53

;-)

преди 5 години

Абе яааа...!!! Прошка щял да ми иска! Кво като се е облякъл в.бяло като някой Пижо?

52

Анонимен

преди 5 години

няма прошка....

51

Анонимен

преди 5 години

всичко западно е гнус;само престъпления и нищо друго

50

месара

преди 5 години

за Йоан Павел || пиша!

49

месара

преди 5 години

имаше един папа, него го обичаха по цял свят! преди него не знам как е било, но след него,.........

48

Анонимен

преди 5 години

Господ е казал, че всичко се прощава ако човек се покая. Може цял живот да си изнасилвал, убивал и ял бебета, ако се покаеш на смъртното си легло - отиваш в рая. Няма лабаво...

47

Чалгарин дудаев

преди 5 години

НЕ МУ ПРОЩАВАМ.ДА ГОРИ В АДА .

46

Анонимен

преди 5 години

и този като предния нищо не знае и е изненадан. А дали няма брат който да бутне напред когато стане напечено. Защо ли мисля, че и следваащия ще се извинява от името на този, но той самия ще е чист като сълза и така нататък докато не бъдат запалени публично всичките педофили там!

45

Анонимен

преди 5 години

Няма прошка за педофили. Трябва линч, начело със шефа им, който твърде удобно все е ни лук ял ни лук мирисал. А всичките са с печат педофил на челото. Затова бутат целия свят към сжендърските си ценности.

44

Вяра ли?

преди 5 години

Защо няма прошка за 16-те жертви от катастрофата край Своге? Тръгнали за "7-те престола" на поклонение и 16 от тях загубили живота си. Не са били достатъчно вярващи или какво? Сигурно и за това имате обяснение, айдуци в раса,вие за всичко имате свещен довод, особено ако трябва да се оправдават престъпления и трагедии.

43

Стигма

преди 5 години

До 43Общото е, че и падретата и калугерите харесват задни диференциали, разлитата е, че първите си падат по по-малокалибрени, производвтво 2009 година, а вторите по мощни, по-стари и вече разтропани.

42

Анонимен

преди 5 години

ПРОШКА НЯМА!!!И БИБЛИЯТА КАКТО НА КАТОЛИЦИТЕ ТАКА И НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ПОЛОВИНАТА Е НА ЕВРЕИ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС ЕВАНГЕЛИЯ МЕНТЕТА НО СИ МЪЛЧАТ ЩОТО ЩЕ ИМ СЕ СРИНЕ ВСИЧКОИМА ОРИГИНАЛНА БИБЛИЯ ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА САМО СЪСТАВЕНА ОТ НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС ПИСАНИЯ БИЛА Е СЪБРАНА ОТ МОНАСИ В ГЪРЦИЯ !!СЕКТИТЕ КАТОЛИЦИ И ПРАВОСЛАВНИ СА СЪС ИЗМАМНИ БИБЛИИ!

41

Анонимен

преди 5 години

А каква е разликата между православието и католицизма?

40

Анонимен

преди 5 години

Християнстовото е най-грандиозната измама на еврейските сатанисти. И най-голямото зло сполетяло нявга рода адамов е днешната доминация на бледоликите юдейо-християнски сатанисти на света. Христос е бог, но се е родил от простосмъртна жена, баща му е бог, ... ама и Христос е бог, бог ама се е родил, че и умрял, че и се възкръснал, ... ама не се възкраснал все още, дошъл, ама отишъл ... ала-бала ...Ъристияни бея, ко да радиш!

39

Наука, не вяра

преди 5 години

Всичко идва от слабата образованост и грешната постройка на обществото. Там, където Просвещението е победило, религията се е превърнала в чиста формалност още преди два века, а в последствие напълно е била изхвърлена от обществения живот. И това сега са най-развитите, благоденстващи страни. Другия вариант е да живеем като ск.отове и да се надяваме на нещо по-различно в отвъдното. На това и разчита попщината.

38

Анонимен

преди 5 години

Вартоломееви нощи,аутодафета,Инквизиция,Вселенска алчност и похотливост - ако не беше така,кой на Запад би се осмелил да легализира педо - хомо - некрофилията и прочие?!

37

Чипровци

преди 5 години

До 20Тоя същият недорасляк, за когото пишеш, Спиридон се казва, известен още като баба Донка, е превърнал Чипровския манастир в същински б.рдак.По всяко време чалгии и съмнителни типове с мерджани. Ходехме там семейно, докато не ни натресоха това човешко недпразумение. И после папистите били не знам си какви, а тия родните са цвете за мирисане.

36

Анонимен

преди 5 години

Католическият Бог е отвратителен. Как може да допуска такива извратеняци?

35

Църковна касичка

преди 5 години

Когато един такъв тари.кат с благовидо изражение започне да ви зарибява му кажете за имотите на църквата. Или, че трябва и те като нас простосмъртните да плащат данъци. Да видите как за секунда изчезва маската на смирен расоносец. Иначе ако спорите за вяра, това го могат- ще въртят и сучат до безконечност. Но за кесийте ще ги заболи истински.

34

чадо Онуфрие

преди 5 години

а знаеш ли колко плескавици изотзадзе те чакат - Голгота голяма е до Ролекса и Линкълна...