изпълнявайки проекта ставаш най-малкото съучастник в престъпление.