27

8899

преди 5 години

Ами още малко управление на *** и това ще унищожат тея селски термити!

26

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, ама трамваят минава покрай много жилищни сгради и в комбинация с паветата шумът е невъобразим. Трябва от Европа да ни глобят, та да се сети управата, че трябва да се направи нещо. Ама нали не ги плащат те глобите, а пак от нашия джоб излиза всичко...

25

ХоХо

преди 5 години

До Цунк айхуйАбе ***, нали вашите деца и уници се довлякоха да живеят в София. Срещу кого риташ.

24

Историка

преди 5 години

А неразумний юроде поради что се срамиш селянин от провинция да си и гражданин от София.Поради что забравяш думите Паисиеви написал 1000 години славна история ами хулиш брата от една кръв и поради что си продаваш достойнсвото за една стотинка вместо да браниш златната Българска земя която ще ти даде много повече.????

23

Дедо Боре

преди 5 години

До Цунк айхуйАбе, ти си лежи на старите лаври, но недей да занимаваш хората с комплексите си, защото само се излагаш.

22

Анонимен

преди 5 години

До до 12Ти си комплексар,бе.Какво то пречи човека?Аз съм кореняк гражданин от град съществувал много преди София,но не ми пречат нито софиянци,нито провинциалисти.По-добре хората да са в България,дори в София,отколкото да сме в демографка катастрофа и бягащо извън страната население.А София никога не ми е харесвала,сравнявайки я с други столици,честно.

21

Лора но не Плмър

преди 5 години

елате в моята фирма да работите аз съм много позитивна и очаквам същото сега в моя квартал в блоковете на военните под тях ще строя кооперация и даже и магазин ще има отдолу магазина се казва същия като другите ни на два кюстендил ако някой си мисли че пиша глупости ще разберете на есен като започнем да строим в нашия квартал аз живея на ъгъла в княжево!между другото утре 27.08 имам рожден ден и съм много позитивна!и ние с мъжо ми и другите сме назначени бизненесмени!!!!и сме безсмъртни!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Сградата на Семинарията на площада до църквата Света Неделя,дали някога ще и възстановят купола и да стане отново толкова красива колкото е била,на каскетите чак и куполите са им "буржоазеели"ама не са имали нищо против да живеят в такива сгради верицата им.

19

Анонимен

преди 5 години

По времето когато Софиански беше кмет на София трамвай номер 5 започна да се движи на 5 мин. Преди това беше на високосна година.

18

Дедо Боре

преди 5 години

До Цунк айхуйПловдив е бил цивилизован европейски град преди 70 години. Сега е пропаднал провинциален град.

17

Анонимен

преди 5 години

Ей богу, провинциалните комплекси край нямат. Това е положението - след Освобождението от турско робство, София е избрана за столица и елитът на България се е насочил към столицата. Тогава всичките най-големи градове на България са били малки градчета, но бързо са увеличили населението си, както навсякъде по света.

16

Цунк айхуй

преди 5 години

До 4: Когато Пловдив и бил цивилизован европейски град, с култура и промишленост, шопите сте си тъкани макарите в гърбовете на прасетата.

15

До 17

преди 5 години

Миналия път писа, че сте 75 селяни. Забравяш какво си лъгал преди.

14

:)

преди 5 години

Дано управляващите не спрат и него. Като цяло имат лично отношение към бързото и ефективно придвижване из града. Негативно.

13

Анонимен

преди 5 години

Княжево, Симеоново, Банкя, Драгалевци, Княжево - това са села до София, в които новобогаташите сега си купуват имоти, но мутрите са не повече от 10% от населението там.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе, висококвалифицирания, истинските програмисти си работят от вкъщи, а не дишат гадния въздух, който цапат с колите си посетителите на ***.Ти сигурен ли си, че изобщо знаеш къде се намира София?

11

Анх-Морпорк кореняк

преди 5 години

За съжаление една малка част от хората, обитаващи столицата в момента имат някаква представа от историята на този прекрасен град. Да говориш на ,бате, да си второ поколение Люлинчанин, да бръмчиш в мола - така се идентифицира истинския софиянец. На кой му дреме за бароковите сгради по Оборище и първият трамвай от центъра до Княжево.

10

Анонимен

преди 5 години

И него ли ще го махнете, както махнахте 6-тицата?

9

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО МОЯТА ПРАБАБА СЕ Е РАЗХОЖДАЛА ПО РУСЕНСКИЯ КЕЙ С РОКЛЯ С КРИНОЛИН, ШИРОКОПОЛА ШАПКА И ЧАДЪРЧЕ И ДВА ПЪТИ В МЕСЕЦА Е ХОДИЛА ДО БУКУРЕЩ ИЛИ ДО ВИЕНА, ПРАДЯДО ТИ ШОП Е ШЛЯПАЛ СЪС СВИН СКИТЕ СИ *** ИЗ РЯДКАТА КАЛ НА КОНЬОВИЦА.

8

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова и герберастката мафия скоро ще му видят и на него сметката.