76

Анонимен

преди 5 години

Лоран Вокие да изрази това свое мнение пред Макрон.Ние българите знаем от години за тази културна( и не само)заплаха за България и Европа.Западняците спяха дъбок сън с широко затворени очи.Мислеха си, че ще набутат ислямските нашественици на Балканите и отново ще си играят техните игрички на порицания и поучения за източноевропейцитете но не би.Колонизираните - при колонизаторите си.Балканските държави никого не са колонизирали и използвали,никъде по света.Така че тези статийки тук са излишни.

75

месара

преди 5 години

е как бе, другарката меркел ни убеждава че, неините "мигранти" не са заплаха по никакъв начин, камо ли за културата в европа!

74

Европейка

преди 5 години

Обединение на десницата,твърди мерки и никакви НПО-та,платени от ФАЩ.Само това е спасението.Затваряне на границите и строго спазване на европейските закони.Който иска шериат и бурки,да отива в такива държави.

73

Анонимен

преди 5 години

Високият стандарт и спокоен живот е приспал чувството за самосъхранение на западноевропееца.В случая ще спечели по-агресивния нашественик

72

Анонимен

преди 5 години

Агресивните ултралиберални центрове на власт трябва да се сложат под контрол за да не изнудват повече държавите. Реално това са си провокации при, които една държава с по- консервативна политика е сочена с пръст и обявявана за враг на отвореното /каквото и да значи това/ общество, а политиците са обявявани за популисти ако не приемат корабите и не не аплодират джендериите. Тази игра- "виж колко съм либерален и цивилизован и хуманитарен" /вече има хуманитарни суперсили!/ вече хич не е забавна.

71

Анонимен

преди 5 години

Люлката на цивилизацията отдавна е люлка на унищожението й. Някой има изгода от това. Кой ли е той? Кой си отмъщава така жестоко на човечеството, което започва да се буди от упойката, но много, много бавно?

70

Анонимен

преди 5 години

"Кога ще направите минаре на Айфеловата кула, в традиции с електората."Грешка, колега. Айфеловата кула е предвидена за скрап. Електората от кога я е прицелил. Какво бране ще падне, цяло поколение /10 години/.

69

Залезът на Европа

преди 5 години

Скоро останките от белите западноевропейци ще бягат към Източна Европа, търсейки спасение. Трябва да сме готови с условията, които ще им поставим, защото те са коварни и лицемерни. Не веднъж сме ставали жертва на егостичната им политика. Този път-умната! Нямаме вина за техните жестокости в бившите им колонии, нито за жалките им управници в момента. За да оцелеем в идните години, твърдост и разум! И повече достойнство!

68

Ванга

преди 5 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

67

Анонимен

преди 5 години

Париж ще гори в огън...................пише го в древните пророчества!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Бившите колонии си отмъщават на империята и велика сила(малко спорна тема) Франция за вековете колонизация..............ограбени ресурси, убити и бедни африканци!!!Всичко се връща на тоя свят..............Франция не я чакат хубави дни...........да свикват французите!!!

65

Роб на влаЗта

преди 5 години

Смях...Дори и в природата се вижда..ако в едно поле с жълти лалета сложиш дори 1червено след време всичките жълти ще изчезнат.Интеграцията с ромите си беше чист провал гълтащ много пари въпреки че бяха родени между нас.....

64

Додо

преди 5 години

Избирането на този Президент - Илюминат- Масон и кукла на конци на Новия Световен Ционистки Ред само доказва, че точката на пречупване вече е премината и положението е необратимо, уви! *** неевропейци и нехристияни определят резултатите от изборите. Ако някой не го вярва, или го поставя под съмнение - да отиде за ден да се разходи по улиците на Париж, Лион, Марсилия или Ница.

63

Алекс2

преди 5 години

Мандалото клопна ...френчета ! Късно е либе за китка ще лапате африкански пи-шки та пушек ще се вдига ! Евала на Баце че се опъна на довчерашната си приятелка баба Перкел ! Никой не иска да храни африкански ***

62

Додо

преди 5 години

"Французите отказват да бъдат чужденци в собствената си страна ..."===========Не е сигурно!

61

1

преди 5 години

Има една българска поговорка: "Сетила се Мара, да се побара"! Мара= Европа!

60

Анонимен

преди 5 години

Le cheval est allé dans la rivière ( отиде конят у ряката , excuse my french)

59

Тръба

преди 5 години

Абе какво стана с интегрирането? Думата "интеграция" изведнъж изчезна от речника на западните ни партньори. Хайде сега поемете афроевропейците с кеф и ни покажете как се интегрира... ъъъ швед. Да не забравите за правата им. Всички заедно изповядваме европейските ценности. Сътрудничество и просперитет! Къде изчезнаха лъскавите знаменца и надъхващите музички от телевизора? М?

58

Анонимен

преди 5 години

Тези са бита карта, по-важното е ние да не допускаме да ни сподели същото, защото много скоро манговците няма да подбират. И това, че кафето е десет евро на Шанз Елизе, по-скоро ще ги отблъсква, точно както нас самите. А не искаме да сме заобиколени от мързеливи и лишени от всякакви таланти ***, нали?

57

Анонимен

преди 5 години

До юбералесЧе ние се гордеем,че сме отсекли главата на Никифор и са я направили на чаша за пиене,но тази история има предистория и преди да направи това,Крум е казал "Като не щеш мира,на ти секира!",защото му отказват пожелания мир."Главата на Никифор стои набодена на копие за известно време за показ на идващите при Крум племена и за наш позор (Теофан).