13

Shark

преди 5 години

Защо никой не попита оцелелите, които са в стабилно състояние и могат да говорят, да кажат какво е станало. Защото никой от оцелелите не говори. Защо?????

12

Хайде

преди 5 години

До шматкаТи си болен мозък. Как може да е политиканстване кратуно проста. Ти виждал ли си шофьор на рейс да кара бързо. Това са най-интелигентните хора в България и най-подредените, ухаещи на скъп одеколон, простако. Бойко е виновен. Как може пътя да е хлъзгав и това правителство трябва да си даде оставката незабавно.

11

Анонимен

преди 5 години

На 70+ години с почупени кости.. тези женички ще са на легло до края на дните си, нали се сещате. И за тях тежко, и за близките им. Спасението не винаги е да те изпишат от болница.

10

шматка

преди 5 години

ДоХа ха хаАми най вероятно шофьора е виновен.Под вола теле ли ще търсим.Както писа един колега преди него са минали хиляди и никой не е изхвърчал от пътя.Май оставя шофьора.Ще ти кажа какво е станало с 100%сигурност.НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.Влязъл е в завоя по бързичко и не е успял да овладее машината.Всичко останало е политиканстване

9

Анонимен

преди 5 години

Министъра от ромски произход (нема какво да го крием вече , не е за криене вече , чашата преля) нека си понесе отговорността , време е сам да обеснява пред Съда

8

Дасикане Рома

преди 5 години

За (българизирани роми) няма ли Статия , как Византия е побългарила Ромите по тези Земи през 866 г. това е интересно , иначе катастрофи ще има и за вбъдеще , от една страна е полезно щото ставаме с течение на времето много на тази Планета особенно по градовете по света е гъсто пренаселено вече

7

СатаНАТО

преди 5 години

Московски трябва да го сменят, много му се събра. Мисля, че даже самото му име привлича бедите.

6

Анонимен

преди 5 години

състояние, несъвместимо с живота-По-голяма глу пост не можахте изкопирате от мало умните руснаци

5

100 войводи

преди 5 години

Аз съм от Сливен и писна ни само за София да се говори. София не е България. И се научете да пишете и говорите правилно

4

88

преди 5 години

Случаят е подобен на обърналият се през пролетта автобус на АМ Тракия, когато той мина през мантинелата, която всъщност ЛИПСВАШЕ.В конкретният случай - как може мантинелата да е само 1 ред, при серия от завои и наклони в комбинация с дълбока пропаст под нея. Задължително следва да се установи защо са пестени материали, както и да се установи качеството на малкото въобще присъстващи такива.

3

USA

преди 5 години

Кремълски кога ще си ходи от министерството на транспорта, а Бойкоооооо...?

2

Анонимен

преди 5 години

Въпреки всичко, чакам обяснение. Защо бог изби 16 вярващи пенсионери ? Сега знам, че "неведоми са пътищата господни" ама все пак ... Ако някой се излекува от нещо "БОГ МЕ СПАСИ!" ако изтрепе сумати вярващи "неведоми .."

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Всяко чудо за три дни. Както обикновено виновни няма или виновен ще се окаже шофьора на автобуса.