235

Жиб.

преди 5 години

В Анадола няма бент- има школа за терористи. А кой ще ти ползва президентския комплекс когато сдадеш поста Ердогане- сигурно Гюлен?

234

Анонимен

преди 5 години

Наказанието ще им дойде на Турците точно от политиката на Ердоган не е много умен има много врагове !Една държава лесно може да се разруши особено такава като Турция хубаво че Руснаците го предопредиха иначе сега щеше да е труп!!Да видим докога ще искара и как ще разрушат Турция !

233

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е много болен и скоро ще пукне................след него следва разпада на Турция!

232

Загрижен

преди 5 години

До Анадолски казак 240"Русия и Турция ще направят федерация и ще имат обща валута риблира.";-) и ще е двойно по-обезценена! Давайте - от Русия ще дадат бомбите, анадолците глупост и накрая дружно ще се взривят.

231

No comment

преди 5 години

В момента,когато потокът е готов и султана седне на миндера да опъва с кеф наргилето,че е прекарал неверниците....Русия и САЩ ще му дръпнат рязко чергата,запалена от две страни.Даже няма да има време да изпищи.После военна хунта ще поеме управлението.

230

Ержи

преди 5 години

Имперските амбиции на *** са ясни! Ясно е също,че ще му ги порежат леко. Въпросът е какво правим ние,то е ясно ,че нищо,но дали трябва да е така!

229

Дидов

преди 5 години

България на ТРИ МОРЕТА, на Юг граничи с Кюрдистан:)

228

Анонимен

преди 5 години

давай Реджеб с теб сме. България е с вас.

227

extremist

преди 5 години

Срути ли се Анадолският бент, няма да има Балкани, Близък изток... - AKO ИМАШ АРМИЯ НЯМА ПРОБЛЕМИ. БЪЛГАРИЯ НЯМА АРМИЯ И АЗ ЗА ТИКВИ НЯМА ДА СЕ БИЯ

226

бай Иван

преди 5 години

Реджепа пак е отправил поглед към балканите.Така е,след като САЩ въоръжиха Турция по време на студената война.Имаше една поговорка през социализЪма "На неукия му дай власт и му гледай сеира( поведението)! Време е САЩ,ЕС и Русия да приземят тоя фанатик!

225

Анадолски казак

преди 5 години

Русия и Турция ще направят федерация и ще имат обща валута риблира.

224

Анонимен

преди 5 години

За Малазгирт не знам, но най-много да направим още кроасани,както виенчани през 1683.

223

ВасилийПростакоубиец

преди 5 години

дразни ме факта,че се опитваш да се правиш на по-умен отколко си!.Признай си, дразни те факта не, че се правя на по-умен отколко съм, понеже това е невъзможно, например ти защо не се направиш на по-умен отколкото си? Просто не можеш. Та, дразни те фактът, че съм по-умен от теб. Всъщност не ми коства никакви усилия да те дразня по този начин

222

Зозо

преди 5 години

А руската "лира" спадна до 2.49 ст. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

221

да

преди 5 години

Ислямската Турция, която отглежда, издържа и въоръжава радикални ислямисти в Сирия била стена пред радикалния ислям:-):-):-):-):-):-):-)

220

да

преди 5 години

Анадола е БИЛ бент точно срещу варварите-турци, защото други такива диваци като тях не е имало и няма и да има !!!!Голямата грешка е на Михаил VIII Палеолог, който за да върже финансите на Византия XIII в. разбива съсловието на граничарите - акрити, лишавайки ги от данъчни облекчения..те са лекували турците най-добре и то векове наред

219

Велики Славяни

преди 5 години

Чичо Сам и Дядо Иван съвсем скоро ще се хванат за ръце в името на християнството! Въпрос на време е!

218

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 299Нещо съвсем се обърках ... до обяд гъргорите, че Турция е създаден преди по малко от сто години, след обяд грухттите, че за 500 годишно управлени нищо не са създали и са регроградни. Ама га си дживуркахте под крилото на Високата Порта, не хапвахте агнешко ако не е лойно, и не подпивахте винце, ако не е руйно, налей? Оти тогаз не квичахте, че турците са ретроградни?? Беше ви харно турците да ви хранят и поят, вардят и множат тогава, налей??

217

Анонимен

преди 5 години

Ердо, гледй си лирата и не се занимавай с Балканите:)))) Прекалено грешно си разбрал какво е писал Фюрера в Майн Кампф! То е за бели, не за аиатци.

216

Анонимен

преди 5 години

Oтбелязват 647-та годишнина от битката при Малазгирт, която се е състояла през 1071 г.Значи, сега сме 1718 година ... Браво на Зелка! Шест плюс по смятане за трети клас! :)