21

Аспарух

преди 5 години

Меркел бе насадена от задкулисието да изпълни задачата да мигранизира Германия,да я направи едно пуделче.За жалост силата на Немският дух,вече е история.Има и мислещи хора,но като гледам изборите са не повече от 15%.За другите не зма какво трябва да им се случи освен изнзсилвания и убийства,че да се събудят?

20

Анонимен

преди 5 години

За Меркел е по-добре германските младежи да веят знаменца по гей парадите вместо да участват във воени паради !След време нищо няма да остане от германската дисциплина !

19

Dublin

преди 5 години

18-ti...ako bratuskite ne biaha vidiali smetkata na Kvantunskata armia na dzapankite /i to za 2 sedmici/...stiahme da glEAme kuV stiaha da go praIAT ot kravefermata...:))

18

Бъз

преди 5 години

Докъде се стигна ?Лелеййй,И на прусаците им омекнали китките!Не искат да хванат пушка !Хайл Меркел,прави любов а не война.

17

Факт!

преди 5 години

В днешно време пехотата е нищо както и танковете.Мина времето на окопните войни в които пехотата решава битката и картечниците лакто отмина времетп и на танкове Тигър и Витман.Съвременната война се решава от контролирането на въздуха.Като мине един Б-52 и пехотата и танковвте Леопард отиват в небитието.С атомната бомба Сащ решиха ВСВ без крак на американски пехотинец да е стъпвал в Япония.А сега Германия авиация няма авиацията е скъпо удоволствие.

16

Туск

преди 5 години

Дочичо Гошо. 1 Тва за пехотата е така. 2 По - добре 20 хил. модерна и добре перфе обучена пехота, отколкото 50 хил маймуни. 3 в днешно време без възсушна поддръжка пехотата е пушечно месо. 4 наличието на балистични ракети ти сава огромно предимство. 5 личи си , че си *** с назадничеви ниждания.

15

Анонимен

преди 5 години

извод:да приемаме корана и да се заемаме с гранатите!алах акбар

14

чичо Гошо

преди 5 години

До Туск Много тъпо разсъждение от твоя страна.И американци и руснаци имат най-модерни оръжия,но на терен не могат да се справят с терористите и афганците.Има едно правило-докато не стъпи пехотата на терен победа няма.А ти приятелю утре ако се наложи да държиш оръжие и да се защитаваш да не се чудиш как се стреля с него.Защото в арабския свят дори 5 годишните сглобяват и стрелят добре с АК и знаян как се поставя взривател на граната.

13

SP

преди 5 години

Кое продaжно прaвителство иска силнa aрмия при положение, че знaе, че Aрмията единственна може да направи преврат и да ги свали от власта! Защо армията на България е еднa шепa за сметка на полициятa? А полициятa кого пази .... пази крадливите упpавници. Онзи с мустака под носа прави салта в гpобa си като е гледа тая бабичка!

12

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войводо, де си, да налееш малко акъл на бабето?!

11

Анонимен

преди 5 години

Аа но тя Меркел има ли време да мисли за Германия? Аз мислех че е много заета непрестанно да се меси във вътрешните работи на други страни! Да им разпределя мигранти, да им намаля пенсии, да размахва пръст и да се разпорежда, и да очаква останалите да и търпят деменциалните политики! Хубаво че Италия, Холандия, Австрия и Унгария се събудиха! Няма да е лошо там да върнат казармата. Полицията няма да се справи сама с милионите африканци които тя самата вкара

10

Туск

преди 5 години

На 23 годсъм и задължителната казарма е пълна простотия. Дъртото поколение си мечтае за нея, за да може да си избива комплексите. Войнитев 21 век се водят по различен начин. Като натисна 3 бетона на ракетите и твойте 100 хил. армия заминава. Техника, огнева мощ, стратегия. Така се процедира. Числеността не е фактор вече.

9

Анонимен

преди 5 години

Каква военна служба бе рептилке? Така ще те изядат АфД и левите. Заминаваш за набитието и скоро при твоя любим сенатор.

8

Анонимен

преди 5 години

Германия е губила и ще губи всички войни......................масоните и илюминатите така са решили!!!

7

Анонимен

преди 5 години

До Уууу!То ако ще идва война казармата няма да помогне хич. Войните вече се водят по различен начин...

6

Анонимен

преди 5 години

Казармата е простотия и няма място в 21 век.

5

Уууу!

преди 5 години

Нещо взеха да искат връщане на казармите не само в Германия,а и в Сърбия,че и нашия Каракачан се напъва нещо...Война ли идва?

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Бахаха Германия превзе Европа икономически :) войните са неща от миналото :)

3

Анонимен

преди 5 години

Тази е рептилка.

2

Анонимен

преди 5 години

Германия много отдавна не е велика сила...............Меркел знае това!!!