23

Гошу Тъпуту

преди 5 години

До ГoшуТъпуту, не прочете ли кога е станало това? 2013 година. Русия е в Сирия от 2015 година, така че няма как да е руски самолет. По-вероятно е да е наистина на така наречената коалици от 67 държави, които не ясно какво диреха в Сирия.

22

Анонимен

преди 5 години

Истинските виновници за войните никога няма да бъдат наказани. Те ще стават все по-богати и техните деца и внуци също... Който си говори с Бог, моля да го попита защо е така?

21

До ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Ама ти си много вещ бре. Военна продукция от България НЕ СЕ доставя директно от завода. Изкупуват я американски фирми, като посочваТ КРАЕН ПОТРЕБИТЕЛ ДЕПАРТАМЕНТА НА САЩ. Когато продукцията е изкупена от тях, производителят не го интерсува как, къде и за какво ще се използва.

20

Гoшу

преди 5 години

В Сирия летят самолети само на 3 държави - на режима на Асад, на Просия и на САЩ. ИДИЛ самолети нямат. Кой е осакатил това дете не се знае, но имам известни подозрения. Разбира се, русофилитеподлоги са чели докладите на Вожда си в Кремъл и знаят твърдо, на 100%, че това е самолет на САЩ :)))

19

да

преди 5 години

германци, французи англичани и американци си скъсват гъ'за да въоръжават терористите за да върви оръжейния бизнес

18

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Господа, когато пускате подобни тъжни истории за деца пострадали от войната в Сирия, добре би било да се поинтересувате закъде изнасят продукцията си военните ни заводи.Кой според вас въоръжава терористите и главорезите от ИДИЛ ?Вероятно ще ви обяснят, че тази информация е конфиденциална.Няма нужда обаче да настоявате.Достатъчно е да се уверите с колко се е разрастнал военния завод "Аркус" край Лясковец например, откакто е започнала войната в Сирия ...Да ви улеснят... С много !

17

Анонимен

преди 5 години

Да не забравят да бшагодарят на Чичо Сам! Ниско да му се поклонят!

16

Анонимен

преди 5 години

Как се разчувствах от тазвечерната дойчовска пропаганда, чак ми се прииска да приемем от Германия половин милион бежанци.

15

муспи

преди 5 години

Да му се вземе европейската протеза и да бъде изритано в турция, Султан Ердоган да го достави в Сирия. Иначе ще се понесе мълвата по пясъчните хора, че в Европа за отрязан крак дават екстра Пособия върху традиционния пакет, протеза, количка - след време и моторизирана, културен и обезпечен живот, и български роми които за джобни пари се тупорчат от момичета с отрязани крака!

14

цц

преди 5 години

Алепо го бомбадираха Асад, дете убиеца и Русия. Само в България и Русуия промитите мозъци защитават тези ***

13

Анонимен

преди 5 години

слънчице, дано Господ е с теб. Крак не расте, страданието ти не може да се плати с никаква цена.... сълзите на целия свят не могат да помогнат. :( един наш писател беше писал "Боже, колко мъка има по тоя свят боже.." ако виждаше сега би заплакал и онемял. И въпреки това все още в днешно време надеждата умира последна....

12

Факт

преди 5 години

Сирия беше съвсем прилична страна по арабските мерки-направо демократична.Старият Асад си замина,а младия започна съществени реформи,които щяха да изведат страната напред!Обаче това нямаше как да се хареса на Господарите-за тях не е важен напредъкът,а ПОДЧИНЕНИЕТО!А Б.Асад не даде сигнал,че ще се подчинява!Което бе достатъчно за да бъде обявен за САтрап,главорез,животно и какво ли не!А Човекът е завършил медицина в Англия,специализирал е и пр.!Колко други световни лидери са толкова образовани??

11

позор

преди 5 години

Странно е запада който сътвори тази касапница в Сирия сега да се прави на съпричастен...с болката на Сирийския народ!?

10

Мда

преди 5 години

До АнонименТочно затова става дума-пак се готви провокация с химическо оръжие в Сирия!Всеки път се предупреждава-една седмица по-рано и всеки път едно и също!Фалшиви събития,повод за атака.Ама не е чудно-щом на 11.09.2001 избиха 3000 собствени граждани,само за да мотивират външната си политика,колко му е да направят и това...Вярно,вижда му се краят(на САЩ),но през оставащото време ще загинат още милиони невинни.А може и милиарди-тия нямат задръжки-искат си световното господство и това си е!

9

Дано

преди 5 години

Лицето и да преследва МакКейн до края на вечността

8

Хипотетична картинка

преди 5 години

Някой, да кажем условно Еъртупан, подкукуроса нашите мън гали да почнат справедлива борба срещу правителството, че даже и ги финансира и ги въоръжи. Правителството е длъжно да отговори и защити целостта на държавата. Дойче Веле - българското правителство избива народа си! Кой крив, кой прав за останалия свят? Въпрос на тълкуване и пропаганда.

7

Анонимен

преди 5 години

И какво би трябвало да направим ние сега, след като сме прочели тази статия?

6

Анонимен

преди 5 години

САЩ-исаните готвят нещо пак в Сирия.Заплашиха, че ще пуснат ракети ако Асад използва БОВ. Русия предупреждава, че в Идлиб се готви провокация. Асад трябва да е наистина луд или ненормален, за да го направи, но друг ще го извърши вместо него. Защото няма никаква логика, след като Сирия си върна почти цялата територия.С същото време в Йемен, СА и коалиция въоръжавани от САЩ и Англия за млрд.$ убиват всеки ден цивилни, като използват и глада като оръжие, но тук мълчим и дума не обелваме.

5

Е не е нещо

преди 5 години

Ама все пак чичко МакКейн вече е в ада, та донякъде е отмъстено за нея.

4

Анонимен

преди 5 години

До ПропагандаДолу горе. В текста пише как са "били обстрелвани от самолет", което си е чиста глупост при съвременните реактивни самолети, но идва да рече, че лошия Асад ги е стрелял, понеже "джихадистите" самолети нямат. И оттам нататък да се сещаме и да се нервим и да викаме, че е дзвер и покрай него да оплюем и руснаците, които му помагат. Доле горе тва е линията, която ни се представя.