19

Анонимен

преди 5 години

Казах ли ви! Единствено и само Православната Църква е против гейовете, лесбийките, обратните , содомитите, скотоложците, педофилите и всякакви извратеняци! Единствено Православната Църква пази Християнския морал!

18

Сп???нс

преди 5 години

Хомо връзките са все повече, благодарение на постоянната реклама която им се прави от всякъде. Ако кажеш че си против и ти казват че си скрит *** и че трябва да си смел да си го признаеш. Но истината е че ги рекламират нон-стоп и хората се връзват. Същото като с медийните звезди, показват ти ги перфектни по списанията и всички се втурват да приличат на тях, въпреки че знаят че 99% е фотошоп...

17

шматка

преди 5 години

Абе Папа каква молитва ще ти помогне като той ти казва:Тате ей го зет ти:)))Ходи да се молиш

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Най-консервативната институция е Православната църква.Католиците само се чудят какви перверзии да вкарат във вярата.

15

Анонимен

преди 5 години

Tоя много голям революционер се бара. Много е смешен и жалък. Главата на най-консервативната институция на света се държи като пубертет.

14

реалист

преди 5 години

До Нео-реалистБиблията като Божие Слово е оцеляла в продължение на хиляди години, а ти с твоите модерно-преходни принципи сте до утре, като Содом и Гомор.

13

Нео-реалист

преди 5 години

До реалист: Тия дето са писали библията са сметнали, че трябва да запишат хомосексуализма като грях. В 21ви век човечеството е малко по-развито от това сляпо да се подчинява на библията и тия дето са я писали могат да си я навият на фунийка и да си я заврат някъде там...

12

реалист

преди 5 години

Кое по - важно, какво казва папата или Библията? В Библията ясно е записано, че хомосексуализма е грях. По добре такъв човек да се съобрази с Божието слово, а не да пригаждаме Словото към греховните страсти.

11

Анонимен

преди 5 години

Тоя се мята като риба на сухо и не знае кой господар да слуша ... дали на тоя на когото наужким служи или на земния.

10

Додо

преди 5 години

Тази папа е масон, илюминат и Антихрист. Затова е съвсем нормално да говори такива неща!

9

Толерастия

преди 5 години

Какво да каже един м_а_с_о_н, целящ да затрие представата за християнски ценности и да насърчи моралната разруха и падение.

8

Трипонеца

преди 5 години

Продавам евтини шорти и от умряло магаре уши.За социално слаби - с отстъпка!

7

Анонимен

преди 5 години

Абе той Исус също така не е споменал желанието си да се съгради такава "машина" занимаваща се 2000 години с мачкане на хората, ама на, според самопровъзгласилият се божи наместник тъй било.Богомилите са били последните истински последователи на Исус.

6

Анонимен

преди 5 години

Кo ни занимавате със тоя и защо неговото мнение да е правилното, аман от диктатори да си осинови там 5 хомосексуалистчета и да не дава акъл на другите.

5

Анонимен

преди 5 години

Па много ясно, че така ще каже. След тези педофилски и хомосексуални скандали във Ватикана...

4

Пешо

преди 5 години

Да винаги ги е имало и ще ги има. Но това не означава, че е нормално и естествено. Не означава и че трябва да бъдат отритнати от обществото. Но и демонстрацията също не решава проблемите.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5МНОГО ДОБРО ПОПАДЕНИЕ!!АЗ АКО СЪМ ПАПА НИКОГА НЕ БИХ СЛОЖИЛ ШАПКА С РОГА :D ЯВНО ЛУКАВИЯ Е ПОКВАРИЛ КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА! :D

2

Анонимен

преди 5 години

В ОРИГИНАЛНАТА БИБЛИЯ ПЪРВАТА БИБЛИЯ СЪСТАВЕНА ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА ОТ МОНАСИ В ГЪРЦИЯ И КЪДЕТО СА САМО ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС НЯМА НИЩО ПРОТИВ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ!ХРИСТОС Е УЧЕЛ НА ДОБРО!!!-----------------КАТОЛИЧЕСКАТА И ПРАВОСЛАВНА БИБЛИЯ СА ПОЛОВИНА СЪСТАВЕНИ ОТ ЛЪЖЕПРОРОЦИ ЕВРЕИ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС! ЕВРЕИТЕ СА ИСКАЛИ ДА УНИЩОЖАТ ХРИСТИЯНСТВОТО ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА! ТОВА Е ВЕЧЕ ДОКАЗАНО!!НО АКО ПАПАТА ПРИЗНАЕ, ЧЕ БИБЛИЯТА МУ Е ФАЛШИВА ЩЕ СЕ СКАПЯТ!

1

Анонимен

преди 5 години

Олииииии, този вече си има импровизирани рога на короната, а облеклото му е като на азиатски орриенталец! Май съвсем скоро ще се появи този, който провожда - сатаната :(