14

Евтим Георгиев

преди 5 месеца

С успеха за отдаване на жилище под наем и управлението на имоти, може да Ви помогне тази платформа:https://flatmanager.bg/upravlenie-imoti/

13

da

преди 5 години

в сащ не ти дава квартира ако не работиш, после се обажда в работата ти да провери дали не лъжеш, също на предишните ти наемодатели поне 5г назад, ако си с деца няма право да те пусне в малък апартамент, минимум хол, 2 спални, кухня, иначе му взимат лиценза. Плащаш си дори за един пирон ако забиеш и както е там по договора.

12

Анонимен

преди 5 години

До Има решениеА ако настанилите се са от същите "момчета", ко правиш ? Защото повярвай ми, за 1000-2000 лева, абсурд да намариш едни, да бият други, без другите да ти отнесат главата след това.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Тоест, можеш да отдадеш само 2 от апартаментнте на двамата "кореняк-сотличанина", който си нямат ? .... Звучи като глупаво бизнес решение, но ти си знаеш :)

10

Анонимен

преди 5 години

имам 5 апартамента но на прованса не давам под наем

9

Има решение

преди 5 години

До annybodyВместо да си късаш нервите или да занимаваш полицията с твоите жалби, наеми бригада яки момчета, които да поприказват с непочтения наемател. Уверявам те, че този тип услуги се изпълняват изключително добросъвестно, подобни момчета имат опит и предпочитат да си заработят парите, убедително разговаряйки с виновника, вместо да го понатупат. Дори ще му помогнат да си изнесе багажа, ще вземат ключа от него, а ако си ги помолил(а) предварително, веднага ще сменят и патрона на бравата.

8

Веднъж вече писах,

преди 5 години

но кой знае защо ми наслагаха минуси. Споделих, какво да направиш, ако искаш да имаш възможност за избор на наематели и същевременно да си осигуриш такива, които ще стопанисват квартирата добросъвестно и няма да създават проблеми.Рецептата е проста. Първо прецени какъв е усредненият наем, който се иска за имот като твоя в подобен на твоя квартал. После обяви, че отдаваш жилището за малко по-нисък наем. Ще има наплив от желаещи и ще можеш да избереш интелигентен, възпитан човек.

7

Johny

преди 5 години

Добре са те изпържили готованкото под мен , мишленце искаш да живееш на чужд гръб и да не си плащаш на държавата дължимото .... Власт да имам ангели ще ви направя бизнесмени Андрешковци рентиери

6

annybody

преди 5 години

"...да не се използват посредници..."Не лобирам в полза на брокерите, но веднъж дадохме апартамент след препоръки и личен разговор, завлякоха ни с три наема и 600 лева за сметки; два месеца отказваха да платят и да се изнесат, а когато се изнесоха, отмъкнаха част от кухненското оборудване и телевизора и оставиха жилището в такова състояние, че трябваше да плащам на фирма да изчисти след тях. Ха съди го такъв, ако имаш нерви, мноого време за разправии, и накрая - нищо или малко повече от нищо.

5

Дедо

преди 5 години

До 4Зависи.Даваме обзаведен в Търново на младо семейство с дете и са много внимателни и сериозни хора.Ако го дадете на студенти с кипнала кръв е съвсем друго.

4

Анонимен

преди 5 години

Не го давайте обзаведен за да не се занимавате с безкрайни проблеми с печки,климатици,телевизори,стереоуредби,хладилници,съдомиялни тостери фурни още каквото се сетите. Не си давайте апартамента на неблагонадеждни хора.

3

Анонимен

преди 5 години

мойто мнение е да не се използват посредници при отдаването на обикновен средностатистически имот,защото посредника и той взима такса и за бъдещия наемател става доста тежко,за скъпите имоти е оправдано донякъде,тъй като тях ги взимат платежоспособни

2

Ванката

преди 5 години

И шесто - ако не искат да напуснат, цяло чудо ще е да ги извадиш!

1

И така

преди 5 години

1 някой който да ти плаща наема без да се бави.2 да не забива пирони където свари!3 да не руши предоставеното му обзавеждане умишлено!4 Да не гледа домашни любимци.5.да нява малки деца!