16

Чудничко

преди 5 години

До ЧуденеТи какво се чудиш? Да не мислиш,че ще гласуваме за червената напаст ?

15

Анонимен

преди 5 години

унищожаването на северзапда е държавна политика!!!!!!

14

Чудене

преди 5 години

На следващите избори дали пак ще гласуват за герб? Ако някой от тях го направи, заслужава да бъде не закрита, а запалена болницата

13

Задочни репортажи

преди 5 години

Но нека хвърлим око на обществената структура у нас, каквато тя е установена десет години след навлизането на Червената армия в България. Начело стои главният български феодал, който е назначен от СССР, за да управлява от негово име страната. Българският произход на феодала е въпрос на елементарна куртоазия. По същество феодалът е висш съветски държавен чиновник и неговата лоялност е към съветската държава. Той притежава властта на абсолютен монарх по отношение на всичко.."Георги Марков

12

Анонимен

преди 5 години

Преди соца. Нямаше беден северозапад. Хората произвеждаха. Търгаваха с държавите по Дунава. Обикновенни земеделци пращаха децата си на запад, не да работят , а да учат.Никой не се натискаше да живее в София.

11

Анонимен

преди 5 години

Не се сещат, че властта ги подканя да напуснат и тя да затвори болницата, като се оправдаят, че няма персонал. Няма да кажат: Затваряме врачанската болница. Опариха се вече така. Подмолно и хитро спират парите и чакат да се самозатвори.

10

Анонимен

преди 5 години

Обаче 1 200 000 000 лева за руски атомни самовари се намериха, нали?Опичайте си ума за кого (коя червена мутра!0 гласувате, пак!

9

Анонимен

преди 5 години

държавата извън софия функционира на издихание. данъците отиват за ром, полицай, лекар -ок. и тн. Но от изброените кое по добре - да идат за лекарите, които лекуват баба ти или за ромското дете, което ще те Окраде и прибие като порасне. айде без злоба, не че всички лекари са кадърни, *** кат си на умирачка не отиваш в махалата а в болницата

8

Анонимен

преди 5 години

BSP IM DAVA PO 20 LV. DA PROTESTIRAT-OMRAZNA MI ZA LEKARI,KOITO MARSHIRUVAT ZA 20 LV.

7

Анонимен

преди 5 години

за съжаление северозапада вместо да е атракция за чужди инвестиции и за потоци от туристи, хората бягат и са останали предимно роми. Който може да бачка и има знания емигрира. Северозапада е раната на България далеч от търговйиката по морето, далеч от границите за търговия със съседни държави. Както училищата са пълни с ромчета, така не виждам бъдеще за болницата. С какво могат да се привлекат кадри там? уви....

6

Анонимен

преди 5 години

Вместо да вдигате стачки започнете да произвеждате продукция. Да гледате нещо и да създавате нещо. Вашите заплати не идват от космоса , а от данъците на останалите които произвеждат. Правителството не създава пари , а сами ги разпределя. Време е да разберете, как функционира една държава, защото иначе още дълги години ще сте така.

5

лайнара

преди 5 години

Тези май не са наясно, че заплатите са им ниски, защото и производителността им е такава. Чшш алоо, в Германия лекарите оперират по двама с една ръка, я да се си сядате на задниците и да се стягате.

4

Да бе

преди 5 години

Тези сериозно ли не усещат невероятния икономически растеж или само се правят. Сигурно Нинова им е платила.

3

месара

преди 5 години

комунистическите провокации и опити за дестабилизиране на държавата нямат край!

2

А викат ли

преди 5 години

Кой не скача е червен? Не? Защо?

1

Наблюдател

преди 5 години

И да протестират и да не протестират след 50 години никой няма да остане във Враца, освен някой и друг неосигурен скандинавец.