44

до Марио Данков

преди 5 години

По стабилна да съгласен съм ,но по висока? по висока мантила издържа по малко натоварване ,Лостовия принцип на Архимед начална физика-

43

Марио Данков

преди 5 години

Не можаха ли при ремонта да сложат по масивна и висока мантинела.На такова опасно място е задалжителна.Сякаш е за картинг писта.

42

404

преди 5 години

OSTAVKI TRYABVA .SHTOM IMA KORUPCIYA SHTE E TAKA

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36То и тук намесени бяха дърветата, ама този път липсата им. По едно дърво за всеки от участвалите в този "ремонт" по цялата верига!

40

Пепи

преди 5 години

Аз не разбрах - 53 километра е скоростта преди да удари колите или след като ги е ударил.Защото ако е било преди да ги удари,скоростта е над 90 км в час.Следват няколко удара в 2 тонни леки автомобила и спада на 53 км.

39

ВИКИ

преди 5 години

НЕ ДРОН, А ВРЯВА ДО НЕБЕСАТА ДА СЕ ВДИГНЕ!

38

Анонимен

преди 5 години

Преди идването на ГРОБ на власт, аз заемах ключов пост в Булгратрансгаз.През 2009 година за изпълнителен директор бе назначен човек с психически и сексуални проблеми- лицето Иван Дреновички, който преди това е работил като ДОМАКИН в посолството на една велика държава - не е Русия обаче .Момчето беше определено болно и нещастно, но някой му казваше какво да прави. Нямаше образование, но беше безпределно вярно на ГРОБ и лично на Вожда на ГРОБ. По веригата надолу също бяха назначени само тъ паци.

37

Анонимен

преди 5 години

Бре майка му и реис,взе че падна кога не трябва и сега не можем да насолим бащата на президента

36

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! САМО ЗА 15 ДНИ ЧАСТНАТА ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ ПРИБРА 7 ПОРЪЧКИ ЗА 60 МЛН.ЛВ. ОТ ДЪРЖАВНАТА БУЛГАРТРАНСГАЗ! ДВОЙНО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ ОТ ПАЗАРНИТЕ! ИЗТОЧВА ЛИ ЧАСТНАТА ФИРМА ДЪРЖАВАТА

35

Анонимен

преди 5 години

А онзи министър, на който в протокола на КАТ едва ли не официално заявават, че неравната местност и дървото не са се съобразили със скоростта на преминаване на височайшия пътник...и имаше смъртен случай с дете!?!?!?!?!?!?!?!?!

34

Логика

преди 5 години

27 уфффф, Чл. 109Хората, които се придвижват с инвалидна количка със скоростта на пешеходец, могат да се движат и по платното за движение, като се придържат възможно най-близо до дясната му граница. А сега да коментираме : 1. Къде е целия запис от камерите? 2. Защо са отрязани точно 10- те секунди с инцидента ? 3. Къде се движи въпросната количка ? 4. Ако не е в тази категория в коя е ?

33

Аз

преди 5 години

До Бай *** : Съгласен съм. Но ТАМ явно се мисли за всичко, включително и за нарушителите - най-важно е да се опази живота на хората.

32

Анонимен

преди 5 години

"Вдигат и дрон" - явно от него ще падне вече окончателната присъда на човечеца шофирал въпросния автобус!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Ако си обикновен шофьор и успееш да прескочиш мантинела на Трейс с 45 км/ч ще гниеш в затвора.Ако си министър на транспорта и успееш да уцелиш дърво с моторна шейна без да имаш право да я караш и убиеш някой оставаш министър и продължават да те показват по телевизията.Така е в България в ерата Б.Б.

30

Ядосан ИНЖ

преди 5 години

Какъв дрон бре! Вземат се проби от покритието на пътя! Прави се експертиза бордюрите с ръб ли са били или заоблени като катапулт! Взема се проба от метала на мантинелите! Какъв дрон ???

29

Логика

преди 5 години

А 21, ти Владимир Танев ли си или обикновен плагиат ?

28

Бай

преди 5 години

До Аз В цивилизавените страни водачите спазват закона, ако не - жална им майка! А У тая територия - пробации, условни пресъди, лиготии. Превенция му е майката , ама на тия по върховете не им изнася!

27

Анонимен

преди 5 години

До Krisв тубата има достатъчно клипове с краш тестове на мантинели, в т.ч. и на движещи се 20 тонни цистерни с 90 мили в час, и учудващо има мантинели, естественно не като тази на снимктата. които успяват да противодействат успешно и да върнат превозното средство

26

Уфффф....

преди 5 години

До 16 Никога няма да го направят! И не са семо те - кой висшестоящ досега е признал вина...?! Започнете от Вашия началник /ако имате такъв/ и стигнете до тия на върха на държавата. За пресен пример - таткото на льотчика, който предизвика катастрофа, пострада инвалид, но...той самият "не чувствал вина"...

25

Логика

преди 5 години

Когато водача е мЕнИстЕр вината е в пътя , когато не е виновен е водача ! / явно трябва да влезе в листовките /