45

Бай Тръмп е ***, то се знае. Какво да кажем за тези които гласуват за него?

44

Иван

преди 5 години

Бай Доню не е виновен, виновен е този който е дал цветни моливи на ***.

43

Анонимен

преди 5 години

Аз си мисля че това фалшива новина. Или поне не потвърдена.

42

Анонимен

преди 5 години

Няма как да не ги знае след като цял живот му седат в кабинетите знамената. Просто човека е претоварен от работа и се случва да бъгнеш.Аз тука бъг вам от работа, а си представям какво е да мислиш за политика, вътрешна и външна икономика, сигурност, интриги и какво ли не.

41

smehno

преди 5 години

Eiii, mnogo znaehti v tozi forym.E kato vie vsi4kite znaete cvetovete na balgarskoto zname.Golqm praz, fanebi da jiveete po dobre ot amerikancite.

40

Анонимен

преди 5 години

Аууу, колко страшно. Невероятна новина, а факта, че великата Хилъри не знае текста на химна така и не видях да го дъвчат 2 дни всички медии по света. Защо ли ? #doublestandarts/watch?v=KQYIHQvhIk0

39

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете децата да рисуват както си искат. Все пак и те имат собствено въображение

38

Анонимен

преди 5 години

Toй e........ просто тъъъъъпппп!!!

37

Мен по ме интересува

преди 5 години

Защо има знаме с цветовете на дъгата при децата. Явно нечия пропаганда върви с пълна сила в САЩ.

36

Анонимен

преди 5 години

към избягалОстави ги непросветените. Ако наистина си избягал, добре си направил.

35

Избягал

преди 5 години

Американският флаг има вариант, където червените ленти са заменени със сини. Това е в чест на загиналите при изпълнение на служебен дълг полицаи, пожарникари и др.

34

Душко Добродушков

преди 5 години

Изключителен късмет имат тези деца!Знаете ли, че един американец е изгубил на състезание от електронна игра и застрелял 3-4 играчи от яд. Ми ако бе извадил оръжие...,или наредил на охраната...А Тръмп знае да губи-PR казва-ми той имитира детенцето.Та то всичките му действия са инфантилни. Това ще да е тема за епизод от "Президента карикатура" по HBO.Ние се дивдим на Златки, Брадки и т.н., пък те били гении.То се позна, че последния Президент ще е черен...Това Президент ли е ???

33

Pesho

преди 5 години

Интересно повечето статии на госпожа Калкулатор Василева са все с лява наклонност. Няма ли от къде другаде да препишете някоя статия та все от левите медии взимате? Още малко ще започне да ни пише за бялата привилегия и колко хубаво било много култури на едно място.

32

Аз

преди 5 години

Тръмп е извънземен.

31

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията и американската мечта се срутиха като кулите в Ню Йорк!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Време е Тръмп да забрави малко за демокрацията и да вкара враговете си в затворите за държавна измяна...............или той тях , или те него ще изядат!Така е по законите на джунглата...............силните изяждат слабите!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Другата американска вещица - Мадлин Ол-Брайт още ли не е пукнала????Тая освен за плашило на децата..................за друго не става!!!!

28

w

преди 5 години

fake news

27

Анонимен

преди 5 години

След като Мак Кейн пукна и отиде в ада............чакаме следващата добра новина от САЩ...............че вещицата Хилъри Клинтън е пукнала и тя!!!Той собственият й мъж не можеша да я понася, тя тръгнала да става президентка тая комплексарка!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Килъри Клинтън има късмет, че не се е родила в средновековието................тогаеа щяха да я осъдят като вещица и да я изгорят на кладата................и с пълно право!!!Да прочистят Земята от вещици като нея!!!